Günaydın dukan güzelceleri,
cuma akşam 12 itibariyle 55,8 i gördüm
hayret ve şaşkınlıkla bakakalıdm tabi
neyse sonra dedim "sana bir şans daha vereceğim vucut
oldun oldun olmadın ayvayı da yersin, elmayı da yersin, baklavayı da yersin... şişersin
işte böylece cuma sahuru itibariyle 4 günlük yumruk yapmaya başladım. bugün 3. günüm ve reglmin de umuyorum ki son günü
bakalım perşembe göreceğiz ne kadar işe yaradığını
ayrıca bir iki sorum oalcak kızlar:
- yumruk yaptığımızda yulaf kepeğini ataktaki gibi 1,5 kaşık mı yiyoruz.
- yumruktan sonra direk güçlendirme geçebiliyor muyuz yoksa bir kaç gün filan seyir mi yapmalıyız?
- light ürünler yerine acaba az yağlılarla mı devam etsem diye düşünüyorum zira güçlendirmede her abarttığımızda atak yapmak yanlış geliyor bana
normal hayata geçtiğimizde geri alacağız diye düşünüyorum. o nedenle vucudu yavaş yavaş normal bsinlere mi alıştırsam acaba. ne dersiniz?
bir de cidden bu kadar almak ağrıma gitti, hayır bişey yapsam anlıycam da o kadarzık şeyle bu kadar almak yuH dedirtti bana resmen. normal düzene geçemem ben bu gidişler, her an kontrolle yaşanmaz yahu :2:
Günaydın canlarım...!!!
Üzledim sizi be yaaa!!! Ama işi hiç mi hiiiçç özlemedim be yaa!!! Günlerdir işler ilgili kabuslar görüyorum.. Sonunda geldim yine burayaaa...!! Pehh!! Tatilden sonra hiiiçç çekilmiyoo..
Güzel geçti tatil.. Bol bol yedim Napiyiiiim, tatil bu.. Başka da tatilim yok kiii.. Sizleri face'den takip etmeye çalıştım ama foruma hiç giremedim.. Nasılsınız? Keyifler nasıl? Kilolar nasıl? Yeni gelenler olmuştur mutlaka hoşgelmişler
Yemelerimin sonucu Cumartesi sabahı 61, bu sabah kendi çapımda minik bir dana olaraktan 62,5 çıktım.. böyle 1 ileri, 5 geri.. Ben hep buralardayım bu gidişle.. Yeni gelenler beni yalnız bırakmayın hep beraberiz Bu arada tatile çıkmadan önce tam 58 kilo çıktım ben size bildiremedim.. Tabi artık bi önemi ve sevinmenin de bir manası kalmadı.. Aldığım bu rekor 4,5 kilo yağ olmasa gerek tabi ki de çünkü hala 38 bedenlere giriyorum ama kocaman bi göbeğim var :S Bugün atakla başladım... 4 gün yapıcam sanırım..
Ayrıca tatilde şuna kadar verdim ki; 58 kilo bana yetmiyor arkadaşş!! Şöyle şortumla bikinimle rahat rahat oturamıcaksam napiyim ben o kiloyu.. Oturuyosun, göğüsle göbek arasında kocaman bir çizgi oluşuyor.. Yine göbeği kapatmaya çalıştım, yine içim rahat salınamadım.. Ben karar verdim ki en fazla 56 kilo olcam.. Daha azı daha makbul tabi.. Türk kadınları bıngıl bıngıl sallanırken, 2 çocuklu yabancı kadınlar bikinileriyle ağzımı açık bırakırken, 58 de neymiş.. Zaten sonunda alıcaz yaaa!! Zayıflayabildiğiniz kadar zayıflayın kızlar yaa!! :) Özellikle çocuğu olmayanlar.. Gelecekteki halimi görmüş gibi oldum o kadınlarda, çok fena oldum :S Büyük konuşmiyim ama; o halde olsam heralde mayo falan da giyemem ben.. :S Çok fenaaa...
Yazılanları hiç mi hiç okumadım :) Bugünküleri bile okumadım.. Yeni geldiğimden işlere dönmem lazım :S Hepiniz iyisiniz inşallah..
