afiyet olsun canım. takita tatlandırıcı normal çaylarda kullandığımız tablet tatlandırıcılardan mı? bende fırsat bulunca kek yapmayı deniycem. yulaf kepeği bulamadığım için yulaf ezmesi almıştım başta. ondan kek yapsam daha yenilebilir bişey olur gibi geliyo :) yulaf ezmesi ve yulaf kepeği ile kek- kurabiye yapmayı deniyen oldu mu?
çok teşekkür ederim canım.bu splenda toz mu çaya konan mı? bu çaya konanı ezsem yapsam olmaz mı ki diye düşünüyorum da :)) sadece yulaf kepeği yada sadece yulaf ezmesiyle denedin mi hiç?
Tebrikler sağlıklı mutlu ince yaşlar diliyorum :))
hiç moraliniz bozma bence biz bu diyeti ramazana da uyarlarız hep beraber düşünüp taşınıp :)
canım farkındaysan bu diyette yemediğimiz bir sürü şeyler var mesela pastane ürünleri, çikolatalar, meyva bunlarda ucuz şeyler değil bir de öyle düşün :)
bak bende 12-13 gün durmuştum ama hiç yılmadım haftasonu çok ufak 1-2 kaçamak yaptım ve şu son 2 günde 1,4 kg verdim sakın yılma :)
herkese merhabalar :) ben de bir çok diyet demesinden sonra başarısız olanlardanım, kitabı aldım okudum , forumu da okudum ve bugün başladım dukana, hayırlısı olsun 60 kilo olmak istiyorum, aslında tek korktuğum şey yürüyüş olayını aksatmak, umarım başarabilirim bu sefer , herkese kolay gelsin diyorum sevgiler...
hamak haa mfömerhaba arkadaşlar, 2 gün ara vermeye gelmiyor yahu bu foruma...geçmişi okuyacağım diye şaşı oldum
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz...
ben aslında rapor vermek istiyorum çünkü burada paylaşınca bi şekilde frenleniyomuşum gibi hissediyorum..seyir evremin henüz ikinci günündeyim ve henüz gram oynamadı...hatta dünkü sebze gününden sonra +200 çıktım bu sabah. ama okuduklarım kadarıyla bunun normal olduğunu biliyoruum ve moral bozmadan devam ediyorum...
bi de benim sormak istediğim bişey var...ben 9.30 gibi kahvaltı edioyrum ve saat 3 e kadar acıkmıyorum. tabi arada yoğurt yiyorum ama öğlen yemeğini 3 gibi yiyince de akşam öğününe zaman kalmıyoryani akşam 6 dan sonra yemek yemek istemiyorum ama zaten aç da olmuyorum..sizce öğün atlamış sayılır mıyım??diyetime nasıl etki eder? meraklardayım...
bir deeeee tabii ki kabızlık sorunu...burada yulaf kepeği yok, ama buğday kepeği buldum..yulaf kepeğiyle yapanlar gibi süte karıştırıp içsem bi faydası olur mu acaba?? bugun tam 1,5 saat çarşıda dolaştım goji berry de yok maalesef...ve form çayına da alışkın bağırsaaklarımo da bana mısın demiyor...son çare bekunis içtim ama artık 5 gün olmuştu çatladım çatlayacaktım yani:26::26: ne yapsam ne yapsam bi hamak alıp saallansam kurtulur muyum kabızlıktan
hamak haa mfö
çok şekersin
bende bugün atak günümün 1. sindeyim. vermek istediğim kilo 7-5 arası. sizce 3 gün yeterlimidir ben öyle düşünmüştüm de..
benim atak döneminde yulaf kepegim olmuycak umarım kabızlık çekmem zira form çayları bende de pek etkili sayılmaz :26:
Doğum günün kutlu olsun cnm nice senelereGünaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
Tartıya iyiliğim.ve Bugun 30 uma girdim 20 ler geride kaldi uzgunum.
Ben de dukan diyeti yaptım fakat 1 . Devreyi bitirdim diğerini de maddi yönden tamamlayamadım.her akşam 1-2 bardak diyet süt içine 2 tatlandırıcı tablet ve neskafe ekleyip içtim.hiç aç kalmadım.sadece hep aynı şeylerden sıkıldım.
1 ay sonunda 400 tl sırf bu diyetin gerektirdiği et ve diyet süt yoğurt hardal vs. Harcamışım.kısacası cüzdanım yetmedi.
