Bence bir tuhaflik var. Hadi hayirlisi. Kendimi dusunuyorum. Ben cok yogun bir tempoda calisiyorum. Evde hastalar, cocuk, ev isleri. Ne iste ne de evde bugune kadar forum takip edebilme sansim olmadi. Sonrasinda bu rejime basladim. Baktim kacamak yapiyorum, ne ile kacamak yapilabilir arayisina ciktim. Orasi burasi, simlanin tarifleri derken baktim ki bana cok iyi geliyor bu forumda yazilanlar. Bastan sona okudum. Ve kacamak yapmayi da biraktim. Bugun 21. gunum ve 2 kez (ama zehir resmen) kacamak yapmisim. Bunu nasil basardim forumu takip ederek, yazarak, sizlerle motive olarak, paylasarak. Nasil kisi 6 ay okur da tek kelime yazmaz? Onca yulaf kepegi sorusuna bile bile cevap yazmaz? Bilmiyorum. Alinan alinsin. Icımden geleni soylemeden yapamadim. Ssoleil sana katiliyorum ve sana coooooooook guveniyorum siber arkadasim.
Okuması daha zevkli geldi : ) Yok, Şaka bir yana 2 aydır bölük pörçük okuyorum. Artık etraftan süper yorumlar alıp etrafımdaki herkesi de bu diyete başkattığım için cesaret geldi herhalde
Asıl tetikleyen de yemek tariflerinizi deneyip kendime bir farklılık yaratmam oldu diye düşünüyorum
bende bugün simlanın blogundaki kabak dolmasını yaptım içi aynı tavuk köftesi gibi sadece yumurta yok,kabak sevmememe rağmen gayet güzel oldu
başarınız için kutlarım.umuyoruz bizde yaşarız aynı duyguyu.şu kepek işi nedir nerde nasıl buldunuz bizde ulaşabilirmiyiz doğru ürüne(bendeki çongar ın ürünü at yemi galiba öğütüp öyle tüketmeye çalışıyorum mecburen)yardımlar burada çok önemli şimdiden teşekkürler.
ya bu diyette yulaf kepeği olmazsa olmazi ama süt konusunda kafam karisti light olmasi sart mi 1.5% yag olsa olurmu arkadaslar yaaaaaa :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
elma sirkesi iciliyor mu yaaa
Selam!
Ben bir tek SEK'in light yoğurt ve light sütünü kullanıyorum zira orjinal kitapta 0 yağlı diyor ve bir tek onlarda 0 yağlı yazıyor. Geçenlerde bir de Sütaş'ınkini gördüm galiba ama emin değilim; tekrar bakmam gerek.
Bu arada 21kg verdiğimi belirteyim
ben hemen hemen hergün yaklaşık 5km yürüyorum içini karartmayayım ama bana bişi olmuyo canım yaa
Biz İstanbulda bulamıyoruz siz nerden getirtiyorsunuz acaba :))
Oncesi ve sonrasi fotograflariniz var mi? bizimle paylasabilir misiniz?
ay ne güzel nekadar bi zamanda verdin 21kiloyu
Abnehmen und euren Erfolg sehen
Fotoğraf nasıl paylaşılıyor?
kızlar süt konusunda light ürünlerin kireç gibi olduğu tadı kötü olduğu vs gibi sorunlarınızı bu ara sıkça görüyorum,ben sütaşın light sütünü kullanıyorum tadı neredeyse normal sütten daha tatlı gibi ve kıvamı da bildiğimiz süt gibi ,yani bana öyle geliyo size nasıl gelir bilmiyorumben pek sütle arası olmayan bi insan olmama rağmen rahatlıkla tüketiyorum,benim gibi illede light içicem diyen varsa bi deneyebilir.
O süt te 0 yağlı mı? Geçenlerde gördüm sanki onu
Benim yağlarımı cocuklarım yaptı valla :)).ben önceden 45in üstüne çıkmak için uğraşırken şimdi 50 ye raziyim.belki kilom cok gibi görünmüyor ama göbegim yokmu o beni deli ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?