Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukancım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin

aaayy cnm süper yaa benimde en çok gitmek isterdiğim yerlerden biri italya.Balayında inş aksilik cıkmazsa kilonunda çok oynamamasına cok sevındım bence 1+1 devam edebilirsin sporda yapıcakmıssın nasıl olsa

arkadaşlar bende geçen pazartesi atakla başlamıştım siteye göre 4 gündü onu tamamladım kilo kaybım 1,800 gr oldu fakat bu 4 günlük tatilde dün dayanamayıp biraz bozdum bu sabahta kahvaltıda patates kızartması ve birazda ekmek yedim
Şu anda 65,200'üm, çalışırken daha rahat oluyor bu diyet yarından itibaren 3 günlük falan bi atakla yeniden mi başlasam acaba ne dersiniz :44:

Selam

Dukan forumumuz benim icin bagimlilik. Ilginc bir kahvalti yaptim hemen yazayim dedim. Ama dedigim gibi Pazartesiden Carsambaya giremeyecegim nete.

Sabah oksurukle erken kalkmistim. Hatta size da yazmistim. Ardindan sizmisim. Yarim saat oldu uyanali. Esim bana soya soslu tavuk yapmis. Kalktigimda o uyuyordu. Kahvalti yapmisimdir diye dusunmus. Ogle yemegini kahvalti niyetine yedim. Birsey de demedim.

Tarifi soyle. Benim cok hosuma gitti. Tavuk gogsunu yarisindan bolup inceltmis. Bir de uzerine strech serip kasikla hafif dovmus. Incecik olmus tavuk gogsu.

Sonra tavaya biraz yag koyup kagit havluyla silmis. Tavuklari dizip catalla cevire cevire birkac dakika pisirmis. Sonra uzerine az soya sosu dokup cevirerek birkac dakika daha pisirmis. Sonra uzerine kekik, nane ve az kimyon serpip tekrar cevire cevire pisirmis. Toplamda 5-6 dakikada pisiyor dedi. Hic tuz koymamis bu gercekten ilginc cunku bana tuzu yerinde gelmisti.

Bir de guzel uyandirip servis etti. Aman aman. Arada hasta olmak lazim valla.

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

Opuldunuz kocaman........

yasemın; burdakı tecrubelı arkadaslarımdan ogrendıgım; bu kadar erken atak yapma.

Benım de kacamagım olmustu atak yapmayı dusunmustum ama yapmadım; su an aynen devam et; cunku atak bıze ılerde kılomuzun durdugunda gereklı olacak :) mesela benım 10 gundur durdu sımdı atak yapacagım.

Son düzenleme:

sabis yulaf kepeğini hangi aktardan aldın? değirmenden mi?

teşekkürler canım.ben de bunu kaçamak sayamamk için güçlendirmeye geçtim zaten.hemen başlarsan çok daha rahat gider o yeni gelenler.3 gün atak ardından seyirle halledebileceğini düşünüyorum.ve buraya rapor edersen günlerini toparlanmana yardımcı olur die düşünüyorum
kolaylıkalar(ben de sana kocaman bir öpücük yolluyorum)sevgiler

kılo vermenın naısl ogrenılecegı sımarıklıgını bende cok yasadım tam sana soz verdıgım gıbı atak yapıp bır bucuk kılo verdım onu tekrar aldım bozunca.erken zafer ıltıfatların sımarıklıgı bende yarın sıkı baslayacagım sık sık buraya yazar kontrol ederız kendımızı ama az kılo artıslarına sevındım artık eskısı olmayacaksın ama guclendırmeyı tam anlamıyla yapmamız gerektıgını ogrendık bu kacamak donemınde.

çook geçmiş olsun.meyve ye biraz bence ya hastasın neticede bu çok mahsum bir kaçamak olur die düşünüyorum.ya da vitamin takviyesi(gerçi sen zaten drsun ben de dr'a dr.luk yapıyorum ne salağım allahım ya)
çarşamba günü iyi haberlerinle bekliyoruz..
sevgiler

canım güçlendirmede de başarılar,güçlendirmeye geçenler arttıkça seviniyorum bizde daha fazla bilgi sahibi olucaz diye darısı başımıza artık

sağol canım.inş kilo almam.dün yemekten sonra bayağı bi tatlı yedim ve bu sabah tam 1 kilo fazla çıktım tbi ki dün ve bugün hala bağırsaklarımda bir faaliyet yok(çok tembeller çook)inş perşembeden sonra gene 59 olurum

öncelikle memleketine hoşgeldin.bu kadar aradan sonra tebrikler çok az bir artışla kurtulmuşsunnormalde bir günlük kaçamağın ardından bile insanlar 1,5-2 gibi bir artışla karşılaşıyorlar.o yüzden tebrikler.dukanın da dediği gibi atak evresi motive olmak için kullanılıyor vücuttan giden tamamen su olduğu için(madem asıl kilo seyir evresinde veriliyor) eğer motivasyonunda yerindeyse bence atak yapmadan devam edebilirsin.ama dersen ki vücudum su tolamışsa ondan kurtulayım falan bence 2 ya da 3gün atak aypıp öyle başlayabilirsin.
sevgiler

neden forumu okumuyorsun

herkese selam. ilk defa yorum yazıyorum.62.9 la başladığım dukanda 4 günlük atakta 2 kg, 1 haftadır devam eden seyir evresinde ise 1 kg verdim. diyete başlayınca 550 sayfayı üşenmeden okudum. yaş ve metabolizma sebebiyle kilo vermem zor. ama ben bile veryorsam herkes verebilir. nacizane kabızlık için başvurduğum bir yöntemi paylaşmak istiyorum. bende aynı zamanda hemoroid de var ve malum ıkınmaya sıkınmaya gelemiyorum. bunun için her sabah kahvaltıdan önce iki tane siyah zeytinin sadece çekirdeğini bir bardak suyla yutuyorum. asla tedavi ediyor demiyorum ama tuvalete rahat çıkmamı sağlıyor. ayrıca hanımlar kaçamak yaptığımızda kafamızı duvarlara vurmayalım. bugün kpds ye girdim ve sabah karbonhidratlı bir kahvaltı yaptım. olsun ne yapalım.bir de ben haftada bir tartılıyorum çünkü baskülde büyük rakamaların gittiğini görmek beni çok motive ediyor. herkese kolay gelsin ve evet gerçekten bu benim son diyetim .

aaayy cnm süper yaa benimde en çok gitmek isterdiğim yerlerden biri italya.Balayında inş aksilik cıkmazsa kilonunda çok oynamamasına cok sevındım bence 1+1 devam edebilirsin sporda yapıcakmıssın nasıl olsa

amannnn
sakın balayı ıcın gıtme bızım grupta bı balayı cıftı vardı yorgunluktan olduler dugun telası sonrası ıyı olmuyo ve ıtalya cok sıcak.ben hazıran temmuzda gıtmeyın derım kultur turu cok yorucu her sabah 7,5 kalk otele donus 8 yada 10 perısan olursunuz daha sonraya sakla ıtalya turunu bence cunku o cıft pısman oldu

Slm kızlar bugün 100 gr daha vererek 51.100 oldum mutluyum ama dünden beri aksam yediklerimi kusuyorum ve bide ishal oldum anlayacaginiz hiç iyi değilim insllh diyetle bı alakası yoktur zayifliycam diye saglgimdan olmak istemem.

canım senin adına çok sevindim darısı başıma diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…