kızlarım canlarım çoook enerjiğim bugüüüünnnn,koşuşturmacam çok ama özüme döndüm yine veeee bu enerjimi size de geçirebilirim umuyorum
bu aralar yoğunluktan çok aktif olamadım kusura bakmayın ama açığı kapatıcam size söz
keşke sizler de burda olsaydınız da hepinizi akşamki iftara davet edebilseydim.
bu arada izmirde olan arkadaşlarımız varsa sempatika sonra çapkınlık yapamayan başı bağlı olan arkadaşımız cute muydu veee başka kim varsa izmirdeki dukaniçelerr,eğer programına uyan varsa memnuniyetle misafir etmek isterim.hem bu vesileyle de tanışmış oluruk
haklısın ben de biliyorum ama sanırım deformasyondan dolayı öyle hissediyorum. acilen toparlanma çalışmalarına başlamam lazım callan ablaya koşmalıyım. ramazan bitsin hemen başlıycam
sağol kuzum inşallah hayılısı olsun...
canım spor yapmadıysan deformasyon kaçınılmaz elbette
sonuçta 30 kilo buu yaaa az buz bişey değil ama bütün arkadaşlar callen'ın çok kısa sürede etki gösterdiğinden bahsediyor bence dene bakalım,bizimle de paylaşırsın sonuçları
bu arada iş görüşmende başarılar,o işi almadan dönme bizi de bilgilendir
başlangıç tarihim:27.05
başlangıç kilom:122
geçen haftaki kilom 107
şimdiki kilom 105.5
kuzum maşallahın var ,Allah nazarlardan saklasın e mi
bir daha da kaçamak falan yapma
canım yaa benden ne kadar sonra başladığın halde neredeyse benim kadar kilo verdinnnn afferrim kuzumaaa
Bol şans canım... İnşallah güzel geçer, iş kadını olaraktan evine döenrsin Boşver kıyafete takılma. Olduğu kadar.. Sen çalışmaya başla hayırlısıyla, daha cicilerini alırsın Allah yardımcın olsun canım.. Kız sen 92,7 kilo muyduunn Kaç haftadır liste yapıyom dikkat etmemişim ki hiç heheh Bak böyle düşününce şimdi.. Sen baya kilo vermişin yaaa
Ben de beyaz pantolon alcaaaammm Yani gerçi krem rengi var da.. Olsun ben beyaz istiyom :) Bana da 38 bol gelse hoş olurdu bence hihih
kız ben boşuna mı diyorum kurbanlık dana gibiydim diye
şu an var ya 92.7 kilo olduğuma inanamıyorum,kendime bunu nasıl yapmışım inanamıyorum yaaa.
insan güzelliğini,enerjisini nasıl bile bile yok eder ki.
ben acıktığı için yiyen değil ama iştahtan dolayı yiyen biriydim.
yemek yemek en keyifli hobimdi.aslında normal insdanlar kadar yerdim yani aşırı yemek falan yemezdim ama demekki bir denge sorunu varmış.çok şükür yaaaaa,bir daha asla o günlerime geri dönmeyeceğim.
ammmaaaa tabiki Allah bir bebiş nasip ederse o zaman 100 kilo da olsam üzülmem
bence ben hiç ii bi örnek olmam :)
kitabı almadan bu diyete baslanmamalı cunku öle gorundugu kdr basıt bi diyet deil bu bir,ikinciside siz ztn ideal kilonuzdaymıssınız o yüzden kilo wermenize gerek yok demiş Dukan.
bence senin suan sorunun kendinle alakalı kilo ile deil.canın sıkkın oldugun ıcın kilon sna abartı vs gibi gelior.bence once bi silkelenmelisin cnm.
tşkler
bol şans cnmm
ticker.ını güncelle o halde kestane
hadi bişi kalmadı güçlendirmeye medesam
evet evet bekleyin geliyorummmmmm
önümüzdeki hafta regl olacağım muhtemelen regliden sonra artık yanınızdayım.yeter bu kadar zorlamak.
aslında 14 temmuzda hedef kiloma inmiştim 75.7.zorlaya zorlaya bugüne kadar yani neredeyse 20 günde sadece 1.5 kilo verebilmişim.
fazlalıklar azaldıkça gitmesi zorlaşıyor kiloların.daha fazla zorlamanın anlamı yok demekki.
gerçi şöyle düşünüyorum ben şu ana kadar hiç yumruk ve beyaz gün yapmadım.acaba diyorum en son kapanışı da bunlarla yapsam hiç değilse 1 kilo falan da ordan gider mi yoksa arsızlık mı ediyorum.ayyy kızlar insanın verdikçe veresi geliyor vallahiii