kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eve dondum sonunda İtaya gezısı cook guzle ama cooook yorucuydu
bir daha kültür turu mu dusunmem lazım
vücudumdaki tüm kemikler agrıyor
malesef rejım yapamaıdm malum domuz heryerde etı ayırt edıp yıyemıyosunuz bende margarita pizza ve spagetti tiramisu derken...
korka korka cıktım tartıya bu sabah 99.200 gosteryo cok sevındım korktugum kadar kotu deıl ve hıc su ıcemıyodum sularının tadı bı garıp cunku wc dersen 3 gunde 1 kez buna ragmen cok sevınclıyım
sımdı soruyorum sıze yarından ıtıbaren baslıorum yıne sıfırdan mı baslayayım atak ve devamı gıbı yok sa 1+1 devam mı etsem yogun sporada baslıcam ve 3 gun sonra regl var bu ayı bos gecırmek ıstemıorum 95 lere ınmek ıstıorum ne yapayım?
DIP NOT: collesıo yanı gladyator arenasına gderken metroyla bı bayan ınıyordu durakta bılın bakalım elınde ne vardı ? dukanın kıtabı guzel bı andı
sımdı sız yorumları yazın bende ben yokken ne olmus bı forumu okuyayım bırzdan gorusme uzere
nice senelere ssoleil
malesef rejım yapamaıdm malum domuz heryerde etı ayırt edıp yıyemıyosunuz bende margarita pizza ve spagetti tiramisu derken...
korka korka cıktım tartıya bu sabah 99.200 gosteryo cok sevındım korktugum kadar kotu deıl ve hıc su ıcemıyodum sularının tadı bı garıp cunku wc dersen 3 gunde 1 kez buna ragmen cok sevınclıyım
sımdı soruyorum sıze yarından ıtıbaren baslıorum yıne sıfırdan mı baslayayım atak ve devamı gıbı yok sa 1+1 devam mı etsem yogun sporada baslıcam ve 3 gun sonra regl var bu ayı bos gecırmek ıstemıorum 95 lere ınmek ıstıorum ne yapayım?
DIP NOT: collesıo yanı gladyator arenasına gderken metroyla bı bayan ınıyordu durakta bılın bakalım elınde ne vardı ? dukanın kıtabı guzel bı andı
sımdı sız yorumları yazın bende ben yokken ne olmus bı forumu okuyayım bırzdan gorusme uzere
kahverengı dogum gunun kutlu olsun karıstırdım kusura bakma nıce senelere...............................
canım geçenlerde ben de italyadaydım ve nerdeyse herkesde var bu kitap. ben de dedim ki kendi kendime evet doğru yerdesin
Dukancım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsinMerhaba sekerler...
Gunaydin...
Ben cooooooooook hastayim. Grip oldum. Ustelik asim da vardi. Benim kiz anaokulundan getirdi. Once o, ardindan ben yatakta hastayiz.
Iyi haber 85,8 kg ciktim bu sabah. Ama tamamen hastaliktan diye dusunuyorum. Ya da yine IKEA balik ve salata menusu yaptim dun. Ondan da olabilir.
Kizlar bilgisayari acacak gucum yok. Yarin da Istanbul'a yolcuyum. 2 gun yokum. Hasta da oldugumdan bilgisayari evde birakmaya karar verdim. Bana Carsamba'ya kadar musade...
Guzel bir hafta, aynada yuzunuzu guldurecek kilo dususleri ve saglik - mutluluk dilerim......
kahverengı dogum gunun kutlu olsun karıstırdım kusura bakma nıce senelere...............................
arkadaşlar bende geçen pazartesi atakla başlamıştım siteye göre 4 gündü onu tamamladım kilo kaybım 1,800 gr oldu fakat bu 4 günlük tatilde dün dayanamayıp biraz bozdum bu sabahta kahvaltıda patates kızartması ve birazda ekmek yedim
Şu anda 65,200'üm, çalışırken daha rahat oluyor bu diyet yarından itibaren 3 günlük falan bi atakla yeniden mi başlasam acaba ne dersiniz :44:
hosgeldın :) ıtalya benım favorı 2. ulkem; ama oncelıkle ıspanya ya defalarca gıttım yıne defalarca gıderım ıkısıne de.
ama ordayken soyledıgın seylerden kacabilmen cok zor zaten; bır de oralarda o kucucuk bufe gıbı yerlerde satılan dılım pızzalar yok mu
yıne bence cok sorunsuz atlatmıssın bu kadar bozmaya bu kadar kılo alman cok sevındırıcı yıne de. Belki de o kadar yururyup dolasmanın bu faydası olmustur ıste :)
bencede o dagları tepelerı medanları bosuna dilim dışarda dolasmamısım demek ama sımdı atakla mı baslasam tekrar ona karar veremıorum
bencede o dagları tepelerı medanları bosuna dilim dışarda dolasmamısım demek ama sımdı atakla mı baslasam tekrar ona karar veremıorum
canım ben bu konuda yenıyım dıger arkadaslara gore belkı onlar daha ıyı fıkır verırler ama araya baya bır gun gırdıgı ıcın sanırım bırkac gun atak yapman daha uygun olacak gıbı; hanı kacamak yapınca aynen devam etmemızı tavsıye edıyorlar ama sımdı senınkı kacamaktan cok ara oldugu ıcın birkaç gun atakla gerı donus yapmak uygun gıbı.
