- 7 Haziran 2012
- 269
- 0
şu tibetlilerle ilgli hiiiiç bir şey duymak istemiyorum artık, tiksindim resmen insanlardan, arakanlı müslümanlara yaptıkları eziyet ve soykırımdan sonra toptan müslüman olup 1 yıl oruç tutsalar hşkaye yani, o kadar nefret ettim.Canım bakınız youtube ayrıntı için .
Ben özet geçeyim.
5 tane basit hareket
İlk hafta 3 er kere yapıyorsun.
2 . hafta 5
3. hafta 7
9-12-15-17-19-21 diye gidiyor.
21 son nokta
Sonra hep 21 yapıyorsun.
İlk başta 5 dk falan sürüyor
Ve püf nokta.
Her seanstan sonra ılık duş. Bizim kepek gibi şartmış buda.
Geçlik ve enerji verirmiş. Tibetli rahipler yaparmış. Yoga çakması gibi ama çok kolay.
ahahah olsun olsun bir şey olmaz. sayende bilgi şeyettik canımAma ben sadece menbüyü kopyalamıştım. Gavur hepsini almış:) Çok soryyy
alternatifleri ben de denemek istiyorum ama bu hafta çok gözüm korktu, daha denemeye fırsat kalmadan kilo aldım ve bu hiç mantıklı değilHakikaten Ramazan için pek bi uygun değilmiş ama mantıklı geldi düşünce olarak hee... :44: Yağ yerine karbonhidrattan kıs diyo.. Biz ikisine de kısıyoz da noluyo sanki ama hihihi Ben 58-59'dan sonra bazı alternatifleri denicem artıkın..
bir de son zamanlardaki en büyük endişem normal düzene bir türlü geçememek, yani çok çabuk kilo alacaksam saçma oluyor yapmak.
parası da çabası da fena
kuzum ya ciddi ciddi korkuyorum ben bir rayına oturtamayacağım diye, yani bir gün illaki sebze meyve baklava börek neyse işte yemeye başlayacağız.tmm sen o çakma yakısıklıyı bana ayarlaa,ben onun için gerekirse kilo alırım
merak etmeyin 2 haftadır abarttıgım ödül ögünleri bana en güsel dur kelimesini dicek bu gidisle
öncelikle yazdıklarına cok guldum,,alemsinnn bu arada bencede yumrukta yulaf kepegını 1,5 ksk yemelisin ve istersen bitirince direk güçlendirme yerine 1-2 gun seyır yap yawas bi gecıs olsun.light urunler konusunda bısı dıyemıcem karar senin. ayrıca benim pro olayına gelınce bende yanlıs mı yapıorum die dusundum ama kitaba tekrardan baktım hergün sebze we proteini karıstırıp yıyebılırsınız dior yemek zorundasınız demior.yanı istersek sadece protein yapmamız konusunda serbest bırakmıs gibi anladım ben.kaldıkı ztn korumadada artk böle protein agırlıklı beslenmeye dewam ederım gibi gelior bilmiorum.ayrıca ben nısastalı hakkımı kullandım sütlü makarna yaptım sölemeyı unutmusum :) sütlede makarna gayet güsel oluomus kızlar,,makarnayı kepeklı makarna almıstım tadı kotu olur die dusunuodum ama gayet gusel oldu,,üzerinede domateslı sos we lıght ton balıgı kullandım gayette doyurucu oldu hatta sıstım.
yani kafam basmıyor nasıl olacak bu, şu anda tek öğünden bile korkuyoruz baksana bence haftada 2 öğün de bunu çok değiştirmeyecek.
yaa bilemiyorum işte tatlım. alacağım sanki. hiç bu kadar hızlı almamıştım ben, resmen tartıda 55.8 gördüm hadi 2 kilo su olsun reglden dolayı ee kalanı ne?
şimdi ilk defa yumruk yapıyorum ama çok farketti tabi
ama her defasında böyle olmaz
yani sana dememin nedeni kendim yaşadığımda yol bulmak için.
ayrıca sanırım bu konuda haklısın belki seyir yapıp güçlendirmeye geçmeliyim.
mcx teşekkürler