iyi uykular dukan'ın tatlı melekleri.eminim şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz.benim bugün istanbuldan ağbim geldi(sürpriz yapmış)valla 04.30'a kadar sohbet muhabbet derken yazdıklarınızı okumadan uyumak gelmedi, içimdenhadi ben de uyumaya gidiyorum.hepinize i,yi uykular ve sevgiler
varsa rossmandan alabilirsin şuanda varmı bilemiyorum yoksa dukanın fransa sitesinden veya dukanistindi sanırım gittigidiyordaki ilanına ve sahibindendeki ilanlara göz atabilirsin bunun dışındakiler orijinal kepek değil
dondurma tarifini ben gördüm dukanın sitesinde ama şimdi bulanıyorum bazen bazı tarifleri koyup kaldırıyorlar sanırım sonradan ücretli üyeler görebiliyor bulunca yazacağım hazır satılan dondurmalar konusunda bir fikrim yok ben geçen hafta yedim ama zaten güçlendirmeye geçtim 1 öğün kaçamak hakkım var diye düşünerek bunu kendime uyarlayıp hergün bir öğüne çevirmiştimde geçen hafta
simlanın sitesinde yoğurtla yapılanı buldum o mu dondurma tarifi?
tesekkur ederim canim. ben de kendimi toplamaya calisiyorum. antidepresani biraktim. simdi kilo vermeye calisiyorum. bu beni cok motive ediyor. isimi oncelik haline getirdim. ferahliyorum calistikca.Allah kimseye aci cektirmesin. Caresiz birakmasin. Hergun herkes icin dua ediyorum bunun icin.
Senay'dan hayat bayram olsayi dinliyorum ve gune enerjiyle basliyorum. oneririm
Ama neden kimse bana cevap vermedi
Geçen gün de dondurmayı ne zaman yiyebilicez demiştim ama yien ses vermediniz..
Gerçekten şu yulaf kepeği işi kafamı karıştırıyor, çözüm bulmak istiyorum...
Yardım edin lütfennn
Dondurmayi soyle deneyebilirsiniz:
light yogurdu bir sucgece dokup altina da bir kase buzdolabina atin.
ertesi sabah suzme yogurt gibi oluyor.
icine yarim limon suyu ve kabugunun rendesi, 500 gr yogurt icin 3 corba kasigi splenda (tat alicilariniza bagli 5 kasiga kadar cikilabilir) koyup karistirip dondurma kabina dokup buzluga.
alternatif olarak diyabetikler icin recellerden alinip, meyvelerini ayikladiktan sonra bir miktar suzme light yogurdunuza katip limonlu yerine visneli, cilekli de dondurma yapabilirsiniz.
mutlu haber! 13 gün gecikme ile regl olabildimdemiştim size ayvalığın havası iyi gelecek ve metabolizmam düzene girecek diye biliyorum ben burası kurtarıcı eveeet şimdi şu bir kaç gün biranönce geçse de gerçek kilomu görebilsem çok heyecanlandım regl olduğuma hiç bu kdr sevnmemiştim
mutlu haber! 13 gün gecikme ile regl olabildimdemiştim size ayvalığın havası iyi gelecek ve metabolizmam düzene girecek diye biliyorum ben burası kurtarıcı eveeet şimdi şu bir kaç gün biranönce geçse de gerçek kilomu görebilsem çok heyecanlandım regl olduğuma hiç bu kdr sevnmemiştim
en sonunda kirdim seytanin bacagini 400 gr vermisim 9 gün aradan sonra
evet cicim hepi topu o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?