Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işin kötü bir yanı da şu bugün benim doğum günüm ve akşam otelde ailemle iftar ayarladım
ee napıcam şimdi ben
çizelge oluşturma parça-5
Eki Görüntüle 472361
off ya bu da çok okunaklı olmadı bunu da parçalıyım bari (
çizelge oluşturma parça-5
Eki Görüntüle 472361
off ya bu da çok okunaklı olmadı bunu da parçalıyım bari (
selam kızlar 2 aydır foruma giremiyorum ankaraya taşındık da ve bu arada şehirler arası seyahatlerimizde oldu başta vücudum su topladı sandım ama bugün tartıldım ve 57.7 olmuşum hedeflediğim kiloya ulaşmıştım (49) şimdi ne yapacağımı bilemiyorum tekrar diyetede başlıyamıyorum ölmek istiyorum bana yardım eder misiniz lütfen (meyvelere dayanamıyorum)
güçlendirme yapmadın mı?
tenaarr kısss, bir ton olsaydın hiç çekilmezdin heee... tartılar bile çekemezdi seni
yaptım ama düzenli uygulamadım
kız kilo verme böyle patır patır kıskanıyoruuuummmm
tebrik ederim.. hep böyle gitsin.. darısı kediciğin başına olsun..:92::92:
42 beden kediciğin böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95::84::84::84::84::84::84::84:
Madesaaaa sesın cıkmıyor. ıyımısın kuzuuuuuuuuuuuu
tebrikler özeniyorum size maşallah
congratulationsss sekerim
bende hayret ettim, na böle oldum.
tek açıklaması kalıbının darlığı olsa gerek. skinny, dar kesim 30 beden kotum belimden düşüyordu o kadar umutla gitmiştim ki magazaya, çok üzüldüm ya çok.
geçen sene verdiğim kiloları geri aldım diye çok kızdım kendime. ama saçlarım dökülmeye başlayınca çok paniklemiştim mecbur hissetmiştim kendimi.
şimdi de yaştan mıdır nedir kilo vermek o kadar da kolay olmuyor. neyse sabırla devam ediyorum napim :26: bıraksam anında alıyorum geri. ömür boyu diyet mi yapacaz nedir anlamadım ki
veee huzurlarınızda bu haftaki kilo bildirimim
Başlangıç tarihi: 20.04.2012
Başlangıç kilo : 62
Hedef kilo : 48
Geçen hafta : 50.9
Bu hafta : 53.4
Alınan Kilo : 2,5 (+)
Eki Görüntüle 472240
veee huzurlarınızda bu haftaki kilo bildirimim
Başlangıç tarihi: 20.04.2012
Başlangıç kilo : 62
Hedef kilo : 48