Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Soğan için sınırsız yiyebileceğin yazıyor kitapta..Atak döneminde de sınır yok.. Közde, doğranmış her türlü yiyebilirsin.. Gerçekten etin yanında en güzel yenen şey.. Sarmısak, salatalık turşusu ve diğer bütün baharatlı otlar yenebiliyor: maydonoz, dereotu, Vb.. Bu vb. ler tere, roka olabilir mesela.. Kitabı almaya gerek yok.. Buradan sorabilirsiniz, aklınıza takılan birşey olursa da kitapçıdan bakarsınız ne olmuş.. Sevgiler..

Orta Asya' da Hunlar vakti zamanında sürekli lahana, soğan ve et ile beslenirlermiş.. Genlerimizin alışık olduğu yiyecekler bunlar.. Kendimi giderek daha otantik hissetmeye başladım:)

Son düzenleme:

aboooooo tüh be demek soğan atak evresindede yeniliyormuş hemi boşu boşuna o etleri tavukları yerken içim dışıma çıkmış halbuki hep aklımdan geçiyordu şunun yanında birde soğan yiyebilsem diye ama aklıma hep soğanında sebze olduğu için yasak olabileceği takılıyordu keşkem sorsaymışım yahu

3. evrede serbestleşecek ama haftada 1 kez 1 kadeh ilk yarısı böyle 2. yarısında haftada 2 kaçamak hakkın olacak o zamanlar 1 er kadehten 2 kadeh içersin yani vermek istediğin kiloya ulaşana dek alkol yasak

merhabalar.kitabı bugün okudum yarın kızımla birlikte başlıyoruz.ama benim sorunum balığı rakısız düşünemiyorum.alkol alımı ne zaman serbest onu soracaktım.herkese kolay gelsin....

merhabalar.kitabı bugün okudum yarın kızımla birlikte başlıyoruz.ama benim sorunum balığı rakısız düşünemiyorum.alkol alımı ne zaman serbest onu soracaktım.herkese kolay gelsin....

merhaba ya balığı ya rakıyı keseceksin yok kesemiyorum ikisinden de vazgeçemem diyorsan diyeti keseceksin.zira uzuuuuun bir zaman alkol yasak.

kitapta yazıyordu.gözünden kaçtı herhalde.bişey sorucam soğanı ekmeksiz nasıl yiyorsunuz ki

kitapta yazıyordu.gözünden kaçtı herhalde.bişey sorucam soğanı ekmeksiz nasıl yiyorsunuz ki

taze soğan yemenizi tavsiye edrim..çok güzel gidiyor..ve taze sarımsak...
kuru soğanı da mangalda pişince yiyorum..ya da fırında balık yaptığımızda fırında pişirince...ekmeğe gerek olmuyor...

şu anda bulunan beyaz kuru soğanlar varya canım hani yeni çıkanlar böyle bembeyaz kütür kütür hiç acı değil ama ben diyetten önce eksiksiz olarak köftenin balığın tavuğun yanında hemen piyazlık doğrar öyle yerdim insan sürekli etten bulanınca yanında soğan çok güzel bastırıyor

merhaba kızlar bu dukan diyeti nasıl bişi ayrıntılı bilgileri nerde yazıo 39 günüm var şuan 64 iloyum 39 gün sonra trye nişanlımın yanına gidicem inş ozamana kadar bu diyeti uygularsam sporla birlikte nekadar veririm sizce yardım edin lütfen hangi diyeti yapıcağıma karar veremiorum zamanımda kısıtlı:26:

