evet canım portakallısıda çıkmış onu aldım ama meyve yasak ya onu kullanmamız sorun olur mu acaba?
rom alıcaktımda rom ne demek:)
evet canım portakallısıda çıkmış onu aldım ama meyve yasak ya onu kullanmamız sorun olur mu acaba?
tatlım çok geçmiş olsun.hala düzelemedin mi sen.dr'a falan görünmelisin bence.kızın da hastaydı o düzelmiştir umarım[/QU. Saol canim bugün kusmadim ama yataktan kalmamıyorum midem hala bulaniyo ve basım donüyor. Burda salgın varms eczaci oyle söylemiş esime.kızım iyi çok şükür .
kitaba göre yiyemiyoruz ligt dondurmayı,ama illede dondurma diyene kitapta yağsız yoğurt ve tatlandırıcıyla yapılan var o serbest.bence o pudingleride yapmayın tabiii siz bilirsiniz ama madem birbirimizi motive edicez hatırlatmadan duramadım.kızlar ya ligt dondurmayı ve ligt pudingi seyir evresinde yiyebiliyormuyduk acaba?valla henüz pudingi yapmadım ama ligt donmadan az bişey yedim
kitaba göre yiyemiyoruz ligt dondurmayı,ama illede dondurma diyene kitapta yağsız yoğurt ve tatlandırıcıyla yapılan var o serbest.bence o pudingleride yapmayın tabiii siz bilirsiniz ama madem birbirimizi motive edicez hatırlatmadan duramadım.
çok tebrik ediyorum canım harikasınnnnnnn ömür boyu zarif incecik yıllar geçirmeni diliyorum darısı tüm çabalayanların başına birde bişey soracam yağ kas oranına nerden baktırıyorsun özeldemi devlettemi
Sabahtan beri hem çalışıp hem de 50 sayfa okudum
öncelikle kahverengi21 geçmiş doğumgününü kutlarım
massepaın hoşgeldin, özlemiştik seni
dukan ve şenay 81 geçmiş olsun
4 günlük tatil sonucu bende de kaçamaklar oldu tabii dr oetker puding, birkaç meze, 1 portakal, fındık badem ve çiğ köfte 4 gün içine dağılmış kaçamaklarım
Ama sabah 12 günlük kilomu korur çıktım günler bu kilodayım bugun pp yapıyorum bakalım yarın sabah ne olacak ?
Merhaba arkadaşlar, bugün benimde atakta 9. günüm ve toplamda verdiğim kilo 3700 gr :) Üstelik dün regl oldum, tüm ödem zamanında bile + olmadı :)
Yulaf kepeğini bende aktardan almıştım ama iğrençti üstelikte krep falanda olmuyordu, ben de minik bir araştırma sonrası rossman mağazasının izmir/karşıyaka'da da olduğunu öğrenince hemen aldım, aktardan alınanla alakası olmayan bir ürün, çok daha güzel. bilginiz olsun, o kadar çok paralar harcamayın.. 500 gr'ı 6,5 TL. Rossman mağazası ankarada, istanbul, adana ve izmir de var bilginize.. ve sadece yurtdışı ürünlerini satıyor.. :)
yafff sorma yaa shahdaroba..çok haklısın...biri beni kendime getirsin...biri bana dur desin...walla bak çok abartmıyorum hiçbirşeye saldırmadım şimdiye kadar ama iradem çok zayıfladı...pudingi geçtim walla ama yanımda yenen şeylerin tadına bakar oldum..e bu da günde en az 3-5 lokma kaçamak demek oluyor...walla ilk zamanlarki gibi değilim...e bu da duraksatıyor doğal olarak
bu aralar rüyalarıma tanımadıüım birileri girip duruyor anam kızzz yoksa siz misiniz
canıım hoşgeldin siteye.sen yokken ben evsahibesi oluverdim valla kk-dukanaselam herkese :79:
3. aşamaya geçtiğimden beri 1 kilo vermişim. Vucudumun kas-yağ oranına baktırdım. gayet iyi çıktı sonuçlar. Dukan diyeti kesinlikle kas kaybına sebep olmuyor böylece ispatlanmış oldu benim için.
Vucudumda su oranıda gaye iyi çıktı. ideal kiloma hemen hemen ulaşmış durumdayım. lise zamanlarımdaki gibi 36 beden giyiyorum tekrar. çok büyük bir mutluluk ve başarı bu.
hayatta neyi başardın derlerse kilo verdim diyeceğim
yılmak yok yola devam
sevgiler
canıım hoşgeldin siteye.sen yokken ben evsahibesi oluverdim valla kk-dukanaben diyeti bıraktın sandım uzun süredir girmeyince.güçlendirmede de kilo vermişsin tebrik ederim.
merhaba 34 gün sonra bu sabah iki çatal nutella yedim.bozmadan bile 2 kg almış gözüküyordum.nasıl oluyo anlamadım.insan birşey yemeden nasıl kilosu artar suyu da çok içiyorum ama ......neyse yemeden alıyorsam iki çatal nutella için vicdan azabı çekmiyorum.spor yaptığım zaman ki halimi düşününce nasıl üzülüyorum.iki kaloricik daha yakabilmek için nasıl kendimi paralıyorum .yerken spor yaparken nasıl yorulduğumu düşünüyordum.gerçekten lokmalar insanın boğazına diziliyor.neyse olmuşa çare yok
sonuç sabah 53 olarak yansıdıııııı degişiklik yok mutluyum:) bugün baya yürüdüm az da yedim derkeeeeeeeeeeen : 10-15 kiraz yedim yine bozdum daha başında, atakta 2 kere bozdum diyeti ama onun üzerine de dans ettim gayet hızlı 1 saat.. aslında kirazın, 2 kaşık çikolatanın verecegi kaloriyi kat kat yaktıgıma inanıyorum ama bi kaç güne veririm umarım.. çok hızlı vereyim istiyor insan ilk 2 kilo 4 günde gidince :))sonuç tartıya nasıl yansıdı acaba merak ediyorum...aynı durumdayız çünkü..benimde atağımın son günüydü dün, 71.7 den 69.99 u görmüştüm ki akşam 8 de dayanamayı 3 adet çiğköfte yedim::26:
yanında lavaş felan da yemediğim halde bugun tartıya +400 gr olarak yansıdı
kızlar sizce bugun seyire mi başlayayım yoksa bi gün daha atak mı yapayım??
ekmek ve soya diyorsan başka diyet bulmalısın bence.dukanda bunlar yok,bence önce kitap okunmalı işe yaraması için çok iyi anlamak gerek diyetin gidişatını.iyi kilo vermeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?