- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 46
Bende sizin gibi düşünüyorum. Light puding ve light meyveli yoğurt gibi ürünleri fazla tüketmek kilo kaybına engel olabilir. Bence bunlara da temkinli yaklaşmalıyız.
Kızlar tatlı ve çikolata isteğinizi bastırmak için en iyi yiyecek kuru kayısı içine bir çay kaşığı koyacağınız kakao ile kendinize yapacağınız tatlı olmalı. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Hatta yarın öyle yapacağım. Hem bu şekilde kabızlık sorunumuza da yardımcı oluruz.
Kurusu yaşı. Kayısı yasak. Sanki serbestmiş gibi yazmasak da kötü örnek olmasak diyorum. Sende yeme. en fazla kaç gün kalabilir ki içinde. İlla çıkacak. Varsın 2 gün + görülsün...
hala seyirdeyim ,hala çok yolum var ama beni de diyet sonrası düşündürmüyor değil hani kızlar,tamam adam gibi düzgün orantılı beslenelim kabul ama şimdi bile biraz farklı yediğimiz an + lar geliveriyor ,çok değil mesela ben dün diyet dışında sadece iki bardak fanta içtim ve sabah +200 ,ÇOK TUHAF YANİ ,korkuyorum ne yalan söyleyim bu kadar çabadan sonra sonucun kalıcı olmaması soru işaretleri ben de ,yok mu aranızda bu diyeti yapıp ta aylarca koruyan ,
Ama böyle ileride ne olacak psikolojisi ile yaşanmaz ki. Yapmayın her şey olacağına varır.
Hem 2 bardak fanta bizim neyimize. Biz dietteyiz. YASAK SA YASAK Tırrr
AAAAA kızıyorum ama.
Askeri nizama geçirtmeyin beni.
Ailemde asker yok ama 2 yüzbaşı sevgilim olmuştu bu düzeni iyi bilirim.
Kuralları açıklıyorum.
* Yasaklı listesindeki şeyler mümkünse eve dahi sokulmayacak. Mecburen alınıyorsa onlar "cıs" .Elini sürene dalarım.
* Yok meyve kaynattım, yok azıcık limonata içtim, fanta içtim yok. Bi şeymi içeceksin illa. ZERO neyimize yetmiyor. Ayran var. Bu sıcaklarda tansiyonuda dengeler. SU iç SU içir. Yeter bunlar yeter. Fazlasına gerek yok.
* Öyle çok tatlandırıcı da kullanmayı yasaklıyorum. Biz hasta değil dietteyiz. Yok öle her gün her gün yapay tatlılar. Çok acil durumlarda sadece can kurtarıcı olmalı .
* Aman bugün kaçamak yaptım 3 gün atak yapar hallederim amnıtğına tamamen karşıyım. Şimdi bugün dieti bıraktım deyip hadi baştan 6 gün atak yapsam aynı 6 kiloyu verebilirim mi sanıyoruz acaba. Yok böle bişeyyyy. Nedemiş ulu DUkan. Bu diet ömürde 2 kere yapılır. KİMİ KANDIRIYORUZ ARKADAŞIMMM. YERMİ BU BÜNYE. Bu bünyenin tek yediği şey hayatı boyunca, yemek olmuş :)
* Tabi herkesin fikrine saygı duyarım. İStersenin amuda kalkıp yapın bu dieti. Ama ben burasını böyle yapacam. şurasını şöle değiştireceğim derken bir kere daha düşünelim. Yok sonra kilo veremeyeceksiniz DUkanla veremedim diyeceksiniz. DUKANIMA laf ettirmem ben hemde kötü örnek olmayalım. Yeni gelenler o kadar bilgiye aç ki. Hepimiz buı yollardan geçtik. Biraz EMPATİ.
* Ve nacizane tavsiyemm. Şı kitabı hiç okumamış gibi bir daha okuyalım. Hangi evrede olursak olalım. eminim içinden aaa bu da bölemiş diyeceğimiz dolu şey çıkacak.
* Şuan kafamısa dolu bilgi var. hem onları sınamış oluruz hemde üstünde tartışırız yeni gündemlerimiz olurr.
zayıfladın tabi kuzum,bana bakkk o fuşya ayakkabılarla gelirsen kıskanırım ama bennn
Kuzum boyuna ulaşmak için bana tatilde topuklu ayakkabı giydireceksinnnn. Yani senden ötürüüü.
arkadaşlar bugün güne çok mutsuz başladım kalan 9 kg gitmiyecek gibi seyir evresindeki gram değişiklikleri beni çok üzüyor sabahtan beri çok az sebze tüketmeme rağmen şimdi 900 gram fazla gözüküyorum bu hep böylemi gidicek mehter takımı gibi :)
Gram gram gidecek zaten. Bozma boralini.
Ayrıca, sabah ye akşam tartıl durumu olmaz.
Tartı saatlerini açıklıyorummm
* Oruçlu olanlar iftardan az önce (iftardan 3 saat önce tartılıyorum + çıkıyor, uyuyup uyanınca iftar öncesi tartılıyorum - çıkıyor oruçlu olmama rağmen.) Gün içinde tartılıdklarımı asla kaale almıyorum. Çünkü olay bi tuhaf. + görünce dalga geçiyorum. İftar öncesi nasılsa gidecek biliyorum.
* Oruçlu olmayanlar. Sabah rahatladıktan sonra :). Diğer saatler inanın kandırıcı ölçümler.
Birde alın elinize bir mezuro. Her bi yanınızı ölçün her ay düzenli olarak. Değişim çok ilginç. Ben 10 kilo verdim belimde 10 cm incelmiş. Şaka gibi. Kilo vermesem de olur dermişim. İnceleyim yeter ki.
bnm içimde bi sıkıntı var yaa üfff
ALLAH hayra getirsin
ben bunu denerim valla. hareketlere de baktım kolaya benziyor.
Evet çok kolay hemde kısa sürüyor. Bişey kaybetmeyizzz.
wwwwuuuuuuuu
-400 gittiiiiiiiiiiiiii
ya tartya bi çıktım 90,9-91,1 oldu içimm gitti ama 91,3 te duruverdiiiii.bunada sukur.
yarın + görecek şekılde yedım. bakalım nolcak :26::26:
Aferin sana. + yemişmiş. YASAKKKK dedimm kime diyorummmm :)
Dukaaan seni seviyorumm :) Cüzdanımda kuruş kalmasa da seni seviyorummmm :) Elbise almaktan kendimi alamıyorum. Ne görsem giyeyim ben bunu diyorum. Çıldırdım çıldırdımmmm :)))
Kuzum alma elbise falan. 2 ay sonra onlar da olmayacak İNŞALLAHHHHHHHHHHHH
ben iki basamak oldum :)
Yerim senin 2 basamağını ben. (Tabi protein ağırlıklıysa :))
Merhaba kızlar, hepinize Dukan diyetinizde başarılar dilerim.
Ben de Dukancıyım, şu an güçlendirmedeyim, ideal kiloma yaklaşık 4 kg kala güçlendirmeye geçtim. Vakitsizlikten spor yapamadığım için kilo verimi durdu, ben de canımı sıkmak yerine güçlendirmeye geçmeye karar verdim.
Şu an her şey çok güzel devam ediyor, haftada 1 gün nişastalı bir yemek, haftada 1 gün de ödül yemeğim var. Her gün ekmek ve meyve yiyorum ve gram almadım şimdiye kadar. Genelde ödül yemeğinden sonra yarım kg kadar oynuyor kilom ama sonra tekrar eski kiloma dönüyorum.
Bu arada o kalan 4 kiloyu da güçlendirme bittikten 1-2 ay sonra vermeyi planlıyorum, hayırlısı bakalım...
Herkese bol bol kilo kaybı diliyorum, sakın pes etmeyin kızlar, kiloları verdikten sonra iyi ki bu rejimi yapmışım diyeceksiniz, benden söylemesi...
Nalan nalan. Çok teşekkürler desteğin ve güzel örneğin için. Hepimizin ihtiyacı olduğ bir dönemde geldinn :) Hepimiz yeni aşamaları fazlasıyla merak ediyoruz. Paylaşım yaparsan sevinirim.
:)