canım yaa hadi kutlayalım reglini
harbiden çok komik olduk yaa..tualete çıkıyoruz bir kutlama regl oluyoruz bir kutlama..
off cnm yaa böyle yvalık falan özendiriyorsun beni( haziran 21 gelse de dönsem istanbula sonra çanakkaleme tatile gitsem offf offff çok dertlendim yaa
tebriklerr! ben de 8 gündür 77.7yimen sonunda kirdim seytanin bacagini 400 gr vermisim 9 gün aradan sonra
Valla... esim su halimi bir farketse alay konusu olacagim zaten. Herseyim degisti nette. Normalde pek soguk bir tipimdir sosyal net paylasim ortaminda. Acildim da acildim forumda. oooooooooohhhh:80::81::79:
hadi gözünüz aydıı.. Kahverengi21 kilo konusundada mutlu hberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla
Bu aksamki menum arkadaslar:
1. kabak mucver
2. dukan usulu karniyarik
3. Ssoleil'in cikolatali kremi
4. dondurma
Eki Görüntüle 196980
Eki Görüntüle 196981
Eki Görüntüle 196982
Eki Görüntüle 196983
yemekler süper görünüyor arkadaşım ellerine sağlık.karnıyarığın tarifini sana zahmet yazarmısın
Sevgili OCD ve MElodi...
Forumlarda yeterli katılımım henüz olmadığında özel mesajlarınıza buradan cevap yazıyorum...
ben yulaf kepeğini Küçükyalı - İGDAŞ binasının sokağındaki büyük aktarda buldum... umarım sakıncası yoktur ismini yazmamın SOYLU BAHARAT....388 00 95
yemekler süper görünüyor arkadaşım ellerine sağlık.karnıyarığın tarifini sana zahmet yazarmısın
dukan da detaylı bir şekilde cevap verir sana eminim ama ben de denediğim için yazayım dedim..
süper oluyor..yediğim en güzel seyir yemeğiydi diyebilirim...Norma karnıyarığı patlıcanları kızartıp değil de fırında ya da ocakta neyde istersen közleyerek yapıyorsun..ortalarını açıp içini dolduruyorsun..
içi aynı karnıyarık gibi sadece kıyma yağsız kıyma olacak..ben az yağlıdan yapmıştım evde o vardı..
en son patlıcanları tepsiye diz..salçalış,soslu bir su hazırla üzerilerine döke ve fırına ver...mmmm..süper oluyor...
vuuuu... :) cok haklisin ya. amma uzun yaziyorum ben. el ve dil aliskanligi :)
utandim
Kasaptan dana antrikot aldim. Biftek ya da bonfile de diyebilirsin. Sonra bunu kiyma makinasindan gecirmelerini istedim. Makinadan ilk cikan kisim onceki musterilerin yagli kiymalarindandi. Onu kenara aldilar ve benimkini cektiler. Gorseniz bildigin kipkirmizi et. Hic yag yok yani. Aslinda biliyor musunuz dana etinin bu hali oldukca lifli :)
Neyse eve geldim ondan fotografta cam tepside gordugun ic kadar yani 300 gram civari ayirdim. Kalanini kaldirdim.
Bu kiymayi ve dogranmis yarim sogani tavada (tavaya yag yerine su koydum) karistira karistira kavurdum. İcine maydanoz da dogradim. Bi de domateslerin kabuklarini soyup kavurma isleminin sonuna dogru dibi tutmaya basliyor o zaman domatesleri ekledim. Az karabiber de koydum. Bu sefer sarimsagi evde bulamadigimdan koyamadim :) Sarimsak da koyabilirsin.
Tum bu islemler sirasinda patlicanlari alacali soyup ortadan da yarip firina atmistim. Yani patlicanlar kozlendiler. Patlicanlar oldugunda cikardim. Ikisi de sicakti. Hemen icine doldurdum. Bundan sonra firina biraz daha surebilirsiniz ama ben sicakti surmedim.
Begendiginize sevindim. Yapin begeneceksiniz.
Selam! Hevesinizi kaçırmak istemem ama antrikot dananın en yağlı kısımlarından birisi ve atakta da seyirde de yasak. Türkçe kitapta ne yazıyor bilemiyorum ama Fransızcasında yasaklar listesinde. Ben kıymayı sokum, kontrofile ya da bonfileden çektiriyorum.
Kolay gelsin...
[ı]kasaptan dana antrikot aldim. Biftek ya da bonfile de diyebilirsin. Sonra bunu kiyma makinasindan gecirmelerini istedim. Makinadan ilk cikan kisim onceki musterilerin yagli kiymalarindandi. Onu kenara aldilar ve benimkini cektiler. Gorseniz bildigin kipkirmizi et. Hic yag yok yani. Aslinda biliyor musunuz dana etinin bu hali oldukca lifli :)
neyse eve geldim ondan fotografta cam tepside gordugun ic kadar yani 300 gram civari ayirdim. Kalanini kaldirdim.
Bu kiymayi ve dogranmis yarim sogani tavada (tavaya yag yerine su koydum) karistira karistira kavurdum. Icine maydanoz da dogradim. Bi de domateslerin kabuklarini soyup kavurma isleminin sonuna dogru dibi tutmaya basliyor o zaman domatesleri ekledim. Az karabiber de koydum. Bu sefer sarimsagi evde bulamadigimdan koyamadim :) sarimsak da koyabilirsin.
Tum bu islemler sirasinda patlicanlari alacali soyup ortadan da yarip firina atmistim. Yani patlicanlar kozlendiler. Patlicanlar oldugunda cikardim. ıkisi de sicakti. Hemen icine doldurdum. Bundan sonra firina biraz daha surebilirsiniz ama ben sicakti surmedim.
[/ı]
YALANNN :)))))Kasaptan dana antrikot aldim. Biftek ya da bonfile de diyebilirsin. Sonra bunu kiyma makinasindan gecirmelerini istedim. Makinadan ilk cikan kisim onceki musterilerin yagli kiymalarindandi. Onu kenara aldilar ve benimkini cektiler. Gorseniz bildigin kipkirmizi et. Hic yag yok yani. Aslinda biliyor musunuz dana etinin bu hali oldukca lifli :)
Neyse eve geldim ondan fotografta cam tepside gordugun ic kadar yani 300 gram civari ayirdim. Kalanini kaldirdim.
Bu kiymayi ve dogranmis yarim sogani tavada (tavaya yag yerine su koydum) karistira karistira kavurdum. İcine maydanoz da dogradim. Bi de domateslerin kabuklarini soyup kavurma isleminin sonuna dogru dibi tutmaya basliyor o zaman domatesleri ekledim. Az karabiber de koydum. Bu sefer sarimsagi evde bulamadigimdan koyamadim :) Sarimsak da koyabilirsin.
Tum bu islemler sirasinda patlicanlari alacali soyup ortadan da yarip firina atmistim. Yani patlicanlar kozlendiler. Patlicanlar oldugunda cikardim. Ikisi de sicakti. Hemen icine doldurdum. Bundan sonra firina biraz daha surebilirsiniz ama ben sicakti surmedim.
off mukemmel gozukuyor. ellerine saglik. yarin yapiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?