Günaydınnnnn :)
Bugün atakta 6. günüm, ve toplamda 3300 gr vermişim :) bu benim için gayet güzell :) çok zorlanmıyorum ama tek sorunum yulaf kepeği, izmirde oturuyorum burdan aldığım aktardaki berbat, yiyemiyorum onu, midemi bulandırıyor.. dukan'ın sitesinden alayım dedim onda da ülke kısmında neyi seçicem bilemedim, türkiye ile alakalı birşey göremedim... ordan alan varsa bana yardımcı olurmusunuz.. ??? ya da farklı bir çözüm...
Bu arada benim boyum de 170, başlamadan önceki kilom 97'diama dukan amcanın bana verdiği kilo 77, çünkü kemik yapım kuvvetli, diyete başlamadan önce diyetisyenin makinası kemik ağırlığımı 35 kas ağırlığımı 36 verdi, kalanı yağ... hımm bir de yaşımda 32 :)
teşekkurler arkadasım bende guclendırmeye çok az kala bır kacamak yapayım dedım rsmen bır hafta surdu toparlanamadım tabıkı uzaklastım guclendırmeden.yarın kesın baslıyorum tekrar atakla.resmen 66.5 idim bugun.sende kacamagın bır kereyle sınırlı kalsın sakın benım hatama düşme hemen gerı gelıyor kılolar ve en kötüsü hemen donemedım.bugun forumu dıkkatlı okuyacagım motıvemı yukseltıp yarın kesin baslayacagım.sana nazar boncugu göndereyımcunku ben nazara geldım herkesın ıltıfatları derken hoop bırden bıraktım kendımı ama cevrede bu dıyetı elestıren ve kılo almamaızı bekleyenler var onları haklı cıkarmayacagım.eskı halıme donmeyecegım.iyiy ki varsınız.rejım yalnız çekilmezzz:79:
bugün güçlendirmenin 11.günü dün yine epey bir kaçamak yaptım ama genelleme yaparsak başlangıç kilomu 200 ila 400 gr arası bir artışla devam ettiriyorum tam olarak uyamadım henüz diyete ama gördügünüz gibi bu sürede çok abartmama rağmen ciddi kilo artışı yok yenmesi gerekenleri eksiksiz yiyorum kaçamak yapmasam belki altınada ineceğim ama bu hafta çok fazla dışardaydım ve çok fazla kaçamak dolu tabaklar geldi önüme 2. aşamada bunlara elimi sürmezdim benimde artık bu rahatlıktan vazgeçmem gerekiyor hiç bu kadar açgözlü değildimneyse en azından moral bozacak bir artış yaşamadım artık kilonun nasıl verileceğini ögrenmenin verdiği şımarıklık oldu benimki sanırım ama bu kadar erken zafer duygusuna kapılmanın tehlikesinide biliyorum siz bana uymayın ben örnekleme yapabilesiniz diye paylaşıyorum belki bu kadar yemeye başka bir bünye çok daha ciddi tepki verebilir
Merhaba sekerler...
Gunaydin...
Ben cooooooooook hastayim. Grip oldum. Ustelik asim da vardi. Benim kiz anaokulundan getirdi. Once o, ardindan ben yatakta hastayiz.
Iyi haber 85,8 kg ciktim bu sabah. Ama tamamen hastaliktan diye dusunuyorum. Ya da yine IKEA balik ve salata menusu yaptim dun. Ondan da olabilir.
Kizlar bilgisayari acacak gucum yok. Yarin da Istanbul'a yolcuyum. 2 gun yokum. Hasta da oldugumdan bilgisayari evde birakmaya karar verdim. Bana Carsamba'ya kadar musade...
Guzel bir hafta, aynada yuzunuzu guldurecek kilo dususleri ve saglik - mutluluk dilerim......
canım güçlendirmede de başarılar,güçlendirmeye geçenler arttıkça seviniyorum bizde daha fazla bilgi sahibi olucaz diyedarısı başımıza artık
nice senelere ssoleil
merhaba kızlar bu dukan diyeti nasıl bişi ayrıntılı bilgileri nerde yazıo 39 günüm var şuan 64 iloyum 39 gün sonra trye nişanlımın yanına gidicem inş ozamana kadar bu diyeti uygularsam sporla birlikte nekadar veririm sizce yardım edin lütfen hangi diyeti yapıcağıma karar veremiorum zamanımda kısıtlı:26:
aaayy cnm süper yaa benimde en çok gitmek isterdiğim yerlerden biri italya.Balayında inş aksilik cıkmazsakilonunda çok oynamamasına cok sevındım bence 1+1 devam edebilirsin sporda yapıcakmıssın nasıl olsa
Slm kızlar bugün 100 gr daha vererek 51.100 oldum mutluyum ama dünden beri aksam yediklerimi kusuyorum ve bide ishal oldum anlayacaginiz hiç iyi değilim insllh diyetle bı alakası yoktur zayifliycam diye saglgimdan olmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?