Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrik ediyorum sizi 21 kilo dile kolay ah ah ben son 10 kiloyu veremem diye dertleniyorum
spor yaptınız mı sarkmalarınız oldu mu selülitleriniz gitti mi?
aklıma gelen ilk sorular bunlar tabi sizin de 6 ay içinde kendinizdeki kilo değişiminin neler yapınca hızlanıp ne yapınca yavaşladığını paylaşmanızı rica etsem??

Selam! Tebrikleri memnuniyetle kabul ediyorum
Kızımla ilgilenmekten ne yazık ki hiç spor yapamadım ve bu olmak istediğim sıkılıkta değilim ama sarkmalarım olmadı. Selülitlerden eser yok ama kahvenin selülite neden olan önemli faktörlerden olduğunu unutmamak gerek; ben kahve içmiyorum!
Regl dönemlerinde kilo verişi yavaşlıyor kesinlikle. Arada bir yavaşlama yaşadım ama hiç yılmadım "I have my ups & lows" (inişlerim çıkışlarım var) diyerek hiç yılmadan devam ettim ve hala da ediyorum. Hala verilmesi gereken kilolar var ne de olsa
Başka soru?

tebrikler 69-66 arası vucudunda okadar farkedecekkı sakın gevşeme hızlıca ver ve daha fazla motıve ol bende oyle oldu etap gıbı kabul et 69-65 arası etap. ben sımdı 65-60 etabındayım senıde beklıyorum

teşekkürler tweet ,şuanda bile o kadar çok belli oldu ki..ama aynen senin dediğin gibi gevşiyorum hemen...her akşam puding filan yemeye başladım.. böyle yapmasam 9 olmuştu benimde belki de.tam 45 gün oldu çünkü...
bekle beni geliyorum diycem ama sakın bekleme inşallah ben yetişirim :)

Merhabalar! Doğru yulaf kepeğini bulmak oldukça zor; yazdığından anladığım kadarıyla d a yulaf kepeği diye satılan ama alakası olmayan bir ürün almışsın. Ben Fransa'dan getirdiğim ürüne en yakınını internetten buldum Dukan Diyeti İçin Yulaf Kepeği - Orjinal Amalaj GittiGidiyor.com'da #39824806
Bağırsak sorunları için her ana öğünden önce 1 çorba kaşığı elma sirkesi veya 1/2 limon suyu ile büyük bir bardak su önereceğim. Yulafı da eksik yememelisin.
Kolay gelsin!

Doğru satıcı benim arkadaşlar. Ben de ürünü buralarda bulamadığım için Istanbul'dan getirtiyorum.

Hakikaten okusaymış iyi olacakmış : )

Tebrik ederim. Neden 6 aydir hicbirsey yazmadin buraya?

Okuması daha zevkli geldi : ) Yok, Şaka bir yana 2 aydır bölük pörçük okuyorum. Artık etraftan süper yorumlar alıp etrafımdaki herkesi de bu diyete başkattığım için cesaret geldi herhalde
Asıl tetikleyen de yemek tariflerinizi deneyip kendime bir farklılık yaratmam oldu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…