ben bu diyete başladığımdan beri toplamda 10 kilo verdim ve tam 2 ay 3 gündür bu diyeti uyguluyorum.eşim de sağolsun ayrıca yemek yapmamı ben ne yiyorsam benimle yiyebileceğini söylemişti.zaten düğünümüzden sonra ben de o da 10 kilo kadar aldık(obur bir aileyiz yaniAllah çocuğumuzu benzetmesin)eşim de 89 kiloya kadar çıktı ve artık hiçbirpantolonu gömleği olmuyordu kendisine.öğle aralarında işyerindeki yemekleri yemeyi bıraktı ve dışarda ızgara vb şeyler yemeye başladı bu durumda pilavı ve yağı da hayatından çıkarmış oldu ve böylece 89'dan 81'e inmiş bulunuyor yani ben 10 kilo verdim o da 8 kilo verdi inanamadım tartıya çıkarıp bir de ben baktım allahım sahiden 81
az önce tarçınlı muffin yaptım şimdi de afiyetle yiyiorumçok güzel oldular yaaa tıka basa doyduğumu hissediyorum bir de bugün marketten light dondurma aldım 1 tanesi 30 kalori o kadar sevindm ki anlatamam. içindekilere baktım yağsız sütten yapılmış ve tatlandırıcı kullanılmış
dondurma hangisi?
bugün doğumgünüm bisürü misafir ağırladım yemekli falan ama diyetimi bozmadım inatla.pastamın görüntüsü çok güzeldi üstelik çok severim ama tadına bile bakmadım.kilolar gitsin acısını çıkarırım nasılsa.yemeyin şu pudingleri arkadaşlar yazık emeklere.hadi kızlar gayret birazzz.
canım diğer arkadaşa da yazdım ben yurtdışında olduğum için adını sölesem de bişi fark etmez türkiyede yok bu marka
ya hayatim kusura bakma, ben gorur gormez sordum ama sonra diger verdigin cevabi da okumus oldum.
ayyyyyyy canım ya ağzından bal damladı adeta valla beni çok motive ettin söylediklerini unutmıycamatakta giden su ve ödem oluyor buyuk cogunlugu dukanda oyle dıyor yanı atakta kac kılo verıldıgı basarıyı degıl vucttakı odemı suyu ıfade edıyor asıl yagdan verıs ve vucuda yansıması seyırde oluyor.bende 10 gun atak yapmıstım ama 6.gunden sonra cokta fark etmemıstı. kac kılo fazlan var gun atak yapacaksın bılmıyorum ama eger 7 ıse seyıre gecmekten korkma ve vazgecme.bendede oyle oldu. ben 1+1 yaptıgım ıcın seyırın 20 gunundeokadar yag gıtmıs vucudumdaki etkisi ortaya cıkmıstı. bırde arkadasların dedıgı gıbı tavuk balıkla daha cok verılıyor.kırmızı et kullanma bı süre hemen vermek ıstıyorsan. ben yulaf kepegıde kullanmadım zaten proteın ıstahımı kapatıyordu gerek kalmıyordu mıdmeı sısırmesıne.ara sıra haftada bır degısık tarıf yapmak ıstedıgımde yulaf ezmesi kullandım. bu arada bende tıckerımı yenıledım 86lardan dustum gorupte motıve olayım dıye tıckerda bunu gosterıyordum ama dukanla 70lerde baslamıstım. oyle yaptım.hedef kılomda 58 dı ama 63lere ındıgımde yagdan verdıgım ıcın bayagı zayıf durdugumdna sımdılık 60 hedefledım. deıgım gıbı asıl kılo verılısı seyırde sıkma canını
arkadaşlar hissettiniz mi depremi?merkezi neresi bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?