Sabahları aç karnına 3 kayısı ve üzerine bol su iç. Bence öyle daha etkili olur. Yeşil çay ve de form pluslardan da içebilirsin. Ben fprm plus içiyorum, kayısı yememeye inat ediyorum ve hala atağa başladığımdan beri tuvalete çıkamadım. Bende de sorun var.:95:
sonra doğum yapar gibi oluyor.bende kaysı yememeye inat ettim sonrası bir felakaet oldu.doktorda bitkisel olanı tavsiye ediyor yanılmıyorsam.kabızlık kilo vermeyide durduruyor.doktorda kaysı ve eriği tavsiye etmiş.ben 8 adet kaysı 2-3 adet eriği pişirip bilendırdan geçirip toz tatlandırıcı ekleyip yarım kg lik light yogurda koydum.bunu yaklaşık 3 ğün yedim.şimdi biraz su tutsamda karnım rahatladı.karbonhidrat fazla kaçmıyor.bunu yapmassak kadında hemoroyit sorunu hemen oluşur.kadınların bünyesi hasas.zayıflayalım derken sağlıkdan olmayalım.varsın seyir evresi 1 ay uzun olsun.atak geçsin sebzeye geçtinmi hemen 2 kg si geri geliyor sonra tekrar gidiyor.ben atakta 3 kg verdim ama şuan toplam 4 kg falan oldu.birde şu tickeri becerebilsem.herşeyi yapıyorum çizelge bölümüne yapıştırıyorum ama sistem kabul etmiyor.imzaya yapıştır diyo imzanın ne olduğunu bir bulsam yapıştıracağım evelAllah
cınım ekranın sol üst köşesindeki kullanıcı kontrol paneline tıkla. sonra sağda çıkan menüden ayarlarım -> profili düzenle ye tıkla, açılan sayfada kişisel bilgiler -> çizelge alanına yapıştır. o zaman çıkması lazım.