canlarııım seviyorum siziiii ama bu hafta uyuşturulmuş gibiyim resmen.sıcaktan mıdır nedir anlamadım,ne iş yapmak geliyor içimden ne başka bişey.forumu da açıyorum arada bakıyorum size ama çok etkin olamadım bu hafta kusura bakmayın.
bir de uykumu alamıyorum sanırım,mahmurum.ama bütün bunların dışında yeniden duraklamada olduğum için de keyfim kaçmış olabilir.
geçen hafta 74.8,bu hafta 75.4
hatta duraklasam iyi + çıkıyorum zaten vücudumdan da anlıyorum,karnım falan şiş,regl de olmayacağım.su tuttum heralde.
birkaç gündür su içmekte bile zorlanıyorum.göbeğim çıktı yeniden,neden şiştim anlamadım neyse inat ettim ,şu an ne kadar hedefimin altında olursam olayım toplamda 20 kiloyu görmeden güçlendirmeyeceğim kendimi,öyle yada böyle olacak
atakta mantar yok,mantar sebze
canım hoşgeldin ama kızdım sana,ne demek ölmek istemek falan kendine gel bakiiim anaaaaa
57 kilo oldun diye mi bu hale geliyorsun kuzum,burda senin 2 kilonla başlayan arkadaşlar var ve herkesin motivasyonu yüksek.
tamam olabilir başarmıştın ama sonra çeşitli sebeplerle başa döndün.şimdi yeni bir sayfa açsan olmaz mı,yeniden başlasan.
sonuçta daha önce başardığına göre yine başarabilirsin,onu da başaran sendin yapabilirsin bence
keşke sağlam bir güçlendirme yapsaydın o zaman almazdın verdiklerini ama olsun geç kalmış değilsin,haydi toparlan bakalım