Birde atakta 2 kaşık yulaf kepeği yenecek diyor ya onu nasıl yiyorsunuz? tadı nasıl? değişik şekillerde deneyip beğenenlerin önerilerini alabilirmiyim?
Merhabalar ,
kızlar tansıyonum buyuk 9.9 kucuk 5.5 su an.
Nedenlerı arasında beslenme yetersızlıgı b12 ve folık asıt yetersızlıgı dıye okudum ve bu sebepden olduguna karar verdım.normal yasantımda hıc bu kadar dusuk tansıyonum olmamıstı.dıyete basladıgımda tansıyonum dusmeye basladı.
Malesef uzulerek dukan dıyetını bırakıyorum.
marketlerde gördüm toz olanlarını da diyabetliler için filan diyordu. aynı görevi görür mü ki?
mükemmel bir tarif sadecacım ben ne yiycem diye kara kara düşünüyordum çorbaya da bayılırım hemen yapacam bunu
walla canım daha sonrada detaylı yazdım zaten buraya,aktardan bulabilirsin bu çayı da..evdekilerden de karışım yapıp iç,mısır püskülü+kiraz sapı bir de maydanoz at içine kaynat.(varsa yeşilçay vs. de atabilirsin)
Bırakmadımmm, 12. günümdeyim. Sadece bir akşam kaçamak yaptım ama artık yapmıyorum
devam ediyorum cinocumaman allahıııımmm neler duyuyorum, okuyorum..nayır nayırrr bırakamazsın dukanıı..hep birlikte gıdaklayacağız koruma evresine geçincee..hadii bizi öyle yarı yolda bırakmak yok..duymamış olayım
tatlım bir ara buraya diyetisyen biri vardı o da yazıyordu.ben kabızlık sorunu yaşadığımı söylediğimde bana hergün rezene içersem daha rahat çıkabileceğimi söylemişti en azndan kabızlık süresi azalırmış.tabi ben ondan sonra goji edindim ve goji çözdü sorunu
evet diyatbetik olanını kullanabilirsin ama ben sakarin vucutta biriktii için tatlandırıcı kullanmıyorum bir ara meyve şekerinden yapılanı var hani markası sp..nda ondan almıştım ama büyük kutusu 35 liraydı çok pahalıydı
birde ömür boyu tatlandırıcı mı kullanıcam ben tamamen şekeri bırakmak istiyorum diger herşeyde bıraktım şekeri light bile olsa kola içmiyorum çünkü acıktırıyor zira vucut tatlandırıcı ile normal şeker arasında ayırım yapamıyormuş onu da şeker gibi işliyormuş tevekkeli beni acıktırması bundan
afiyet olsun:) eğer kabızlık sorunu varsa yulafla beraber 1 kabak rendesi koyuyorum gene tavuk parçaları ama buna terbiye yerine az süt ilave ediyorum kremalı gibi oluyo onuda tavsiye ederim çok lezzetli..ayrıca favorilerim arasında ekşili köfte var yulaf aynnen pirinç görevi görüyo..ben sulu yemek sevdiğimden bu tip yemekleri çok sık yaptım
[yarın ve pazar da dahil olmak üzere 2 hafta boyunca aralıksız sınavlarım var bu arada bana başarılar dileyinhafta sonu olan sınavalr için çalşmam gerek 6 ders var daha ve ben hala burdaym D bağımlılık burası bağımlılık
canım benim kıyamam bide utanıyooo
evde hepsinden var ben zaten aylardır günde 3 fincan yeşilçay içiyorum artık poşet deel demleme yapıyorum. ofiste de kolay oluyor sıcak suya hani şu kıskaçlı şeylerden sarkıtıyorum sora çıkarıp içiyorum.
evde diger otları da getireyim ben
ya kızlar size bişi sorucam ???
benim bi kaç gündür ara ara tansiyonum çıkıyo normal midir ???
afiyet olsun:) eğer kabızlık sorunu varsa yulafla beraber 1 kabak rendesi koyuyorum gene tavuk parçaları ama buna terbiye yerine az süt ilave ediyorum kremalı gibi oluyo onuda tavsiye ederim çok lezzetli..ayrıca favorilerim arasında ekşili köfte var yulaf aynnen pirinç görevi görüyo..ben sulu yemek sevdiğimden bu tip yemekleri çok sık yaptım
Merhabalar ,
kızlar tansıyonum buyuk 9.9 kucuk 5.5 su an.
Nedenlerı arasında beslenme yetersızlıgı b12 ve folık asıt yetersızlıgı dıye okudum ve bu sebepden olduguna karar verdım.normal yasantımda hıc bu kadar dusuk tansıyonum olmamıstı.dıyete basladıgımda tansıyonum dusmeye basladı.
Malesef uzulerek dukan dıyetını bırakıyorum.
ben eczaneden 23 liraya alıyorum.
evet canım küçük boyu o kadar ama büyügünü aliim demiştim ben 300 tane mi ne var içinde daha ekonomik oluyordu
anaaa hakikaten yaaa...ben ekşili köfteye bayılırım bayılırım...çok mantıklı yaa yaparım ben de onu...çok teşekkürler..ben se senin yaptığın kabaklı sütlü çorbaya brokoli ya da karnıbahar da koyuyorum güzel oluyor...
off sadeca harikasın sende aynı benim gibisin. sulu yemekçisin.. ben senin bu kabaklıyı da yapem ohh bee
allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?