- 14 Temmuz 2012
- 226
- 46
Atak evremin 4. gününe girmiş bulunmaktayım.
75,3 kilo ile başlamıştım.
İlk iki gün 2,2 gibi çok ciddi bir kaybım oldu.
Bu sabah tartıldığımda tartı 72,6 ü gösterdi. Dün sabah 73,1 dim. Yani 3. günümde 500 gr vermişim. Bence normal. Her zaman ve her diyet türünde kilo kayıpları ilk günlerde daha fazla olur. Demek ki ilk iki gün vücudumda toplanmış olan sular gitti.
Bu sabah yediklerim:
1 dilim hindi jambon
120 gr light peynir
Yulaf kepeğiyle yapmış olduğum krepim.
Şekersiz çay.
Edit:
Ramazan ayında insanların oruçluyken benim burada gün içinde yediklerimi yazmam beni son derece rahatsız etmekte ama öte taraftan atak evresini yapan arkadaşlarla paylaşımda bulunmayı da gerekli görüyorum. Yine de eğer yazmamı istemiyorsanız söyleyin yazmam. Oruç tutan üyelerimize saygıda kusur ediyorsam affedin.
75,3 kilo ile başlamıştım.
İlk iki gün 2,2 gibi çok ciddi bir kaybım oldu.
Bu sabah tartıldığımda tartı 72,6 ü gösterdi. Dün sabah 73,1 dim. Yani 3. günümde 500 gr vermişim. Bence normal. Her zaman ve her diyet türünde kilo kayıpları ilk günlerde daha fazla olur. Demek ki ilk iki gün vücudumda toplanmış olan sular gitti.
Bu sabah yediklerim:
1 dilim hindi jambon
120 gr light peynir
Yulaf kepeğiyle yapmış olduğum krepim.
Şekersiz çay.
Edit:
Ramazan ayında insanların oruçluyken benim burada gün içinde yediklerimi yazmam beni son derece rahatsız etmekte ama öte taraftan atak evresini yapan arkadaşlarla paylaşımda bulunmayı da gerekli görüyorum. Yine de eğer yazmamı istemiyorsanız söyleyin yazmam. Oruç tutan üyelerimize saygıda kusur ediyorsam affedin.
Bende çikolatayı çok severim.Aslında benim kullandıklarım sınırlı izinliler. Genelde çikolata falan yapıyor arkadaşlar. Yağı azaltılmış kakao, süt tozu, mısır nişastası, saf toz salep bunların karışımından bir çok şey elde edilebiliyor.
Son düzenleme: