ohhh çok mutluyum çok kötü olmuştum çok canım sıkılmıştı ama meyvesizlik ne kötü şeymişgayet iyi canımo susamlı çubuk da nazar boncuğun olsun
ama light yoğurt bol tüket bence göbek eritmede birebirmiş çünkü.
kabızlık sorunu çekebilirsin sen de bu atak dönemi boyunca benim gibi. ben bi çözüm bulamadım çok karın ağrısı çekiyorum şuanmüsil falan da içmek istemiorum bünyem alışır diye napıcam bilmiorum
eczanelerde ve büyük marketlerde var
ben atak evresini bir hafta yapıcam şu anda 2(!) gündeyim ama şimdiden bıktımmmet. balık, tavukla bir sorunum yok cok şükür ama yomurtayı bır tek omlet olarak tukarabılıyorum ba sabah lo peynirli yulaf kepekli bır krep yaptım ve yine yagsız peybır ve sekersız cayla affıyetle yedım ama krebin yarısını yedım sabahları cok yıyemem zaten öğlende bır kutu light ton balıgı yicem katkısız ve yagsız akşamada ızgara biftek hazırlıcam ama calıstıgım ıcın cok tarif hazırlama fırsatım yok o yuzden sızden gelecek tarıflerı heycanla beklıyorum :27
72,3kg layla başladım hedefim 55kg uarım sizler gibi başarılı olurum
ben atak evresini bir hafta yapıcam şu anda 2(!) gündeyim ama şimdiden bıktımmm
bu sabah ne yiyim diye düşünürken yoğurdun içine çok bol miktarda(2 tatlı kaşığı kadar) tarçık karıştırdım içine 1 tane ezilmiş tatlandırıcı kattım daha azda katabilirsiniz çok tatlı oldu güzelce karıştırdım çok hoş bir tatlı gibi oldu:
bugün ikinci günüm ve asırı dercede tatlı özlüyrum birde etlerı yavan yemekden sıkıldım desem soso ömerılerınızı söylermısınız ne yıyecegımı bılemıyorum bırturlu
peki splendanın fiyatı ne kadar? ve normal tatlandırıcılar gibi hap gibi mi? yani özelliği ne?splenda 100 lük tablet fiyatı 11 lira piyasada daha ucuz tatlandırıcılar var ama splenda en dogal olanı yani ötekilerde zararlı maddeler var aspartam sakarin gibi splendada yok o yüzden daha pahalı 300 lük 500 lük olanlarda var ayrıca tozuda var eczaneye sorarsanız yada kendi internet sitesi var oradanda sipariş ve bilgi edinebilirsiniz
arkadaslar bu tatlı ıstegınızı nasıl bastırıyorsunuz ben bir türlü bastıramıyorum tatlıya direniyorum ama vücudum asırı dercede tatlı istiyor regl dönemim yakın lütfen yardım
arkadaşlar diyet sırasında çubuk tarçın kullanabılıyormuyuz cayınmızı yada yogurdumuz tatlandırmak için
Selam arkadaşlar, ben 18 ocak 2011'de başladım ve şuanda regl döneminde olmama rağmen 1,7 kg kaybettim. Yulaf kepeğini İstanbul civarında bulamayan arkadaşlar var ise benimle irtibata geçerlerse yardımcı olabilirim. benim evime 15 dk uzakta bir aktarda buldum. netten araştırdığımda da resmi ekteki gibi. başka bişi satmaya kalkarlarsa almayın. yurt dışında bir siteden alıntıdır. XXXXXXXXXXXXXXXX
neresi aldıgınız yer buradan yazarsanız bütün arkadaşlar yararlanabilir ben çok aradım ama bulamadım istanbul da
sanirim hepimiz ayni dertten muzdarip
kahvaltida ne yesek,etleri yavan olmadan nasil yesek diye düsünmekten aslinda farketmeden nerdeyse gün boyu yemek düsünür oldum,dolayisiyla motivasyonum düsüyor
bugün atak evresinin 3. günündeydim..nihayet bitirdim ama bir gün daha yap deseler yapabilecek durumda degildim
yarin seyir evresine baslayacagim
hic zorlanmadan 10 larca kilo veren arkadaslarimiz,sizden yardim bekliyoruztopigi terkedip gitmeyin lütfen
ayrintili sekilde sabah ne yediginizi yazar misiniz??
