75,3 le başladığım atak evremin bugün 3. gününe kazasız belasız girmiş bulunmaktayım:)
Kızlar sabah 73,1 geldim. İnanamıyorum:))))) Harika bir durum. 2 günde 2,2 kilom gitmiş. Arkasından su falan dökmedim ki bir daha gelmesin:))))
Gözlerime inanamayıp tartıya çıkıp bakıp indim, çıkıp bakıp indim. Bu sabah tartım kafayı yemediyse bir daha töbe yemez:)Tartım ne oluyoruz falan kesin demiştir:)
Et normalde severim ama sadece et yemek, yanında sebze yememek bana göre değil. Benim hayatım sebze ve de meyvedir. Hele çiğ sebzelerle yapılan salataya bayılırım.
Sadece et yiyemediğim için dün akşam kendime yağsız tavada 2 yumurta ve peynirle omlet yaptım. Yatarken normal yağlı bir bardak süt içtim. Öğlen bir dilim somon balığı yemiştim.
Bu sabah dün sabah olduğu gibi yarım saat yürüdüm. Bir yumurta, yulaf kepeğiyle hazırlamış olduğum krepim ve peynirimi yedim. Öğlen ve akşam için et köftesi hazırlamayı düşünüyorum.
Ağzımın içi çok acı olduğu için dün iki sefer birer tane kiraz yemiştim. İki de şekersiz doğal maden suyu içtim.
Bu kadar çok kilo vermemi yoğurdu çok yememe, akşamları yatarken süt içmeme ve de bol bol su içmeme bağlıyorum. Süt normal AOÇ, yoğurdum da kendi ev yapımım. Bir tek peynirim light.
Hmm... Benim günde 2,5 lt falan oluyor işte.
Ama çay tüketimin çok bence canım. Hatta su bile bana fazla geldi.
Benim çay alışkanlığım hiç yoktur normalde.
İkram edilmezse aklıma bile gelmez.
Ama bugün şekersiz doğal maden suyu aldım 6'lık olanlardan.
Aklıma gelirse günde 1 tane ondan içebilirim.
Birde coca cola zero aldım bu akşam onu içmeyi düşünüyorum.
Yani benim içeceğim extra sıvılar light cola ve doğal maden suyu.
Çay, kahve aklıma bile gelmiyor açıkçası.
Canım, çay ve su tüketimimin fazla olduğunun farkındayım ama elimde değil
( Dayanamıyorum. Bu diyet beni inanılmaz susatıyor.
Ne derece doğrudur bilemeyeceğim bir arkadaşım eğer suya bu diyeti yaparken çok ihtiyaç duyuyorsan bu diyette çok zayıflarsın demişti. Doğru mu?
Ben kola hiç sevmem. Senede içtiğim kolanın miktarı 1 çay bardağını geçmez. Normalde gazoz severdim. Gazozların lightı olsa alacağım ama yok.
Kahveye de düşkünlüğüm yok. Haftada bir bilemedin iki sever ya tüketirim ya da hiç tüketmem. Benim hayatımın içeceği çay:)
arkadaşlar sabahtan beri yazmaya çalışıyorum bi türlü başaramadım ben 19 günde 7 kg veren:)günde 3 fincan beşi bi yerde içiyorum kendim karıştırıp size de tavsiyem bu daha öncede onun hakkında bilgim vardı fakat dukana yardımcı oldugunu duyunca tekrar içmeye başladım 1 lt ye kadar içilebilir ayrıca günde en az yarım saat kondisyon bisikleti biniyorum ayranı ev yoğurduyla yapıyoruz fakat bende sıkıntı var çünkü acıkıyorum çok yiyemiyorum günde 1 bardak süt içiyorum en fazla balık ağrılıklı besleniyorum ızgarada ama ciddi olarak beşi bi yerdeyi deneyin sadece onunla ayda 5 kg veriliyor görüşürüz bye:)
Beşi bir arada ne oluyor? Açıklayıcı yazarsanız bizlerde temin edebiliriz. Balık yemeniz ve de süt içmeniz size katkıda bulunmuş. Yoğurdunuz ev yapımıymış ki ev yapımı yoğurtların ekstradan zayıflama özelliği vardır. Hatta uzmanlar yoğurdunuz şayet ev yapımıysa günde bir kilo tüketmekten kaçınmayınız diyorlar.