peki onda da sinameki ve biberiye var mı?? yani ben daha önceki senelerde de kullanmıştım bu tip çaylar, alışkanlık yaptı sanırım o yüzden ne karın ağrısı ne bişey...hiç fayda etmiyor...bir de sinamekinin bağırsak iç duvarını düzleştirip tembellik yaptığını biliyorum.o yüzden devamlı tüketmemek gerekiyor..
bende deniycem bir ara cnm bu keki peki seyir devresindemi yenilio sadece yoksa atakdada yenebilirmi?
aa ne guzel bende kahve cay filan icmiodum kahveyi icerim hem tok tutar en fazla 2 fincan ohh supermis bu yaa
evet camın varmış şimdi baktım kutunun üzerine( ama kiraz saplı aldım aroma olduğu için kokusu beni rahatsız etmemişti.
sinameki bağırsakta tembellk yapıyor bu doğru ama kullandığımız bütün kabızlık ilaçlarının üzerinde uzun süre kullanımının bağırsak tembelleğine sebep olduğu yazıyor. ( daha önce bakünis kullanmıştım doktorum demişti) zaten form çayını günde 1 defa içmeliyiz. ya da kabızlık yaşadığımızda aç karnına gece yatmadan önce içmeliyiz yani gerek duyduğumuzda o zaman etkili oluyor ben hep böyle yapıyorum ve her içtiğimin ertesi kabızlığım son buluyor
aslında ben bir ara kuru kayısı yemiştim o gerçekten faydalı ama dukan diyetne uygun değil(( birde şimdi çok meşhur olan altın çilekte kayısı gibi etki gösteriyor (iki hafta önce altın çilek ununu denemiştim) ama dediğim gibi dukan diyetine uygun mu bilmiyorum.
arkadaşım bende 55 yazmıştım ve bana da 59 dedi. ama bu durum boy ve kemik yapısı ile alakalı benim boyum 1.70 ve 55 kilo olmak bende güzel durmayabilir. bir de benim seyir evremi 84 gün yapmış, senin yine 22 gün çok iyiii bir rakam bende 84 gün nasıl dayanacağım diye kara kara düşünüyorum:26:
ama ideal kiloma ulaştığım gün güçlendirmeye gececeğim umarım bu da 84 gün sürmez:))
bir de acaa sen değerlerini yanlış yerlere mi yazdın. dukan diyeti tariflerim sitesinden nasıl hesaplayacağın anlatılıyor oradan bir bak bakalım
yalnız kitapta şöyle de bir riskten bahsediyor..şmdi diyelim olman gereken kilo 59 sen ısrarla 55 e düşmek istedin ve diyelim i başardın...bunun üzerine nasıl olsa alabileceğim 4 kilom var ideal kiloya ulaşmak için diyip de kendini tekrar en başta bulabilirsiniz diyor dukan amca... yani zayıflayabileceğin kilodan daha çok koruyabileceğin kilo diyor...
olsun canım 2 aylığına 36 beden giymek mi yoksa hayatının geri kalanında 38 beden giymek mi?? işte mesele bu yeğen
arkadaşlar bişey soracam.akşamları engeç kaça kadar yemek yiyorsunuz.ben acıktığım her an.yoğurt süt yumurta yiyorum.bazen yatmadan 1 saat önceye kadar bişiler atıştırmış oluyorum.sizce bir sakıncası varmı.sizler nasıl yapıyorsunuz.
kaç gün atak evresi uygulamıştın canım? 1+1 ve 5+5 dışında uygulanabilecek bir sistem var mı? kitabım olmadığından bilemiyorum.
walla kalıcı olarak nasıl çözeceğiz bu işi bilmiyorum..benim oldum olası böyle bir sıkıntım var da zaten dukandan önce sabah aç karna 2 adet kuru kayısı üzerine bol su ile çözüyordum işi walla dayanamadım bu sabah yedim 2 kuru kayısı...ama form çayını gece yatmadan önce aç karna hiç denemedim..bu gece deneyeyim bakayım fayda edecek mi??
