bende oyle yapayim bari Pinarim.senin kilolar ne alemde bakem.nasil biraz iyilestin mi canim?
hasta oldugunu bilmesem dun sana supriz ziyaret yapardim.
canim ben dun gidip 4 paket aldim oradan.sahibinede internette cok unlusunuz bilginiz olsun dedim.ilgin icin tesekkur ederim.
günaydın herkeze sayfalar epey ilerlemiş oku oku ancak bitti :) kilo veren herkesi tebrik ediyorum bugün benim 3. evrede 9. günüm ilk hafta neredeyse hergün çok abartılı kaçamaklarla geçti diyete pek uygun olmadı ama diyette yemem gerekenleride aksatmadım dünde ilk saf protein günümü yaptım ama dışarda olduğum için döner falan yemek zorunda kaldım 1 kg üzerinde artmıştı kilom tabi ben bunu hakettim :) sanki hayatımda hergün pasta v.s yermişim gibi geçen hafta kıtlıktan çıktım ya yedimde yedim
bu sabah uyandığımda sadece 300 gr fazlayla 8 günü atlattığımı gördüm gördüğünüz gibi onca kaçamaga rağmen tartıdaki artışlar düştü 300 gr hiç önemsemiyorum dedim ya bu kadar kaçamağa çok az çok iyi atlattımbu hafta inşallah diyete uygun devam edip birde böyle görmeyi hedefliyorum bugün alışverişe çıkıp yeni birşeyler almayı düşünüyorum gerçekten artık bişey kalmadı giyecek en azından 2 3 parça alıp birazda öyle idare edeyim diyorum
Canim benden uzunsun ama durum ayni. ayni yas ayni kilo alimi dogumda. Gerci ben dogumdan sonra 1 senede eski kiloma dondum. Kizim 5 yasinda. Ama hemen sonrasinda ailemde hastalar oldu. Kanser. Ve antidepresan kullanmaya basladim. Ondan sonra da doguma gittigim kilodan daha beter hale geldim. Umarim ben de veririm.
Seni yurekten tebrik ederim.
canım Allah seni bir daha aynı acılarla sınamasın büyük geçmişler olsun...
tesekkur ederim canim. ben de kendimi toplamaya calisiyorum. antidepresani biraktim. simdi kilo vermeye calisiyorum. bu beni cok motive ediyor. isimi oncelik haline getirdim. ferahliyorum calistikca.Allah kimseye aci cektirmesin. Caresiz birakmasin. Hergun herkes icin dua ediyorum bunun icin.
Kizim supersin ya... Bu forumun gururusun...
Sana ozelden mesaj gonderdim sabah :)
hepimiz süperiz beraber başarıyoruz :)belki burayı keşfetmemiş olsam bu kadar başarılı olamazdım
ben buraya yazmaya başladığımda yanılmıyorsam sayfa sayısı 70 lerdeydi ve birkaç kişiydik şimdi bakıyorumda epey yol katetmişiz artık siteye birgün girmesem geçmişi okumak epey vakit alıyor ama olsun üşenmeden okuyorum her yeni satır yeni bir deneyim anlamına geliyor
wayyyy 25 kilo aldın ve 1 yıl içinde neredeyse hepsini verdin (23,5)...süpersin walla..tebrikler...
walla canım boyuna göre 60-65 arası her kilo süper durur sende...şuanda bile iyisindir...
bu kilolar diyetle değil kendiliğinden gitti herhalde değil mi?
Canim benden uzunsun ama durum ayni. ayni yas ayni kilo alimi dogumda. Gerci ben dogumdan sonra 1 senede eski kiloma dondum. Kizim 5 yasinda. Ama hemen sonrasinda ailemde hastalar oldu. Kanser. Ve antidepresan kullanmaya basladim. Ondan sonra da doguma gittigim kilodan daha beter hale geldim. Umarim ben de veririm.
Seni yurekten tebrik ederim.
hastalığa devam canım ama ilk günlere göre daha iyiyim şükürler olsun
zaten hasta olduğum için pek bir şey yiyemiyorum boğazlarım berbat 69 oldum demiştim dün
bi de regli dönemindeyim gelseydin keşke ama iyileşince mutlaka geleceksin zaten
ya galeta nasıl yaptın benim ki krep gibi oldu
[/QUOTE]ben fırında denedim yine krepe benzer birşey oldu ama güzel oluyor galeta gibi olmadı belkide onların galeta dediği böyle birşeydir :)
benimkide krep gibi oldu.illa galeta gibi olmasini istiyorsak sanirim kaliba dokup firina vermek lazim.
bence yap. sonra sana ozel dondurman yoksa onunkinden falan yersin. ne gerek. yap dursun dondurucuda.
Ama neden kimse bana cevap vermedi
Geçen gün de dondurmayı ne zaman yiyebilicez demiştim ama yien ses vermediniz..
Gerçekten şu yulaf kepeği işi kafamı karıştırıyor, çözüm bulmak istiyorum...
Yardım edin lütfennn
Ama neden kimse bana cevap vermedi
Geçen gün de dondurmayı ne zaman yiyebilicez demiştim ama yien ses vermediniz..
Gerçekten şu yulaf kepeği işi kafamı karıştırıyor, çözüm bulmak istiyorum...
Yardım edin lütfennn
canım yapma tabiki kaçamak burada çok güzel tarifler verildi onlardan yap ve afiyetle ve pişmanlık duymadan onu ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?