Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin melisende. Umarım kitabı okumuşsundur. Buraya gelen her arkadaşa bunu öneriyoruz.Evvela kitabı okuyup özümseyip sonra diyete başlarsan hata yapmaz ve zaman kaybetmezsin.
bu arada herkes aşadan bakıyo okuyoo ama yazan yok. bi ben bide donbul. kendimi kadınlarla dolu kına gecesinde ortada tek yada iki üç kişi oynayanlardan biri gibi hissettim. herkes oturup bizi izliyo ama kalkıp oynayan yok ...
köçek miyim ben ayol ?
haydin sizde bişiler yazın yaaa
Tabii haklısın, burası gerçekten terapi, arkadaşlarımın hepsi birbirinden iyi ve eğlenceli. Buradan kopamayacaksın, ben kısa bir süre zorunlu uzak kalıyorum ama aklım burda :))
kizlaaaaaar anca attim kendimi araniza iftara yarim saat kadar birsey kaldi bugün biraz rahatsizim neden bilemedim su topladim sanirim
yürümedim de bugün yarin türkiyeye gidiyorum cankuslarimmm gelemem belkide ucustan önce
yarin delycim yok ama kayitlara gecsin bildirirmi bugün yapiyorum
baslangic tarihi: 21 haziran 2012
baslangic kilo: 77
hedef kilo: 66
Gecen Hafta: 73
Suan ki kilo: 72.2
-800 gr
hedefimm tatildeyken -1kg görmek yulaf kepegimi tasimi taragimi topladim bi tek ucus günleri biraz disina cikarim diyetin ama onun haricinde asayis berkemal
coooook seviyorum hepiniziiiii cok merak edicem bu bir haftayi saglicakla kalin kuzular bol bol - insallah
bende malum dünya hayatı kadınların işi bitmez benim koca işten geldimi kadrolu koltuguna uzanır yemeğini yiyip kaldığı yerden uzanmasına devam eder .okadar çok koltukla bütünleşmişki onun oturduğu yer kırıldı siz düşünün kaç senedir o tarafa yatıyor......
Kızlar sinirimden kudurucam
sistem yok iş var hastalar yüzüme çemkiriyor
birşeyler yememek için güzel telkinlerinize ihtiyacım var
hoş geldin melisende, inşallah sen de bir gün tutarsın ama sorun olmaz dilediğini yazabilrsin hatta resim de koyabilirsin
perşembe günü zaten haftalık kilo bildirim günümüz yarın beraberce bildirimlerimizi yaparız
kuzum +5 =5 kilo se müthiç su tutuyormuş vucudun ama normal hale gelmesi de iyi , ben 1-2 kiloyu bile 1 hafta taşıyorum, ama 5 kilo zaten tutamam
oyyy kuzucuuk dayan bebeğim dayan, ne kadar zor o kadar çok rahmet, bereket, mağfiret,
hem gerçekten de az kaldı
ya düşersen
inşallah ben de fazla zıplamamışımdır + lara, en azından yarın için.
yarın göreceğiz bakalım :18:
cıx, öncelikle kitabı almalısın ve hoş geldin.
ahh güzelim yaa dur hele bi
yerine oturamıyorsan git dolabın filan yanına derin bir nefes al
hepsi de geçece biliyorsun, sakın eziyet etme kendine
yok yemek filan ama zaten ihtiyacın olan iyi, sağlıklı, kafa dinleten bir iki nefes.
hadi bakalım, kendine 3-5 saniye ayırmakla çemkirmeler bitmeyecek ama dayanıklılığın çok artacak canım.
kolay gelsin inşallah
boş ver bu saatte temizliği kendine soğuk bir şeyler yap ve afiyetle iç,
yarına ayır temizliği zaten temizlik sabah erkenden olur,ardından bi duş sonra biraz uyursun sonra akşama doğru yemek ve bira da dışarı çıkarsın
oldu da bitti.
Yaa haklısın canım, hayat onlara güzel. Çok güldüm bir de sana, eşinin göbeğine isim vermişsin İsim verecek kadar büyükse koltuğun kırılması çok normal :))
kizlaaaaaar anca attim kendimi araniza iftara yarim saat kadar birsey kaldi bugün biraz rahatsizim neden bilemedim su topladim sanirim
yürümedim de bugün yarin türkiyeye gidiyorum cankuslarimmm gelemem belkide ucustan önce
yarin delycim yok ama kayitlara gecsin bildirirmi bugün yapiyorum
baslangic tarihi: 21 haziran 2012
baslangic kilo: 77
hedef kilo: 66
Gecen Hafta: 73
Suan ki kilo: 72.2
-800 gr
hedefimm tatildeyken -1kg görmek yulaf kepegimi tasimi taragimi topladim bi tek ucus günleri biraz disina cikarim diyetin ama onun haricinde asayis berkemal
coooook seviyorum hepiniziiiii cok merak edicem bu bir haftayi saglicakla kalin kuzular bol bol - insallah
ben altta görünüyorumdur da o zaman başka ekrandayımdır kesin, daha yeni okuyorum. görseydim kesin cevap verirdim pisiciim. komiksin evel allah
Canımm, ne güzel, çok heyecanlısındır şimdi
Şimdiden iyi yolculuklar canım, hafta mı iznin?
