Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Birde atakta 2 kaşık yulaf kepeği yenecek diyor ya onu nasıl yiyorsunuz? tadı nasıl? değişik şekillerde deneyip beğenenlerin önerilerini alabilirmiyim?

sen de hoşgeldin
öncelikle doğru yulaf kepeğini bulursan tadı kötü değil...sana çok yardımcı olacaktır bu diyette...tok tutmak için,boşaltım için ve yapacağın krep,kek,ekmek,çorba gibi tariflerde unu ikame edecek bir ürün olduğu için..
nasıl bileceğim dersen bazı aktarlarda tamamen un gibi olan var,ondan alma bence çünkü o büyük ihtimalle yulaf unu..saman gibi olanlar var,ondan hiç alma çünkü çok kötü tadı...
dukanın orjinal kepeğini satan bir iki yer vardı,sahibinden de ve gittigidiyorda,forumda da vardı linkler,karıştır bir istersen...
bunun dışında en ucuz ve yerli ürün rossmann mağazalarındaki kepek...oradan alabilir ya da telefonla yardım alabilirsin...tadı gayet iyi...en azından kötü değil...
yok kepek bulamıyorsan yulaf ezmesi ve buğday kepeği de kullanabilirsin,ben kullanmıştım.(ikisi de marketlerde var)
sabah kahvaltısı için de benim önerebileceğim en iyi şey akşamdan kendine kek ya da krep yapıp,sabah yanına almak ve sütle tüketmek...krep gayet güzel oluyor..kek de öyle...istersen yoğurt da yiyebilirsin tabi...

Önemli olan sağlık, üstelik senin bir de bebeğin var, senin sağlıklı ve mutlu olman lazım ki o da olsun. Şu ara sen onun güneşi , dünyası herşeyisin. Tüm enerji ve mutluluğunu senden alıyor. Ona güzel şeyler gönder, dietin de canı cehenneme- seneye yaparsın...Al bebeğini güzel yürüyüşlere çık,bence ikiniz de çok mutlu olacaksınız. Önemli olan bu bence)

marketlerde gördüm toz olanlarını da diyabetliler için filan diyordu. aynı görevi görür mü ki?

evet diyatbetik olanını kullanabilirsin ama ben sakarin vucutta biriktii için tatlandırıcı kullanmıyorum bir ara meyve şekerinden yapılanı var hani markası sp..nda ondan almıştım ama büyük kutusu 35 liraydı çok pahalıydı
birde ömür boyu tatlandırıcı mı kullanıcam ben tamamen şekeri bırakmak istiyorum diger herşeyde bıraktım şekeri light bile olsa kola içmiyorum çünkü acıktırıyor zira vucut tatlandırıcı ile normal şeker arasında ayırım yapamıyormuş onu da şeker gibi işliyormuş tevekkeli beni acıktırması bundan

mükemmel bir tarif sadecacım ben ne yiycem diye kara kara düşünüyordum çorbaya da bayılırım hemen yapacam bunu

afiyet olsun:) eğer kabızlık sorunu varsa yulafla beraber 1 kabak rendesi koyuyorum gene tavuk parçaları ama buna terbiye yerine az süt ilave ediyorum kremalı gibi oluyo onuda tavsiye ederim çok lezzetli..ayrıca favorilerim arasında ekşili köfte var yulaf aynnen pirinç görevi görüyo..ben sulu yemek sevdiğimden bu tip yemekleri çok sık yaptım

[yarın ve pazar da dahil olmak üzere 2 hafta boyunca aralıksız sınavlarım var bu arada bana başarılar dileyin hafta sonu olan sınavalr için çalşmam gerek 6 ders var daha ve ben hala burdaym D bağımlılık burası bağımlılık [/QUOTE]

BAŞARILAR DİLİYORUM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN, BU ARADA EKMEKLERİNDEN DENEDİM ŞAHANE OLDU KREBE FALAN BİN BASAR BENCE:))))

canım benim kıyamam bide utanıyooo
evde hepsinden var ben zaten aylardır günde 3 fincan yeşilçay içiyorum artık poşet deel demleme yapıyorum. ofiste de kolay oluyor sıcak suya hani şu kıskaçlı şeylerden sarkıtıyorum sora çıkarıp içiyorum.
evde diger otları da getireyim ben

devam ediyorum cinocum
ama atak evresini bitirdim 3 gün yapamadım ofiste olunca devamlı haşlanmış tavuk köfte yumurta filan fenalık geldi.
bugün biraz daha iyiyim yaa en azından salatalık domates te olsa değişik bişiler yiyorum. ama çok yumurta tüketemem ben alerji yapar fazlası.
sadecaydı sanırım bi arkadaş sarıları ayırın çorbalara katın limonlar çırpıp. limonla o etkisi azalıyor sanki bende öle yapim

ayy ev aktara döndü resmen. eşim dalga geçiyor batırdın bizi diye haha
her duyduumu alıyorum gojide kalsın mı ne. bide çok pahalıymış sanırım
ah canım ya ben o rezeneyi içemiyorum midemi bulandırıyor ben en iyisi diger otları harmanliim :26:

ben eczaneden 23 liraya alıyorum.

anaaa hakikaten yaaa...ben ekşili köfteye bayılırım bayılırım...çok mantıklı yaa yaparım ben de onu...çok teşekkürler..ben se senin yaptığın kabaklı sütlü çorbaya brokoli ya da karnıbahar da koyuyorum güzel oluyor...

BAŞARILAR DİLİYORUM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN, BU ARADA EKMEKLERİNDEN DENEDİM ŞAHANE OLDU KREBE FALAN BİN BASAR BENCE:))))[/QUOTE]

di mi di mi bence de öyle....

ben de aynen,bir poşete ne bulduysam evde koydum,işe getirdim hergün öğleden sonra yapıp içiyorum..işte akşamları da sinemekesiz kayısı çayı...

off sadeca harikasın sende aynı benim gibisin. sulu yemekçisin.. ben senin bu kabaklıyı da yapem ohh bee
allah razı olsun

geçmiş olsun..sağlık herşeyden çok ama çok öenmli..tansiyon düşüklüğüne karşı daha önce gittiğim dr maden suyu önermişti..tansiyonu baya bi dengeliyo..3 taneye kadar içilebilir..bende halsiz hissettiğimde hemen bi soda içiyorum..bu diyette enerji alınabilicek hiçbişey yok bizede enerji veren karbonhidrat..ben şahsen bana canlılık verenin yulaf olduğunu düşünüyorum..ilk zamanlardaki halsizlik yok çünkü..günde 2 kaşık yulaf ezmesini asla ihmal etmiyorum..

evet canım küçük boyu o kadar ama büyügünü aliim demiştim ben 300 tane mi ne var içinde daha ekonomik oluyordu

yok canım yok sen yanlış olandan almışsın,daha doğrusu yanlış değil de diğeri daha iyi..splendanın 3 ürünü var,biri küçük kutuda taneli...diğeri senin aldığın granül ve poşetli..bir de benim aldığım var..bildiğin toz şeker büyük kutuda..onun da 2 boyu var..ben büyüğünden almıştım,1 aya yakın gitti...haberin ola...

afiyet şeker olsun:) insan yaratıcılığını konuşturuyo işte zorda kalınca:)bi arkadaşımla beraber yapıyoruz diyeti konuşa konuşa fikirlerde çıkıyo..dünde çakma bulgur pilavı gibi bişi yaptım..uydurmasyon ama renk katıyo diyete:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…