- 6 Mayıs 2011
- 2.308
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadara aldınız bunlarıı...
Bende bugün başladım ve şu ana kadar iyi gidiyor. Sizle birlikte yaparsak daha iyi olur. Sabahleyin yediklerimi yazmıştım. Siz niyetli değilseniz yazabilir misiniz?Arkadaşlar merhaba,
Bugün itibariyle dukana başlamış bulunuyorum.
Aranıza katılmak için hangi bildirimleri yapmam gerekiyor?
Birde sormak istediğim şu: Siz her dönemi teste göre mi yapıyorsunuz?
Mesela testte bana 2 gün atak gösterdi ama ben 5 gün yapmak istiyorum. :26:
Güneyli, bende belki atağı 3 gün yapıp sonrasında 1+1 e geçerim. Atak fazla olursa bünyeye zarar veriyor mu?melisende hedefi fazla tutmak atakta iyi değil sen onu seyirde dene (gerçi bende işe yaramadı ama sen kararlıysan neden olmasın)
haa atakta da yapsan olmaz mı? olur tabii ilerde sıkılmayacaksan bence sakıncası yok ama dukan benim gibi düşünmüyor ona göre 3se 3, 5se 5
mantar protein bombası gibi görülsede sebze ve o nedenle atakta yiyemiyoruz. atakta sadece 1 kaşık domates, soğan filan var o da tatlandırmak amaçlı
ayy inşallah senin gibi lezettli yapabilirim malum biraz yeteneksizim bu konuda ben de çilek, kestane, fındık, çikolata, kakao, pötibör aromaları aldım. kestaneyle, kestaneli pasta yaparım fındık ta çikolatalı keke ekliyim diyorum içine fındık atmış gibi olsun pötibör de kurabiye için olur heralde di mi? ya da çayın içine dökersin, çaya pötibör bisküvi banmışsın gibi olur çilekli puding, kakaolu puding için de diğerleri
Bende bugün başladım ve şu ana kadar iyi gidiyor. Sizle birlikte yaparsak daha iyi olur. Sabahleyin yediklerimi yazmıştım. Siz niyetli değilseniz yazabilir misiniz?
Öğlen yemeğim ise soğanlı kıyma kavurması ve bir kase yoğurt. İkindide 2 dilim kaşar peyniri.
Akşamda menüm aynı. Gece süt içerim. Nascafeli sütün zararı olmaz sanıyorum.
Güneyli, bende belki atağı 3 gün yapıp sonrasında 1+1 e geçerim. Atak fazla olursa bünyeye zarar veriyor mu?
canım bak önerıde bulununca dukan yapan arkadaslarından bahsedıyorsun hemen. onlar yıyordu dıye. ama dukanda KAŞAR PEYNİRİ de yasaaakkkk light olanını bile tüketmemelisin. benden söylemesi
sen benden daha da güzelini yaparsın canım benim
üstelik bence dukanella yapıp üstüne döksene yaaa,benim sonradan aklıma geldi ama canım öyle çekti şimdi.sen yapıp yersen ben yemiş gibi mutlu olurum,şimdiden afiyet olsun kuzumm
ayy medesacıım yaa keşke yakın olsaydık da akşam oturmaya gelirdin ben de dukanellalı çikolatalı kek ikram ederdim sanaa
bizi davet et belki biz gelebiliriz
aliye hosgeldınnn 69 u gordunmu kuzum.
aaaaa ni demek asyam denizim hepiniz gelin walla çook mutlu olurum ankaradayım ben ankarada olan var mı başka. tüm şehirler buluşuyo ankaranın neyi eksik :))
hayırlı olsun hepsinden aldın mı?
bende bu markanın muz ve çikolatası var. pek memnun kaldığımı söyleyemem.
ayrıca dr oetkerin limonu acı bademi romu ve zar zorda olsa bulduğum vanilya aroması var. vanilya ve romu çok sevdim acı badem her şeye yakışmıyor limonu da henüz kullanmadım kek yaparsam kullanırım ama..
tenarrrr yavrummmm bende ankaradayım hep istanbulda herkes diyordum sonunda ankarada olan birine rastlamak mutlu etti beni valla:)))
oooooooo süpeeerr walla ben de yaa kimse yok ankaradan diyodum. biz de buluşuruz artık şekerim
tenarrrr yavrummmm bende ankaradayım hep istanbulda herkes diyordum sonunda ankarada olan birine rastlamak mutlu etti beni valla:)))
buluşalım şekerim bizde bi ankara buluşması gerçekleştirelim değil mi:)))
ayy medesacıım yaa keşke yakın olsaydık da akşam oturmaya gelirdin ben de dukanellalı çikolatalı kek ikram ederdim sanaa