bi de daha önce sorduğum soru güme gitti, ben arada akşamları öğün atlıyor gibi oluyorum yani acıkmayınca bişi yemiyorum 6dan sonra..saat 10 gibi tarçınlı süt içiyorum sadece...sence zararı olur mu öğün atlamanın??
anladım cnm çok saol
atak devremi 10 gün olarak yaptım. bugün itibariyle kilo kaybı 4,8 kg. iyi gidiyorum sanırım. bugün sebzeli protein gününe geçicem. yaklaşık 5 gündür wc ye çıkamıyorum. fazla bir atık çıkmıyor sanırım ondan. sebzeler bu sorunu çözer inşallah...hepinize kolay gelsin.
günaydın kızlar nasıl gidiyor dukan amcayla aranız kaçamak yapanlar var mı
walla kalıcı olarak nasıl çözeceğiz bu işi bilmiyorum..benim oldum olası böyle bir sıkıntım var da zaten dukandan önce sabah aç karna 2 adet kuru kayısı üzerine bol su ile çözüyordum işi walla dayanamadım bu sabah yedim 2 kuru kayısı...ama form çayını gece yatmadan önce aç karna hiç denemedim..bu gece deneyeyim bakayım fayda edecek mi??
bi de daha önce sorduğum soru güme gitti, ben arada akşamları öğün atlıyor gibi oluyorum yani acıkmayınca bişi yemiyorum 6dan sonra..saat 10 gibi tarçınlı süt içiyorum sadece...sence zararı olur mu öğün atlamanın??
tamam okey koruycam kilo o olsun. ama ben risk farkı olarak - 4 daa vermek istiyorum.
aylardır diyetteyim altı ayı geçti bu düzene alıştım sayılır. bundan sonra da düzenli ve saglıklı beslenmeyi bırakmaya ve hoop geri almaya hiç niyetim yok kiloları :26:
bence olur. eger acıkmadım diye ögün atlarsan metabolizmanı yavaşlatırsın. aralar da az da olsa bişiler yemen yararına olur. yememek kilo aldırır az ve sık yemek ise kaybettirir parola bu
kızlar dunde gıtmıs 700 gr 65.2 oldum.hemde lıght pudıngte yedım hazır köftede yedım. bugunkı köftemde yaglıydı ınsallah yarında en azından 200 gr daha verırım herkese ıyı kılo vermeler
Geçen hafta atak ta onu aldattım... Hem de bir kebapçıyla))
ben 165 boyundayım sana 59 demesi normalde bana niye öyle diyor yaa.
sanmıyorum hata yaptıımı çünkü iki kere denedim ama yine 59 diyo
onuda görmek güzel tabi ama altına da inmek yasak deel yan . dukan amca duymaz
aslında öğün atlatmak hiç iyi değil çünkü birşey yemediğinde metabolizma zayıflıyor.mesela bende artık açıkmıyorum ama yine de birşeyler yiyorum. saat 6-7 den sonra birşey yemiyorsan önemli değil zaten uzmanlarda en son 7'ye kadar yenmeli diyor. sebebi ise midenin artık uyku moduna geçmeye başlaması ve bu yüzden yenilenleri sindirememesi. gece süt içmen bence sorun değil çünkü bir çok diyette saat 10 gibi süt- yoğurt veriyorlar. buda mideyi boş bırakmamak için..
birde ben baya araştırdım protein diyetlerini vücut sadece proteini yakarken en yüksek enerjiyi harcıyormuş bu yüzdende metabolizma hızlanıyormuş, su ile attığı içinde, bol su içiyoruz. eğer sen birşey yemezsen zaten metabolizman yavaşlar buda kilo vermemene sebep olur. yani abartmamak koşuluyla sık sık protein almalıyızki hızlı zayıflayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?