Yarın dukan diyetine başlamak istiyorum. Umarım yarın sabah başlarım ve yediklerimi sizle buradan paylaşırım. Kilomu yarın sabah tartılınca yazayım. Öylesi daha emin olur.
Oruç maalesef tutamıyorum. Oruçlu arkadaşların arasında yediklerimi yazmam umarım rahatsızlık yaratmaz.
hoş geldin melisende, inşallah sen de bir gün tutarsın ama sorun olmaz dilediğini yazabilrsin hatta resim de koyabilirsin
perşembe günü zaten haftalık kilo bildirim günümüz yarın beraberce bildirimlerimizi yaparız
canım bence sen beni yanlış anladın sana şöyle söyleyim benim kilo 69 falandı zaten ben evet kilo verdim öle 5 kilo değil tabi ki 1 kiloya yakın verdim onun dışında gördüğüm +5 lerin sebebi tükettiğim sıvılar sadece:) onlarda gün içinde ter ve wc ile gidiyo iftar öncesi normal sabit kiloma düşüyorum:))
kuzum +5 =5 kilo se müthiç su tutuyormuş vucudun ama normal hale gelmesi de iyi , ben 1-2 kiloyu bile 1 hafta taşıyorum, ama 5 kilo zaten tutamam
barnağımı kımıldatım yazcak halim bilemm yokk çok susadım çokkk allahım iftar olsun tezinden
can ister SUUUUUUUUUU çayyyy light kola ayran sonra yine su yenşden suuuu
oyyy kuzucuuk dayan bebeğim dayan, ne kadar zor o kadar çok rahmet, bereket, mağfiret,
hem gerçekten de az kaldı
ya düşersen
inşallah ben de fazla zıplamamışımdır + lara, en azından yarın için.
yarın göreceğiz bakalım :18:
Haklısınız. Bu sıcaklardan dolayı evden dışarıya çıkamıyorum. Çıkınca alıp okurum.
Atak için şu sorularımı cevaplayabilir misiniz?
Sadece protein yemem gerekiyor. Meyve ve sebze kesinlikle yemeyeceğim. Bu arada günde 3 adet kuru kayısı yesem diyeti delmiş olur muyum?
Et, süt, yoğurt, yumurta tüketimim olacak. Yiyeceklerin miktarında sınır ve de saat yok mu?
Meyveli diyet yoğurt en fazla bir adetle mi sınırlı?
cıx, öncelikle kitabı almalısın ve hoş geldin.
Kızlar sinirimden kudurucam
sistem yok iş var hastalar yüzüme çemkiriyor
birşeyler yememek için güzel telkinlerinize ihtiyacım var
ahh güzelim yaa dur hele bi
yerine oturamıyorsan git dolabın filan yanına derin bir nefes al
hepsi de geçece biliyorsun, sakın eziyet etme kendine
yok yemek filan ama zaten ihtiyacın olan iyi, sağlıklı, kafa dinleten bir iki nefes.
hadi bakalım, kendine 3-5 saniye ayırmakla çemkirmeler bitmeyecek ama dayanıklılığın çok artacak canım.
kolay gelsin inşallah
temizlik yapmam lazım:S 2 saattir oturuyorum püfff hiç gücüm yok sanki:S
boş ver bu saatte temizliği kendine soğuk bir şeyler yap ve afiyetle iç,
yarına ayır temizliği zaten temizlik sabah erkenden olur,ardından bi duş sonra biraz uyursun sonra akşama doğru yemek ve bira da dışarı çıkarsın
oldu da bitti.