iyi yolculuklar cınım
cok sagolun kuzucuklarimm
bi hafta gidip gelicem ekimcim...sonra iki haftaligina bir dahaa gidicem ozamana güclendirmeye gecmek hedefim ama
Yarın diyete başlayacağım için bugün sanıyorum son 7 ay içinde hiç yemediğim kadar yedim. Hepside bol kalorili.
Kadayıf, yalancı tavuk göğsü sütlü tatlısı, ayçiçeği, patlıcan kebap yanında pirinç pilavı. Son kez kağıt helva arası dondurmada yiyeyim tam olsun:)))) Bu gece yediklerimden dolayı ölmez sağ kalırsam inşallah yarın diyetime başlayacağım.
Bir sorum olacak. Atak'ta ve daha sonrası et fazla yemeyip daha çok yumurta, peynir ve yoğurt, süt tüketsem bir sakıncası olur mu? O kadar çok et yiyemem(
Yarın diyete başlayacağım için bugün sanıyorum son 7 ay içinde hiç yemediğim kadar yedim. Hepside bol kalorili.
Kadayıf, yalancı tavuk göğsü sütlü tatlısı, ayçiçeği, patlıcan kebap yanında pirinç pilavı. Son kez kağıt helva arası dondurmada yiyeyim tam olsun:)))) Bu gece yediklerimden dolayı ölmez sağ kalırsam inşallah yarın diyetime başlayacağım.
Bir sorum olacak. Atak'ta ve daha sonrası et fazla yemeyip daha çok yumurta, peynir ve yoğurt, süt tüketsem bir sakıncası olur mu? O kadar çok et yiyemem(
Maalesef hepsini bugün yedim((( Bu nedenle diyorum ölmez sağ kalırsam yarına diyete başlıyorum:))) Son 7 aydır hep kendimi kontrol etmiştim. Bir öğün bir yiyecekte abartırım ama gün boyu böylesi yemek asla yemezdim.hepsini bugün mü yedin, way anammm etsiz olmaz maalesef
Eti kuru kuraya yiyemem. illaki etin yanında sebze yemem gerekir. Sebze yiyemeyeceğim için et az yesem olur mu diye sordum. O vakit et köftesi yapıp yanında kuru soğan maydanoz yiyeceği.Hayırlı olsun canım, inşallah kolaylıkla ve çabucak verirsin kilocuklarını.
Ben de aynısını yapmıştım, diyetten bir gün önce çerez falan yemiştim ben ama sen azıcık abartmışsın sanki ama afiyet bal olsun, şimdi uzun zaman canın hiç birşey istemez
Fazla yememekten kastın ne canım? Her gün mutlaka etten protein almalısın. Ben de yiyemem diyordum ama öyle güzel tarifler var ki ve değişik baharatlar giriyor devreye, anlamıyorsun bile.
Balık seviyorsan balık yiyebilirsin. Sabah zaten yumurta yersin ama öğle ve akşam yemeklerinde mutlaka az da olsa beyaz ya da kırmızı et olmalı, onları yoğurt, ayranla destekleyebilirsin. Bizim yemek kültürümüzde sebze zeytinyağlı, et et gibi yenir ve sık yemez hiç görmesem eti aramazdım. Ben özellikle tavuk etinin yanında ayran çok tükettim ve zorlanmadım.
Valla tenar, ben de gündüzleri giremedim ya laf attım altta görüp görüp ama kediciğimin benzetme muhteşemdi, bırak sen de ben oynamayı da bilmem.
Dombulum sağolsun, yanındaki değişti ama dombulum burdaydı bana da laf yetiştirdi
Maalesef hepsini bugün yedim((( Bu nedenle diyorum ölmez sağ kalırsam yarına diyete başlıyorum:))) Son 7 aydır hep kendimi kontrol etmiştim. Bir öğün bir yiyecekte abartırım ama gün boyu böylesi yemek asla yemezdim.
Eti kuru kuraya yiyemem. illaki etin yanında sebze yemem gerekir. Sebze yiyemeyeceğim için et az yesem olur mu diye sordum. O vakit et köftesi yapıp yanında kuru soğan maydanoz yiyeceği.