Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet camın varmış şimdi baktım kutunun üzerine( ama kiraz saplı aldım aroma olduğu için kokusu beni rahatsız etmemişti.
sinameki bağırsakta tembellk yapıyor bu doğru ama kullandığımız bütün kabızlık ilaçlarının üzerinde uzun süre kullanımının bağırsak tembelleğine sebep olduğu yazıyor. ( daha önce bakünis kullanmıştım doktorum demişti) zaten form çayını günde 1 defa içmeliyiz. ya da kabızlık yaşadığımızda aç karnına gece yatmadan önce içmeliyiz yani gerek duyduğumuzda o zaman etkili oluyor ben hep böyle yapıyorum ve her içtiğimin ertesi kabızlığım son buluyor
aslında ben bir ara kuru kayısı yemiştim o gerçekten faydalı ama dukan diyetne uygun değil(( birde şimdi çok meşhur olan altın çilekte kayısı gibi etki gösteriyor (iki hafta önce altın çilek ununu denemiştim) ama dediğim gibi dukan diyetine uygun mu bilmiyorum.

bende deniycem bir ara cnm bu keki peki seyir devresindemi yenilio sadece yoksa atakdada yenebilirmi?

aa ne guzel bende kahve cay filan icmiodum kahveyi icerim hem tok tutar en fazla 2 fincan ohh supermis bu yaa

ben protein günlerinde de sebze günlerinde de yiyorum..özellikle sabah kahvaltıdan sıkılmıştım,bir 15 gün filan kek+süt götürdü beni...şimdi ondan da sıkılmıştım,kahverenginin ekmekleri götürsün biraz da..ama illa kekim oluyor evde ya da işte.

walla kalıcı olarak nasıl çözeceğiz bu işi bilmiyorum..benim oldum olası böyle bir sıkıntım var da zaten dukandan önce sabah aç karna 2 adet kuru kayısı üzerine bol su ile çözüyordum işi walla dayanamadım bu sabah yedim 2 kuru kayısı...ama form çayını gece yatmadan önce aç karna hiç denemedim..bu gece deneyeyim bakayım fayda edecek mi??

bi de daha önce sorduğum soru güme gitti, ben arada akşamları öğün atlıyor gibi oluyorum yani acıkmayınca bişi yemiyorum 6dan sonra..saat 10 gibi tarçınlı süt içiyorum sadece...sence zararı olur mu öğün atlamanın??

ben 165 boyundayım sana 59 demesi normalde bana niye öyle diyor yaa.
sanmıyorum hata yaptıımı çünkü iki kere denedim ama yine 59 diyo
onuda görmek güzel tabi ama altına da inmek yasak deel yan . dukan amca duymaz

tamam okey koruycam kilo o olsun. ama ben risk farkı olarak - 4 daa vermek istiyorum.
aylardır diyetteyim altı ayı geçti bu düzene alıştım sayılır. bundan sonra da düzenli ve saglıklı beslenmeyi bırakmaya ve hoop geri almaya hiç niyetim yok kiloları :26:

akşam 21:00'e kadar yiyorum ben sıkıntı olmuyor zaten yediklerimiz hafif bi sakıncasınıda görmedim şimdiye kadar.

kaç gün atak evresi uygulamıştın canım? 1+1 ve 5+5 dışında uygulanabilecek bir sistem var mı? kitabım olmadığından bilemiyorum.

Ben atağı 7 gün uygulamam gerekirken sadece 3 gün uygulamıştım 7 gün boyunca sebze yememek korkutmuştu o zamanlar beni .ama bence esas olay seyir evresinde yani atağı 3 te yapsan 5 te yapsan 7 de yapsan aşağı yukarı aynı gidiyor.En öneml seyiri düzgün yapmak , bence 1+1 metodu en iyisi gibi gözüküyor ama mesela cumartesi pazar ps yapıp, pazartesi salı pp yapılabilir diğer günlerde 1+1 gidilebilir belki.

bence olur. eger acıkmadım diye ögün atlarsan metabolizmanı yavaşlatırsın. aralar da az da olsa bişiler yemen yararına olur. yememek kilo aldırır az ve sık yemek ise kaybettirir parola bu

Süper kilo kaybı.... Tebriklerrrr)

aslında öğün atlatmak hiç iyi değil çünkü birşey yemediğinde metabolizma zayıflıyor.mesela bende artık açıkmıyorum ama yine de birşeyler yiyorum. saat 6-7 den sonra birşey yemiyorsan önemli değil zaten uzmanlarda en son 7'ye kadar yenmeli diyor. sebebi ise midenin artık uyku moduna geçmeye başlaması ve bu yüzden yenilenleri sindirememesi. gece süt içmen bence sorun değil çünkü bir çok diyette saat 10 gibi süt- yoğurt veriyorlar. buda mideyi boş bırakmamak için..
birde ben baya araştırdım protein diyetlerini vücut sadece proteini yakarken en yüksek enerjiyi harcıyormuş bu yüzdende metabolizma hızlanıyormuş, su ile attığı içinde, bol su içiyoruz. eğer sen birşey yemezsen zaten metabolizman yavaşlar buda kilo vermemene sebep olur. yani abartmamak koşuluyla sık sık protein almalıyızki hızlı zayıflayalım

tamam arkidişimmm yaaaa seni kıracağım, aramızda kalır dukan amcaya duyurmayız olur biter

şşşşşşş karışmaaa bende

ben 165 boyundayım sana 59 demesi normalde bana niye öyle diyor yaa.
sanmıyorum hata yaptıımı çünkü iki kere denedim ama yine 59 diyo
onuda görmek güzel tabi ama altına da inmek yasak deel yan . dukan amca duymaz

dukan amcaya söylerim bak
benim en düşük olduğum kilo 56 idi ve beni görenler çok kötü olmuşsun diyorlardı. o zaman umrumda değildi tabi (ergen psikolojisi) ama şimdi ideal kilom gerçekten 59-60 amacım zayıf olmak değil güzel görünmek:)))) bence böyle düşün ha 36 giymişsin ha 38

o zaman aralıklarla listedekilerden tıkınmak lazımmm
bi de mesela salatalığı tek yesem zararı olr mu acepp? kitapta mutlaka proteinle diyor ama kahvaltının ardından mesela arada ööle tekleme yesem?? çok mu şey isterimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…