Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hay Allah! Sizleri şüpheye düşürdüğüm için üzgünüm! Ben siteyi 6 aydır değil ama rahat bir 2,5 aydır takip ediyorumdur. Siteyi de tesadüfen buldum. Bir arkadaşım oğlak eti yiyebiliyor muyuz diye sormuştu, izin verilmiyor diye hatırlıyordum ama kitap yanımda yoktu, ben de internetten baktım. Sizlerin yazılarını bölük pörçük o zaman okumaya başladım ama bilgisayarın başına ancak kızım uyuken oturabildiğim için herşeyi de okuyamadım belki.
Şimdi kendime koyduğum 20kg barajını aşınca cesaretim geldi ben de yazayım dedim.
Alınacak birşey de yok Sizleri şüpheye düşürmek istemedim! Mail adresinizi yazarsanız fotoğraflarımı memnuniyetle paylaşırım

Oncesi ve sonrasi fotograflariniz var mi? bizimle paylasabilir misiniz?

bende bugün simlanın blogundaki kabak dolmasını yaptım içi aynı tavuk köftesi gibi sadece yumurta yok,kabak sevmememe rağmen gayet güzel oldu

O tarifi ben de yaptım; hatta yaptığım ilk tarifti ve süper oldu; ben de teşekkür ederim! Ayrıca artan harcı fırın tepsisine yaydım (tepsi köfte gibi) ve fırında pişirdim; 17 aylık kızım da dahil olmak üzere herkes bayıla bayıla yedi : )
Tekrar teşekkürler!

Merhabalar! O tarz ürünlerle ben de karşılaştım, korkunç : ) Istanbul'da bulunuyor; ben oradan getirtiyorum.
Dukan Diyeti İçin Yulaf Kepeği - Orjinal Amalaj GittiGidiyor.com'da #39824806

Aynı duyguyu yaşamak için tek seçenek YILMAMAK! Tartıda yavaşlamalar olsa da, vücut şekil almaya devam ediyor; sakın bırakmayın!

ya bu diyette yulaf kepeği olmazsa olmazi ama süt konusunda kafam karisti light olmasi sart mi 1.5% yag olsa olurmu arkadaslar yaaaaaa :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

Selam!
Ben bir tek SEK'in light yoğurt ve light sütünü kullanıyorum zira orjinal kitapta 0 yağlı diyor ve bir tek onlarda 0 yağlı yazıyor. Geçenlerde bir de Sütaş'ınkini gördüm galiba ama emin değilim; tekrar bakmam gerek.
Bu arada 21kg verdiğimi belirteyim

ay ne güzel nekadar bi zamanda verdin 21kiloyu
Abnehmen und euren Erfolg sehen

ben hemen hemen hergün yaklaşık 5km yürüyorum içini karartmayayım ama bana bişi olmuyo canım yaa

Bazı arkadaşlarımda da bence karbonhidrat eksikliğinden değil ama vitamin eksikliğinden benzer şeyler gördüm. Ben düzenli olarak GNC'nin Ultra Mega Green'ini kullanıyorum. Onu tercih etmemin sebebi bir multivitaminde olan vitaminleri haricinde kokusuz sarmısak, alfa alfa, arı poleni,...vs bağışıklık sistemini kuvvetlendirici ekler olması. Yalnız günlük dozajı için 3 diyor ben iki kullanıyorum, anneme tek yetiyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir

kızlar süt konusunda light ürünlerin kireç gibi olduğu tadı kötü olduğu vs gibi sorunlarınızı bu ara sıkça görüyorum,ben sütaşın light sütünü kullanıyorum tadı neredeyse normal sütten daha tatlı gibi ve kıvamı da bildiğimiz süt gibi ,yani bana öyle geliyo size nasıl gelir bilmiyorum ben pek sütle arası olmayan bi insan olmama rağmen rahatlıkla tüketiyorum,benim gibi illede light içicem diyen varsa bi deneyebilir.

O süt te 0 yağlı mı? Geçenlerde gördüm sanki onu

Benim yağlarımı cocuklarım yaptı valla :)).ben önceden 45in üstüne çıkmak için uğraşırken şimdi 50 ye raziyim.belki kilom cok gibi görünmüyor ama göbegim yokmu o beni deli ediyo.

al benden de o kadar göbek sorunu bende de var ve ne kadar zayıflasamda beniden önce heryere koşar adım benden önce giren göbeğim beni deliye çeviriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…