ayrica diger bir sorumda artik seyir evresine gectigime göre 1+1 planliyorum..protein günlerinde de eti sebzeyle pisirip sadece etini yesem yani en azindan yavan olmasa olur mu dersiniz ??:26:
arkadaslar bu tatlı ıstegınızı nasıl bastırıyorsunuz ben bir türlü bastıramıyorum tatlıya direniyorum ama vücudum asırı dercede tatlı istiyor regl dönemim yakın lütfen yardım
orda sadece örnek br menü vermiş yani sen istediğin kadar az yada çok yiyebilirsin diyete başla çok güzel bir diyetArkadaşlar herkese selam,
Bu kitapta benim de anlamadığım taraflar var meyvenin hiç olmaması,
kahvaltılık hiç yok onuda anladım ama kitabın başlarında dileğiniz zaman ilk evrede açlık hissettiğinizde protein içeren gıdaları tüketebilirsiniz diyor.
Sonra örnek menülerde bir bakıyorsun 3 ana öğün 2 ara ögün var ve ölçülü
bu konuları acaba benmi yanlış anladım. Bu sebeplerden dolayı dukan diyetine başlayamadım çünkü bu konularda destek alabileceğimiz bir numarada yok Çok üzgünüm çoook
Yemekleri çeşitlendirme konusunda herkes biraz sıkıntı yaşıyor sanırım. Yiyebileceklerinizi karıştırmayı deneyin. Örneğin;
1)Peynir+maydanoz+yumurta pişirebilirsiniz.
2)Kıymalı yumurta harika bir alternatif olabilir.
3)Tavuk (but, ızgaralık, vs.)+yoğurt+salça+biber+sarımsak+kekik+kimyon+tuz+karabiber hepsini karıştır, fırın torbası ile 30 dakika pişir.
4)Yulaf galetasını yuvarlak şekilde pişirip, arasına köfte, turşu, hardal, soğan, az miktarda ketçap koyarak hamburger yapabilirsiniz.
5) Tavada tavuk pişirirken, soğan ile soteleyip üzerine soya sosu eklerseniz çok hoş bir yemek elde edersiniz.
6) Kahvaltı için eğer seviyorsanız polonezin hindi fümesini tavsiye ederim. İster tek başına, ister yumurtalı tüketilebilir.
7) Çarliston biberleri kesip çok az yağda tavada soteleyin. Üzerine lor peynirini ve domates ekleyin. Biraz pişirin. Afiyetle yiyin.
Umarım yardımcı olur. Sevgiler...
Ben en çok sütün içerisine tatlandırıcı ve kahve koyarak tükettim. Sıcak yada soğuk.
Yağsız süt, yumurta, yulaf kepeği, tatlandırıcı ve biraz kakao, biraz tarçın olabilir. karıştırıp minik kağıt kalıplarda pişirirsen kek gibi olur. Kabartma tozuda at içine. karıştır dene, ağızına uygun bir tat bulursun sanırım.
Bu arada ben 80 günde 13 kilo vermiş biri olarak dilli_düdük arkadaşıma diyorum ki zorlandığım zamanlarım elbette oldu. Sadece bu diyetle kilo vereceğime ve bir daha almayacağıma çok inandım ve hiç kaçamak yapmadım. Bugün 3.evrede 85.gündeyim. Ve hiç kilo almadım. VE ALMAYACAĞIM. Sizlere tek söyleyebileceğim bu DİYETLE KİLO VERİLİYOR...
Herkese kolay gelsin. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?