Bu diyetle 68 den 63 e düştüm. şimdi yemekleri cipsleri çikolataları götürüyorum .gece de bazen yiyorum. Galiba 64-65 falan oldum
bi de kolestrolden ,sağlığımın bozulmasından korktum.ama iyiyim.
En büyük faydası hiç su içemezken bana suyu içmeyi alıştırdı.artık 1.5-2 litre içebiliyorum
arkadaşlar cok soru soruyorum ama kusura bakmayın artık bitkicayları ormal caylar içilebilirmi şu an form cay içiyorumda
bende de kabızlık var ben liptonun yeni çıkan form çayını içeceğim. eskden doğadanı kullanıyordum ama onun ağır sinameki kokusunu sevmiyorum hemde çok karın ağrısı yaptı bende..tabi bünyeden bünyeye değişir.
eheheh teşekkür ederim
dukanın kendi sitesinden hesaplayabilirsin aslında kaç gün yapman gerektiğini...ben başlamadan önce hesapladım 4 günde tahmini 1,5-2 arası demişti hakkaten de öyle oldu
senin vermen gereken kilo fazla olmadığı için çok uzun tutmana gerek yok diye düşünüyorum...
ne demk caım hiiç önemli değil.hepimizin desteğe ihtiyacı var.benartık ne olursa olsun sinameki kullanmıyorum en son 15 gün önce içmiştim.hoş son 15 gündür de en azından 2 günde 1 rahat çıkabiliyorum tuvalete.umarım en kısa zamanda kilon düşmeye başlar.bir de sana tavsiyem diyeti 1+1 e çevirmen.kilon 15 günden fazla takılırsa 3 günlük atakla direnci kıarbilirsin.hem 2 günde bir sebze yiyebileceğin için belki bağırsakların da çalışmaya başlar.
sevgiler
ben 2-3 günde bir yapıyorum glss ve çok güzel oluyor...önceden kepeğim yoktu yulaf ezmesiyle yapıyordum,daha da güzel oluyordu...ben en çok tarçınlı(azcık havuçlu) olanı sevdim...ama kakaolu,goji berry li hatta damla sakızlı bile yaptım kekleri...eşim de çok severek yedi üstelik..kurabiye hiç denemedim,zaten pek sevmem...
bu arada kahverengi sanırım sen vermiştin tarifi,o ekmeklerden yaptım ve içine minik miik taze soğan ve dereotu doğradım...çok beğendim ben...tuzlu kekimden daha güzel oldu diyebilirim...çok teşekkürler...
tüm çaylar ve kahve serbest tabiiii şekersiz.ama onları içiyorum diye suyu azaltmak yok tabi.
yaaa banane bananeeee :84::84::84:
dukan ingiltere sitesi ideal kilomu 59,4 olarak hesapladı. ve bu 16.06.2011 de gerçekleşçekmiş. atak evresi iki gün olmalıymış. kaybım sadece 700 gr olacakmış. 22 günlük seyir evremden sonra 59,4 ü görcekmişim.32 gün güçlendirmeden sonra 59,4 de olmam idealmiş.
banane yaaa bananee ben 55 olma istiyorum. şu halimle bile 40 beden pantolon giyiyorum 36 ya giremem ki ben o kiloda
yaaa banane bananeeee :84::84::84:
dukan ingiltere sitesi ideal kilomu 59,4 olarak hesapladı. ve bu 16.06.2011 de gerçekleşçekmiş. atak evresi iki gün olmalıymış. kaybım sadece 700 gr olacakmış. 22 günlük seyir evremden sonra 59,4 ü görcekmişim.32 gün güçlendirmeden sonra 59,4 de olmam idealmiş.
banane yaaa bananee ben 55 olma istiyorum. şu halimle bile 40 beden pantolon giyiyorum 36 ya giremem ki ben o kiloda
Bana kimse cevap vermemiş
herkese merhabalar :) ben de bir çok diyet demesinden sonra başarısız olanlardanım, kitabı aldım okudum , forumu da okudum ve bugün başladım dukana, hayırlısı olsun 60 kilo olmak istiyorum, aslında tek korktuğum şey yürüyüş olayını aksatmak, umarım başarabilirim bu sefer , herkese kolay gelsin diyorum sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?