- 14 Temmuz 2012
- 226
- 46
Canım, baktım ama karşıma bu çıktı.Canım kullanıcı kontrol panelinden ayarları kurcala.
Gelişmiş düzen yapmalısın.
Dosya veya Eklentiler bulunmuyor
Gelişmiş düzen diye bir şeye rastlamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, baktım ama karşıma bu çıktı.Canım kullanıcı kontrol panelinden ayarları kurcala.
Gelişmiş düzen yapmalısın.
canımbenim sen kendine şişmanmı diyorsun.ahbe kızım biz şişman hatunlar neyapalım.kilolu halimi hiçbir zaman kabullenemediğim için olabildiğince az kıyafet aldım o yüzden daraltma derdim de olmadı :)
şimdi normal kıyafetlerime geri döndüm
kilolu bir insan olarak yaşadığım 4-5 senede şunu farkettim ki kilolu olmak gerçekten her anlamda çok pahalıya patlıyor.
Yemek, emek (güzel yemekler için harcanan emek)
ve de en önemlisi kıyafet
sizi düzgün gösterecek kıyafetler inanılmaz pahalı
normal zamanlarımda park bravo ve marks and spencerdan kıyafet almayı aklımdan bile geçirmezken kiloluyken, mecbur kaldığımda buralardan alışveriş yapar olmuştum
bu iki mağaza aklımdan bile geçmezdi çünkü en küçük bedenleri bile bana bol gelirdi
zayıf olduğunuzda, çok ucuz bir kıyafette bile çok hoş görünebiliyorsunuz. ucuz penyeler, elbiseler alabiliyorsunuz çünkü saklamanız gereken bir kusurunuz yok
kıyafetlerin dikişinin özel olması gerekmiyor
Kullanııcı kontrol paneline gir.Canım, baktım ama karşıma bu çıktı.
Canım, mısırdaki karbonhidrat, nişasta ve yağ oranı fazla ama.Bir sorum varrrr :))) Şimdi bizz yulaf kepeği tüketiyoruz ya bir gün onun yerine azcık haşlanmış mısır yesek ne olur kiii İkisi aynı değil ama işte ne olur kiiii
Dukan kitabında yulaf kepeksiz dukan diyeti olmaz diye yazıyor. Anlayacağın olmazsa olmaz besinlerden birisi yulaf kepeği. Mısır unu sadece çorbaları vb yiyecekleri koyulaştırmadan bir yemek kaşığı kullanılabilinirmiş.
Canım, mısırdaki karbonhidrat, nişasta ve yağ oranı fazla ama.
Biz her detayı anlatamayız buradan, genel hatlarıyla öğrenmek istersen biraz araştırıp bulabilirsin internette zaten.merhaba arkadaşlar bende diyet yapmak istiyorum 170 boyunda 64 kiloyum bana yardımcı olurmusunuz dükkan diyetini anlatırmısınız kilo verdiriyormusizler ne kadar sürede kilolarınızdan kurtuldunuz
Canım, baktım ama karşıma bu çıktı.
bu diyeti yaparken kabızlık problemi oluşuyor bunun için 6-7 kaysıyı pişirip tatlandırıcı ekledim.diyet yoğurda karıştırdım.ancak seyir evresinde meyve yasak.şimdi bunu yesemmi yemesemmi.birkere yedim. hemen kilo ayarım bozuldu.dünde azıcık tatlı yedim onun için 3 gün atağı tekrarlıyacağım.düşünün birparça tatlı ve meyveli yoğurt hemen 1,5 kg değiştiriyor.dukanın kitabını arkadaşımdan alıp okudum.bu durumlar için ne söylüyo unutum.3 gün atak yapsammı yoksa düzelirmi.
kabızlık için keşke goji bery ya da yeşil çay kullansaydınız, 2-3 kupa içtiğimde atakta benim kabızlık problemimi çözmüştü, bence yemeyin, çünkü kayısılı form çayı vardı, çay olmasına rağmen onu bile içmememiz söylenmişti dukan diyetinde kaçamaklar malesef kilo verimini durduruyor ya da yavaşlatıyor, ama her kaçamak yapıldığında atak tekrarlanırsa bence vücudun metobolizması bozulur , bence seyire devam edin, seyirde protein miktarını biraz artırın..Kaç kilo vermek istiyorsunuz bilmiyorum ama mesela ileride kilo vermeniz durdu 15 gün falan işte o zaman biz yumruk yapıyoruz yani 5 günlük saf pro, bu da sürekli yapılınca malesef etkili olmuyor seyirin son dönemlerinde artık vermemiz gereken kiloları veremediğimiz anda vücudun direncini kırmak için yapıyoruz, o yüzden seyire devam
sağolasın tatlım,bende yememeye karar verdim.goji bery ne bilmiyorum ama bakarım.yeşil çay sallamasını aldım.içerim.yarın kısmet olursa oruç olacağım.gece yeşilçay içerim olmazsa buzlu yaparım.malum hava sıcak.bende bu problem zaten vardı diyet çok artırdı.neyse yediğim kaysı enazından işe yaradı.bundansonra delmem.goji bery i bir arkadaş daha önermişti ama bakmaya fırsatım olmadı.neyse seyire devam.
yeşil çayın demlemesi daha etkili oluyor benden söylemesi goji bery de ben hiç kullanmadım tadını beğenmedim ama sevenlerde var tabi, gojiyi de aktarlarda bulabilirsin...
canlarımm dukan guzellerımmmmmmmmm duydukk duymadıkk demeyınnnnnnnnnnnn 11 .07 de 68 kıloo olarak basladıgım dukan beslenmemde bu sabahh ıtıbarıyle 61.80 kg oldugumu sızlerleee paylasmak ıstıyorumm hepınızı cok sevıyorummmm
çok teşekkürler.kullanıcı kontrol panelinde sol tarafta hesabım kısmında seçenekleri düzenle var, orada en altta çeşitli seçenekler kısmında mesaj editörü var orda gelişmiş düzeni işaretlemelisin, ben de daha yeni kurcalayarak yaptım da ayrıntılı olarak anlatayım dedim
bu diyeti yaparken kabızlık problemi oluşuyor bunun için 6-7 kaysıyı pişirip tatlandırıcı ekledim.diyet yoğurda karıştırdım.ancak seyir evresinde meyve yasak.şimdi bunu yesemmi yemesemmi.birkere yedim. hemen kilo ayarım bozuldu.dünde azıcık tatlı yedim onun için 3 gün atağı tekrarlıyacağım.düşünün birparça tatlı ve meyveli yoğurt hemen 1,5 kg değiştiriyor.dukanın kitabını arkadaşımdan alıp okudum.bu durumlar için ne söylüyo unutum.3 gün atak yapsammı yoksa düzelirmi.
Tebrik ediyorum sizi.canlarımm dukan guzellerımmmmmmmmm duydukk duymadıkk demeyınnnnnnnnnnnn 11 .07 de 68 kıloo olarak basladıgım dukan beslenmemde bu sabahh ıtıbarıyle 61.80 kg oldugumu sızlerleee paylasmak ıstıyorumm hepınızı cok sevıyorummmm