Ekim hala zayıflıyo musun
Medesam oldun mu 65 kilo
Love, aliye, sportmen, prenssevgilisi, tenarr, güneyli, kestanecik, Ness, yasena, croiselle, ekinsu, pksnmz, cute :) ay ve daha kimler kimleerrr.... Yapımda ve yayında emeği geçen bütün canlaaarrrr Nasılsınızzz? Bildirimler nasıldı peki Perşembe
su kuzusu seni hoş geldin, tatilin çoook güzel geçmiştir inşallah.
eğer yedin çtin ve tadını çıkardınsa 3 kiloyu dert etme. ben hiçbirini yapmadan aldım fazlasını.
medesanın dediği gibi bence de rusları kafaya takma, onlar cidden torpilli, çocuklarıyla eşleriyle gelmemiş olsalar hayatta anne olduklarına inanmazdım ama gözümle gördüm, gerç onlar insan da deği
peri filanlar galiba, boy sutun vucut fısssstık gibi her birind bi de yüzleri de güzel
oyy atın bizi denizlere yani :)
bu nedenle takmayacaksın
bildirimim bu hafta kaale almayacağım ben
sen de alma olar mı
ama güzeeel kilo veren arkadaşlarımız da vardı.
hele güçlendirmedeki hatunlara bak patır patır veriyorlar gramlarını (ben hariç tabi)
günaydın millettt...ben cumartesi tartıda sadece -100 gram gördüm gecen haftaki ödülün abartılmasının sonucu galiba
ama buna ragmen uslanmadım dünkü ödül öğünümü ödül gününe çevirmeyi başardım
ama napım ya artk can bu cekior walla..bunun cezası 2 günü protein ile geçireceğim,bakalım bu hafta tartıda ne görücem.cumartesi 53,1 kg geldim.
walla cnm sorma benimde balon patladı gitti dün
bakalım bende bunun için 2 gün protein yapıcam dengelemek için.
canım ya sen neredeyse her hafta 2 gün protein yapar oldun. bence bu iyi değil, geçemeyeceksin normal düzene.
başta dukan bana 3 gün vermişti ama 11 kilo vermem gerekiyordu, sen neredeyse herhafta 2 gün pro yaparak bence bünyenin geçş sürecini uzatacaksın bebeğim
üstelik nişastalı vb haklarınızı da pek yemiyorsunuz, bilemiyorum bu bana doğru gelmiyor.
ben de şu an yumruk yapıyorum ama bu benim ilk defa ve ciddi bir rakam gördüm yani, diğer türlü bünye pro alışacak bence. normale geçemeyeceğiz bir türlü
İyi olmanıza sevindim.. 10 günde 100 sayfa olmuş ama şimdi de kimsecikler olmayınca merak ettim.. Kaçırdığım bişeyler var mı :) Bu Perşembe bildirimci teyze iş başında yine
Ben de heralde yine 59'a kadar 2 haftada falan inerim.. Yani umarım :) Ama sonrası zor oluyor işte.. 55 mii... Ay keşkee.... Dediğin gibi bi değişiklik lazım, biliyorum ama.. Ne yapacağımı bilmiyorum işte. Fikrin var mıı :44: Bu 4 gün ataktan sonra seyirden devam etmeyi düşündüm ama; güçlendirme gibi mi devam etsem ki.. Bilmiyorum işte.. Farklı bişey yapmalıyım.. Benim vücudun gözü çok açıkmış, kandırmak zor oluyo :S
ben h.sonunu bile okuyamadım kuzum, gerçi 6000 sayafyı epeyce kısa sürede okumuştum ama galiba Ramazan ayı beni epeyce yavaşlattı, böööle üstümde bi miskinliik ,sormayın gitsin.
canlarım günaydın iyi haftalar olsun hepimize inşallahh
en sonunda size müjdemi vereyimmm,yine takılıp kalan ve yaklaşık 2 haftadır beni zorlayan duraklama ve + görme evremi snaırım bu sabah itibariyle aştım,75.7lerdeyken bu sabah 74.6 gördüm
h.sonu küçük bir tatil yaptım,akşamları ızgara balık kurtarıcı oldu ama sabah ve öğlen diyete uygun bişey bulamadığımdan aç kaldım resmen ,bol bol süt içtim veee işte kaçamaksız tatil bana _ ile döndüüüü en sonunda mutluyum yeniden
az kaldı,inatla zorlayacağım 20 kiloyu ve 20'ye tamamlamadan 3 ay daha geçse de geçmeyeceğim güçlendirmeye
ammaaa bu adam bu işi biliyor hakikaten yaaa,ne derse o yani zorlasan da gitmiyor bi saatten sonra
bu arada camiamıza yeni bir dukaniçe kazandırdım
iş arkadaşlarımdan biri de başladı c.tesi günü,üstelik aynı ofisi paylaştığım,çok sevdiğim bir arkaşım
hatta sabah ofise bir geldim masamda splenda tablet,bana hediye almış kuzucan
artık kekleri,ekmekleri yapıp paylaşırız.hiç kimseciklerle izmirde buluşamadık ama en azından tam karşımda bir dukancan oldu,mutlu oldum bende
günaydın medim, çook kocaman tebrik ediyorum seni
aferin sana yaa aferin
bu arada yalnız bir dukan güzeli olmamana sevindim, hele hele sevdiğin, anlaşabildiğin biri olmasına daha da sevindim
fırsat buldukça buralarda olacağım elbette