cnm ztn korumayada gecsek hep dıkkat etmemız lazım..böle abartı bigun gecirdiysek ertesı gun protein yaparak dengelemelıyız.yanı tabı bu benım gorusum sadece,,ben korumadada böle yapıcam.cunku korumaya gectım dıyıp yıne baklava,çörek,börek dıkkat etmeden yersek vucut sonucta bi robot deilki kilo almamız kacınılmaz ama belkı artk eskısı kdr kolay kılolar oturmaz,,en önemlisi artk sanırım ısın sırrınıda ogrendık..ayrıca ben sendekının kılo olduguna ınanmıorum belkı vucut yenı bı duzene gırınce sasırdı.bence ramazandan sonra duzelır.
bu arada bende hep oruc tutarken kılo alırdım,,sanırım aksamı yıosun ztn yorulmus oluosun onu yakacak bısı yapmıosun sonrada sahur..umarım senınde bunyen benimki gibi deildir :2: dun bigun kacırdım bugun gobegım 9 aylık gibi,,metabolızmamdan nefret ediorum
sanırım benim de bünyem aynen o dediğin gibi
hep dikkat etme kısmına bozuldum doğrusu, ben çok yiyen biri değilimdir zaten ama tatlı çok severim ve yerim, teksorunum o, yani öyle dolu dolu tabak yemek filan yemem, lezzet önemli, bazen tadını alayım yutmasam da olur derim o kadar yani:)
şu dikkat konusu hiiiç iyi değil hem de hiiç
iyi sizin göbekle göğüs arasında çizgi var,benim göbek hala kat izni verilmiş,imarı çıkmış bina gibi 2-3 kat oluyor bikiniyle
kuzum ya kentsel dönüşüm gerçekleştiriyorsun ya, yok öyle 2-3 kat imar izni artık, dur bakalım projelendirdin yavaş yavaş da yıkılacak o katlar
kafasına göre kat atamıycak artık yağcıoğulları
Canım, o sendekiler kilo değil. Yani yağ değil.. Dediğiniz gibi vücut yeni bir düzene alışıyor ya, ondan onlar.. Ama korkularına hak veriyorum.. Diyeti bırakmama rağmen sadece 2 kilo aldım, onu bunu yememe rağmen sadece 1 kilo aldım falan diyenler var.. Ne yiyorlar.. Benim normal yeme anlayışımla onlarınki farklı olsa gerek.. Bense 1 haftada 4,5 kilo artı gözüküyorum.. Tamam bunlar yağ değil ama sonuçta devam edersem yağ olacaklar.. Yani bence bu diyeti bırakıp baklava börek yemeyi düşünmeyelim.. Şahsen ben yiyebileceğimi sanmıyorum.. Yicem ve 1 günde hoopp +2 görücem yine.. Arkasından 1 gün yetmez en az 3 gün atak bilmem ne yapmam gerekecek.. Yani korumada da, o bittikten sonra da artık zevkle bi yemek yiyemicem sanırım ben.. ve eminim korumada falan da kilo alıcam.. Hayatım boyunca diyete mahkumum.. Benim korumam falan olmucak bence.
Sen de o aldığın sandığın kiloları vereceksin bence çabuk çabuk.. ama bu böyle sürüp gidecek.. Aldım verdim... Bazımız buna mahkum.. Ben öyleyim bence.. Belki sen de öylesindir Love'ın dediği gibi yok öyle diyet bitsin yiyim de yiyim.. sonra 1 gün protein yapiyim yeter, falan olayı yok.. Ben inanmıyorum.. Dukan onu iştahı normal insan gibi olanlar için demiş bence.. Benim için değil.. Neyse ki midem küçülmüş :) yoksaaa....
delym, 5 kilo da ben gördüm işte ama yesem içsem anlıycam biraz, yani ne yesen ne içsen gene o kadar olmaz da oldu işte şaştım kaldım
şimdi ben normal güne dönüp bir tost yesem şöyle karışık, öğlen bir fincan çayla güzel bir dilim çikolatalı pasta yesem akaşm da otursam arkadaşlarımla ne bileyim bir iskender yesem
50 kilo mu alıcam bundan sonra
yok canım ya hiç kafam basmıyor bu işe inan, 1 bardak sütün bir kutu kolanın hesabını yapıyoruz burada o günler fena alıcam gibime geliyor
neyse gelecek endişesi sardırdı bu dukan bana
karahaberci gibi dolanmayayım forumda, moral bozmak istemiyorum
Bende sizin gibi düşünüyorum. Light puding ve light meyveli yoğurt gibi ürünleri fazla tüketmek kilo kaybına engel olabilir. Bence bunlara da temkinli yaklaşmalıyız.