bu benim de zorlandığım bir durum...gerçi ben evde içmem pek..evde balık yediğimizde eksiklik hissetmiyorum..ama dışarda en sevdiğim muhabbet rakı balıktır benim de..orada zorlandım çok..hemen her h.sonu çıkardık arkadaşlarla..
arkadaş muhabbetlerini kestim maalesef...en azından akşam olanları kestim...pazarları mangal muhabbetleri yapıyoruz ama...orada da içtikleri zaman canım istiyor ama bir yudum filan alıyorum...mesela bu akşam bizde boğazda bisiklete bindik eşimle...bir balık yiyelim dedik...bugüne kadar en zorlandığım akşam yemeğiydi...eşim içmemesine rağmen çok canım istedi...sadece rakı da değil...önüme kızarmış ekmek geldi hemen..mısır ekmeği...mezeler filan..:2::2::2:
birkaç kaçamak lokmalarım oldu...ama ilk defa doymadan kalktım bir sofradan...gözüm doymadı daha doğrusu...yine de rakı en son üzüldüğüm şeydi...evde yeyince hiçbir sorun olmuyor...ama dışarda pek yememek lazım...
ben bu bir buçuk ayda bir tane arkadaş toplantısında çook azcık rakı koyarak bir kadeh içtim...bir başka seferde de light bira içtim..ama tavsiye etmem zararını gördüm. maalesef:2:

güne protein günü olarak başladım. fakat akşam yemeğinde bol yağlı bir yemek yemek zorunda kaldım.dışardaydık ve herkes aynı şeyi istedi ben de dedim ki zaten hedefimi 59'a çekmiştim(ki dukan da öyle diyordu) ve 21 mayısta güçlendirmeye geçmeyi planlıyordum ve bu yemeği yemesem gözüm kalır ve eğer bunu kaçamak sayarsam güçlendirmeye geçeceğim tarihi bayağı ertelemem gerekecek vs vs birsürü bahane buldum ve hadi geçmiş planlarımı hayata geçirmiş olayım diye bugün ödül yemeğim olsun ve güçlendirmeye bugün geçmiş olayımkomik bir hesap belki ama kaçamak yapacağıma ve sonra 2-3 hafta daha uğraşacağıma güçlendirmede biraz sporla 1kg da veririm diye düşünüp geçtim valla.sabah 59.2 idim ama az önce tok karınla çıktım tartıya 61.8 çıktımbakalım yarın neler olucak.merkla bekliyorum

öncelikle çok geç cvp verebildiğim için affına sığınıyorumteşekkür ederim arkadaşım ben de bugün kaçamak yapacağımagüçlendirmeye geçeyim bari dedim.sen de biran önce diyete geri dön ki aldığın kilolar yerleşmeden vücudun onlarla iyice kaynaşmadangene defet başından onları.şu anda vermen daha kolay olur emin ol.biran önce motive ol ve dukan'a geri dön

aaa kahverengıcımm dogumgunun mu bugun?

Sana saglıklı, huzurlu, mutlu, sevdıklerınle gecırecegın guzel bır yas dılerım. Nice senelere canım.

evet doğum günümdü :) 22 oldum şey bugün ne kaçamakalr yaptım söyliyeyim!

çok ince bir dilim pasta ve 1 adet profiterol yedim! eğlenmeye gittik biralar filan masada uçuşurken ben cola zero istedim yok dediler aldırdım 1yudumcuk bira içtim :) pastanın üzerindeki meyveelrden yedim 1er tane :) çok kaçırmamışım değil mi :))

senin adına çok sevindim canım.bak dün atak düşünüyordun bugün neredeyse 1 kg eksik olarak yoluna devam ediyorsun hep böyle olsun senin için

tebrikleeer.600 gr ne demek ya çok güzell

doğum günün kutlu olsun.yeni yaşında mutluluk seninle olsun(biraz geç oldu ama gece hala bitmiş sayılmaz dimi o yüzden tebriğimi kabul edersin
bence bugün ne yediğini düşünme bugün izin ver kendine ki bira içmemen büyük başarı öyle bir ortamda.afiyet olsun.bu seferlik tadını çıkar yediklerinin hem ailenle birliktesin hem d.günün.

yok yok d.günüm geçmedi daha teşekkür ederimm :) evet ya pişmanlık duymuyorum gerçekten. abartmadım çünkü. olması gerektiği kadardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…