Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım yaa hadi kutlayalım reglini
harbiden çok komik olduk yaa..tualete çıkıyoruz bir kutlama regl oluyoruz bir kutlama..

Valla... esim su halimi bir farketse alay konusu olacagim zaten. Herseyim degisti nette. Normalde pek soguk bir tipimdir sosyal net paylasim ortaminda. Acildim da acildim forumda. oooooooooohhhh:80::81::79:

Merhabalar!
Ben de İzmir'deyim; elimde yulaf kepeği var! Mail adresime mail atabilirsen telefonumu veririm, konuşuruz. cananjeanneyoruk@gmail.com

herkese nerhaba kızlarrrrrrr herkes hafiflemişte hafiflemişşşş bende dahill bu sabah 400 gr birden uçtu gittiiiiiii tam 70 kiloya geldim bu atakta 7. günüm ben kendi kendime 7 yeter diyorum ama acep doğrumu yapıyorum bilmiyorumki aman yeter yahu sulu yemek özledim ben bide bir itirafta buluncam arkadaşlar ben o dukan amcanın hesabını beceripte yapamadım yani dukan amcam bana kaç kşloyu layık görüyordur acaba?

Canim. Hergun kullanmayin tabi ki. 2-3 gun kabizlik cektiniz ve cok rahatsiz oldunuz. Ya doktora basvurun ya da magnesi calsine deneyin. Gece yatmadan suyla karistirip ictiginizde sabah hersey yoluna girecek.

Tum laksatif (gaytayi yumusatici) ya da diuretik (idrara cikmayi artirici) ilac ve bitkiler (hani caydan bahsetmissin ya) sonucta malabsorbsiyon dedigimiz bagirsaktan emilimi azaltir, bagirsak lumenine su ceker. Bu da besinlerden alacaginiz vitamin ve esansiyel aminoasitlerin alinamamasina sebep olur. Dolayisiyla da uzun sureli kullanimda hastalanirsiniz.

Ozellikle tip terimlerini de kullaniyorum ki googledan tarayabilesiniz ya da prospektusleri anlayabilesiniz diye.

Ben 3 gun suren kabizlik (konstipasyon) durumu varsa magnesi calsine kullanirim. Gonul rahatligiyla da size oneririm. Ama bu tek seferlik birsey. Mesela konstipe degil de diare (ishal) olsaniz bunun icin ilac icersiniz, ishali kesmek icin. Peki duzeldikten sonra da icmeye devam eder misiniz? Demek istedigim bu. Sorununuzu cozdunuz. Tamam. Haydi magnesi rafa.

Bu arada sabah dun yedigim kuruyemisi cebren ve hile ile gozardi ettigimi bugun de 300 gr verdigimi soylemistim sabah. Sakin ola siz yapmayin. Biraz kabizlik baslangici olabilecek bir durum vardi, gaytam katilasmisti. Bir de kuruyemis yemistim. Eucarbon ictim hemen. Hemen konstipasyonun onune gectim hem de .... :)

Ama dedigim gibi. Sadece tedavi amacli kullanmali. Yoksa ne olur BULIMIA (bulimiya nervoza) gelisir. O da su mankenlerden bildiginiz hastalik. Ye cikar :)
iykkkkkkk

ben hepinizin saglikli ve fit olmasini istiyorum.

biraz uzattim yine. :)))))))))

en sonunda kirdim seytanin bacagini 400 gr vermisim 9 gün aradan sonra

kendım vermıs gıbı sevınıyorum psıkomuyum neyım :))

guselllllllll tesekkur ederım canım

eger birakcaksan guclendirme evresini yapmak zorundasin. veridigin kilo x 10 gun hesabiyla hem de

en sonunda kirdim seytanin bacagini 400 gr vermisim 9 gün aradan sonra

hadi gözünüz aydıı.. Kahverengi21 kilo konusundada mutlu hberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla

eger birakcaksan guclendirme evresini yapmak zorundasin. veridigin kilo x 10 gun hesabiyla hem de

dukancım dur kız dur daha başındayım ne bırakması ne güçlendirmesi ah ah nerde ogünlerrrr güçlendirmeye geçmişim fidan gibi olmuşummm hahaha ben 7 gün atak yetermi bana demeyi kastetmiştim yeter herhalde yavv

Teşekkürler dukan..anlaşıldı..sürekli kullanılmamalı...walla ben bitki çaylarından hergün içiyorum..başka türlü çıkamam yoksa...ama daha çok hazırlardan değil de kendim yapıyorum bitkileri karıştırıp...bu 2 gündür o da fayda etmemeye başladı.,alıştım herhalde...sinemeki hergün kullanmamaya çalışıyorum..ama haftada 4-5 gün form çayı içiyorum(içinde sinemaki var)

kızlar ya biraz moralim bozuluyo gbi...ben 23 yaşında 164 boylarında başladıgımda 73.8dim geçtiğimz pazar günü başladım ama bilmiyorum yanlışmı yapıyorum bişeyleri...dün tartıldıgımda 71.6 çıkmştım bu sabah 72.0 çıktım nasıl sinirim bozuldu...dün şekerli kahwe içtim 1 kupaya yakın o derece etkilermi atak ewresini 10 gün yapmayı planladım ben 10 günün sonunda 6'lı rakamları görmek istiyorum çünkü....
cnm artık bşy yemek istemio...iştahım kapanmadı aslında cnm bşyler istiyo ama pismanlık yaşayacağımı bildgmden herhalde wucudum istemio gbi dawranıo:)oda sapıttı...
dertlendim yazayım dedim

şöyle söyleyeyim atak evresini 10 gün yapsan da pek öyle büyük bir sonuç bekleme bence...
senin yapını bilmiyorum ama ben de senin gibi bir düşünceyle 10 gün atak yaptım..ama 5. günden sonra hiç vermedim...5 gün yeterliymiş meğersem..zaten sonra duruyor...
atakta 1,5-2 kilo arasında veren çok arkadaş var üzülme...senin de öyle olabilir...ben de 2,8 kilo vermiştim...Ama genelde 7 günde 2,5-3 kilo arası veriliyor benim gözlemlerime göre...
sadece kiloları 90 ın üzerinde olanlardan duydum 4 kilo filan verildiğini atakta...
umarım senin de öyle olur ama moralini bozmamalısın..hedefini de daha çok zamana yaymalısın gibi duruyor...

cidden beklentim çok büyük sanırım...neyse o zmn pazar sabahı geçeyim o zmn cünkü sıkılmaya başladım,yicek bşy bulamıyorum cnm sıkılıyo...ama yeni dönemde bni korkutuyo...ya weremezsem diee paranoyak oldum iice...

ayyyyy cok affedersin

dukancım düşün düşün sapıttım valla atağı 10 gün yapmayla 5 gün yapma arasında pek bir fark olmuyormuş o düşünceyle 7 gün aypcaktım da şimdi bakıyorumda ben 400 gr 6.günün sonunda verdim yani ilk günler 100 gr 200 gr gibi gidiyordu şeytan diyorki 10 güne tamamla belki yarın sabah 400 gr daha eksik görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…