teşekkür ederim, güzel yıllar diliyorum ben de kendime
umarım fazla yaşlanmam bu sene
P
melisende hedefi fazla tutmak atakta iyi değil sen onu seyirde dene (gerçi bende işe yaramadı ama sen kararlıysan neden olmasın)
haa atakta da yapsan olmaz mı? olur tabii ilerde sıkılmayacaksan bence sakıncası yok ama dukan benim gibi düşünmüyor ona göre 3se 3, 5se 5
mantar protein bombası gibi görülsede sebze ve o nedenle atakta yiyemiyoruz. atakta sadece 1 kaşık domates, soğan filan var o da tatlandırmak amaçlı
canım yaa dur bakalım, ne demek ölmeyi istemek, töbe töbe , kilo alabilirsin tabii ki de
canın başka şeylere de sıkılmış olabilir ama bak diyete her zaman başlayabilirsin, bu öyle abartılacak bir şey değil ki, sen zaten 20-30 kilo da almadın değil mi ya
Allah'ım yaa yapma bunu kendine, bak ben de alacağım bunu biliyorum, bünye meselesi ama bunu aldığım zaman ne yapacağımı da biliyorum ve ölmek o yapılacaklar arasında yok
tatlım bekle ramazan geçsin, güzel bir bayram yap sonra da beraber dukan yapalım
bu kadar işte
benim özendiğim de bu işte, azim yani yoksam 2 kat olmak diil tabi
inşallah inşallah
ben de biliyorum ama matematik bana hep sorun çıkarmıştır, teoriden pratiğe geçerken bi kazık atar mı atar
medesam bende de var aynı kırgınlık, böyle bi ahestelik ağırlık
geçecek inşallah
geçen akşam 2 km kadar yürüyeyim dedim oyy bizim sporprensesinin kulakları çınlasın resmen öldüm, eve varamayacağım sandım niyetli niyetli:)
normal herhalde canım bu sıcaklarda bu miskinlik,
minimumlarla yetinirsen çok tutmaz ama bu defa da diyet de tutmayabilir zira canın aynı şeyleri yemekten sıkılacak, bıkacaksın.
bu diyet biraz sosyete diyeti, çeşit arıyor insan çünkü