- 14 Temmuz 2012
- 226
- 46
Canım, sizlerle olma amacımda bu zaten. Tek olsam moralim bozulur, motivasyonum düşer ve bu zorlu diyeti bırakırım. Burası olmasaydı ve de sizlerle paylaşımlarda bulunmasaydım eminim böyle istikrarlı bir diyet yapamazdım.Sitenin amacı u. Birbirimize moral vermesek destek olmasak kimse bu kadar kilo veremez diye düşünüyorum ben. Birbirimizden çekindiğimizden kaçamak yapamıyoruz. Başarı hikayelerini gördükçe gaza geliyoruz. Resimleri görünce şoka giriyoruz. Kim neyden fayda görüyorsa bilgi veriyor. Onun için formdan kopamıyorum ben. Yoksa bu istikrar mümkün değildi benim için.
Bu arada bu çatı sakın her gün içme. Ben haftada 1 gün içiyorum olayı çözüyor. Hiç etki etmediği günde oldu. Özellikle izinliler bile olsa fazla yediğim yemekler ardından içince acayip etkili olup beni mest ediyor. Sık içip alıştırmamak lazım. Can simidi gibi kullanıyorum ben onu.
Beni süt de çok bozar. Sabah aç karnına süt içtimmi bütün gün gurul gurul. Hele bu ara.. Sahurda içiyorum. Ramazan günü 3 kere wc ye çıkıyorum. Millet oruçlu değilmisin falan diyecek diye de gülüyorum kendi kendime..
Ve spor .. WC ye çokyardımcı benim için . Özellikle CALLEN. Öncesi sonrası çıkıyorum bu kadar olur.
Ve son bişey daha.
Dukan gerçekten biliyor bu işi. Ayda 4 kilo ötesi yok. Ben ilk ay 7-8 kg vermişti. DUraklamalar tatil falan derken 84, gündeyim ve ancak 11,7 verdim. Yani 90 günde 12 yi bulur ki buda ayda ortalama 4 yapar. Müneccimmidir nedir. Nasıl da biliyor..
Ayy süper bi hafta başlangıcı. Umarım herkes için hayırlı, huzurlu ve başarılı bir hafta olur...
O çay o kadar etkili mi?En kısa zamanda alayım bari.
Süt beni bozmaz. İlk 3 günümde yatarken hep süt içtim. Bir dün gece içmedim ama yine de tık olmadı. Beni kuru kayısı rahatlatabilir ama onu da yememeye inat ettim.
Yürüyüşte beni etkiler ama 4 gündür sabahın ilk saatlerinde muntazam yarım saat yürüyorum ama o da etkilemedi.