bende burdayımki:)) hep girip girip okuyom sizi:)) 107 kilo çıktım ben bugün
kız şekeeeerrrr aferin kız sana hay maşşallah walla çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burdayımki:)) hep girip girip okuyom sizi:)) 107 kilo çıktım ben bugün
toplam giden 15 oldu ama ticker nası güncellenir bilmediim için ekimciğimde burda olmadığı için orda hala 109
cnmmmmm cıkmısım ısten yeni gördüm msjıı tenar keske sende İst.te olsaydın yaaa ben gelirdim sana aroması unutulan kek yemeye cok pozitif bi insansın cok sewdim ben seni
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wTDoj6Y/weight.png
Boyunu sordum ama cvp alamadım. 165 uygun gördüm BMI için. Güle güle kullan....
Mesaj yazmayla ilgili bir sorum var. Başlıkla alakalı değil biliyorum ama kimseye özel mesaj atamadığım için buradan sormak mecburiyetinde kaldım.
Sitede yeniyim ve ben ikon eklemenin nereden olduğunu bilemiyorum. Çok karıştırdım ama bir türlü beceremedim. Bana yardımcı olur musunuz?
böyle hayvanlara kıymet veren insanlar olması negüzel seni tebrik ederim.evimde hayvan besleyemiyorum.ama elimden gelen basit şeyleri yaparım.
Biz her detayı anlatamayız buradan, genel hatlarıyla öğrenmek istersen biraz araştırıp bulabilirsin internette zaten.
Kitabı okuman lazım. O zaman sağlıklı ve doğru bir şekilde uygularsın diyetini.
cnmmmmm cıkmısım ısten yeni gördüm msjıı tenar keske sende İst.te olsaydın yaaa ben gelirdim sana aroması unutulan kek yemeye cok pozitif bi insansın cok sewdim ben seni
çok teşekkürler donbulcum benim evde 3 kedim 1 köpeğim var kardeş kardeş yaşıyolar. hiçbirini petshoptan almadım. kedilerden biri ve köpeğim sokaktan, diğer iki kedinin annesini sokaktan bulmuştum, bulduğumda hamileydi, bizim evde doğum yaptı, çok yaşlıydı bir süre sonra hastalandı ve kaybettik, yavruları yadigar kaldı. benim elimden bu kadarına bakmak geliyo, bi de sokağa su yemek vs. bırakıyorum. ama bazı insanlar bu konu da o kadar özverili ki birçok sokak hayvanına bakmak için dernek kurup, yardımlar toplayıp, gerçekten çok sayıda hayvana bakıyolar.
Canım ben 14 kilo verdim şimdiye kadar.canım 11 kilo vermişsin tebrik ederim dukanla ne kadar sürede verdin bu kiloyu benimde 10 kilo fazlam var hemen kurtulmam lazım :)
Canım kaçamak yapıyor musun?kızlar benim kilo durumum hiç içaçıcı gitmiyor. 66.2 lik perşembe bildiriminden sonra yukarı hareket devam ediyor, bu sabah 67 yi gördüm yarın da 67 çıkarsam tickerımı yukarı doğru güncellemek zorunda kalıcam ühüüü ühüüüü
Canım ben 14 kilo verdim şimdiye kadar.
Büyük bir kısmı kendi çabalarımla. Nisan'dan beri uğraşıyorum.
Dukan'a 3 gün önce başladım.
66.4'le başladım. Bugün tartıldığımda 64.6'ydım.
2 günde 1.8 kilo verdim. Ataktayım.
2 gün sonra seyire geçeceğim.
harikasın.ben evde bakamıyorum malesef ama hayvanlara kıyamıyorum.ogün yeni doğmuş kedi yavruları kaldırım kenarlarındaydı.apartman boşluğundan dışarı atmışlar anne henüz doğuruyormuş.yazık üç dört yerde doğurmuş kedilerin daha zarı üzerinde araba altında kalacaklardı neyse kızımla topladık anasını bulduk oda4 yavruyu doğuruyordu yanına bıraktık biraz sütle su karıştırıp verdik ancak elimden gelen bu birde bir köpek yavrusuna rv bulduk seninkinin yanında bunlar hiçbişey deyil canım
Canım kaçamak yapıyor musun?
Ne yediklerini düşün.
Muhakkak bir yerde bir şey var ki bu sana + olarak geri dönüyor.
Ya da yediğin miktar fazla geliyorsa ve hareket durumun az ise o yüzden de olabilir.
Arkadaşlar ben dün akşamdan beri coca cola zero'ya sardım.
Günde 1 kutu içiyorum fazlasını içmiyorum kesinlikle ama önceden light cola içemeyen ben, şimdi bayılıyorum tadına.
Halbuki şekersiz içecek fakat benim tatlı isteğimi bastırıyor. İçmemin sebebi o.
Akşam saat 9,5 - 10 gibi istiyor canım.