Kızlar tatlı ve çikolata isteğinizi bastırmak için en iyi yiyecek kuru kayısı içine bir çay kaşığı koyacağınız kakao ile kendinize yapacağınız tatlı olmalı. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Hatta yarın öyle yapacağım. Hem bu şekilde kabızlık sorunumuza da yardımcı oluruz.
kuru kayısı yiyemiyoruz ki
hala seyirdeyim ,hala çok yolum var ama beni de diyet sonrası düşündürmüyor değil hani kızlar,tamam adam gibi düzgün orantılı beslenelim kabul ama şimdi bile biraz farklı yediğimiz an + lar geliveriyor ,çok değil mesela ben dün diyet dışında sadece iki bardak fanta içtim ve sabah +200 ,ÇOK TUHAF YANİ ,korkuyorum ne yalan söyleyim bu kadar çabadan sonra sonucun kalıcı olmaması soru işaretleri ben de ,yok mu aranızda bu diyeti yapıp ta aylarca koruyan ,
işte buyrun bu arkadaş da benden
Ay valla düşününce moralim bozuluyoo.. Yok, insan gibi yemeyi de bilirim de :) 'normal yiyince de kilo alangillerden'im ki.... Hem insan bari ayda bir dely gibi yemek ister
Yine de öncelik amaca ulaşmak tabi.. Sonrasını sonra düşüncez artık...
İyi akşamlar Ramazan rehavetli arkadaşlarım beennnniimmm!!
İlk gün bitti benim için neyse ki :) Akşam balık yiyim..:104: Oruçlu olanları Allah kabul etsinn!! Yarın görüşmek üzere güzeller... Bi kilo vermişimdir heralde [/QUOTE]
arkadaşlar bugün güne çok mutsuz başladım kalan 9 kg gitmiyecek gibi seyir evresindeki gram değişiklikleri beni çok üzüyor sabahtan beri çok az sebze tüketmeme rağmen şimdi 900 gram fazla gözüküyorum bu hep böylemi gidicek mehter takımı gibi :)
cıx bozma moralni, sadece henüz bir yolunu bulamadık ama 9 kilo vazgeçmek için az
hiiç şansın yok yani
bünye alışaakmış bir şekilde (kızlar öyle diyo
)
biri depresyon mu dedi
ben de kötü günler geçiriorum ama benim en azından elle tutulcak bi sürü bi sürü nedenim var hepsi birbirinden cici
artık ipin ucunu bıraktım hayat nereye götürüosa oraya gidiorum düşünme eylemine son verdim. kitap okuyup gezip tozup günü kurtarıorum. aksi taktirde depresyona girip bi daha çıkamamaktan korkuorum :S
bu arada az önce iftarda çok fena gözüm döndü bi sürü çikolata yedim
bütün gün boyunca gözümün önüne geldi o çikolata ama yiyince aynı tadı alamadım midem bulandı çok zorlandım yerken ama yine de yedim =)) neden bilmiorum ama belki de mutsuzluğumu bastırmak istiyorum bi şekilde :44:
aa yok size depresyon filan
cısss
yasak valla
insanların ne sorunları var da depresyona girmiyorlar sizin ne böyle aaa
olmaz valla çok ayıp, ayrıca Allah'ın da güçüne gidecek türlü türlü dertlr verecek size hee yapmayın böyle
alın abdestinizi kılın namazınızı tutun orucunuzu isteyin Mevlamdan bir çıkış bir yol bir hayr, bakalım kalıyor mu depresyon mepresyon cancağızlarım
ayrıca bazılarımız zihnen sıkıldı bu dyetten bahane de var
ama yemezleeer
tercih sizin tercihiniz kızlar tabii ki yiyip içebilirsiniz gönlünüzce ama buna dertleri sıkıntıları bahane etmeyin ne olur, diyorum Allahın gücüne gider
wwwwuuuuuuuu
-400 gittiiiiiiiiiiiiii
ya tartya bi çıktım 90,9-91,1 oldu içimm gitti ama 91,3 te duruverdiiiii.bunada sukur.
yarın + görecek şekılde yedım. bakalım nolcak :26::26:
-400 için tebrikler
duracak çıkacak inecek... gidecek sonunda
şimdi öncelikle bu siteye yeni üye oldum ve yardımınıza ihtiyacım var .:) Dukan diyetine başlamak istiyorum benimle birlikte başlamak isteyen var mıı acaba ?? tek başıma kendimde o hırsı göremiyorum da :))
hoş geldin umarım birini bulabilirsin ama bence ille de birin arama
herkes elinden gelen yardımı gösterir burada
ben baslamak isterim ama buzdolabında bozulacak bir sürü sebze var onlar bittikten sonra :) 53.4 kiloyum hedefim öncelikle 3 kilo en ii ihtimalle de 5..bu arada 60 tan indim 6 aydır karatay diyeti yaparak kilomu koruyorum..ama duraklama evresine girdiğim için dukanı denemek istedim..
ahahah bu da iyiydi, bozulacak sebzeler nedeniyle diyete başlamamak
6 ay karatayla nasıl korudun kilonu?
Dukaaan seni seviyorumm :) Cüzdanımda kuruş kalmasa da seni seviyorummmm :) Elbise almaktan kendimi alamıyorum. Ne görsem giyeyim ben bunu diyorum. Çıldırdım çıldırdımmmm :)))