• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Offf yine 52 yim ya napcam bilmiyorum 9 günden beri aynı kilodayim sinir oldum ya.atakmi yapsam napsam bilemedim.[/QUOTE

canım bence atak filan yapma, zaten 1.5kg kalmış hedefine, güçlendirmeye geç ve hareketini arttır kendiliğinden gider o 1.5 da , daha deneyimliler ne der bilemiyorum ama p.dukan da çok durursa güçlendirmeyi öneriyor

benim kilom da 6 gündür 77.7 :D üç tane yediyi bir arada görmekten bıktım :D yarın 77,2 görmek istiyorum! en az!

bende yaklaşık 10 gündür aynı bölgede takılıyorum valla canım üst üste protein günü de yapmak istemiyor (yani atak) ama bu arada ayna da kendimi daha da zayıflamış görüyorum acaba yağlar kasa dönüşüyor da o yüzden tarı değişmiyor ama görüntüm mü değişiyor yoksa ben böyle bir aşamayamı geçtimmm:37:

Ben küçük bi yerde yaşıyorum
Yulaf kepeği bulamadım
Dün bi fırına gidip buğday kepeği istedim
Adam anlam veremedi ilaç niyetine lazım olduğunu söyledim
Akşam yoğurda kattım birazda nazo nun limonlusundan
Nefis oldu
Yalnız bunu yiyerek bile günü tamamlayabilirim
Tek dezavantajım yoğurdumu kendim yapıyorum
Yani biraz yağlı olabilir

evet oldu ama ben atak yapmadan diyete aynen devam ettim 1800 artmıştı indi birkaç günde bue gün atak yaptığına göre sabah tartının durumuna göre karar ver istersen valla bu hafta yediklerimi görsen duysan şaşar kalırsın önce çıktı şimdi 100 gr da aşagıdayım :)ve 6 gündür hiç atak yapmadım perşembe yapacağım

hım ıyı bunu duydugum ıyı oldu umarım benımd ebır kac gune kadar gıder. dun guzel bır atak yaptım bugunde yapıyorum ama sabah tartılamadım yarın sbh bellı olacak 3 gun atak yapayım dıyorum. en guzle tarafı eskıden dıyetı bozunca sonra bırden tekrar donunce karnım kazınırdı ama dukanda hıc boyle olmadı sankı devam edıyormusum gıbı devam edıyorum. hıc zorluk cekmıyorum mıdem buyumemıs demek.en guzle tarafı bu hemen konsantre olabıldım dıye cok mutlu oldum. ve dıyetı bozdugumda karnımın agrıması mıdemın eskısı gıbı oburlugu yaglı yıyeceklerı kabul etmemesı benı sevındırdı.demek kı bır fark var bu rejımde. bende bır an once guclendırmeye gecmek ıstıyorum kılo almaman cok guzel

geçmişi oku başlangıçta herkes aynı dönemi geçiriyor.ama sonra iltifatlar aldıkça daha gaza geliyorsun.dün rejim yaptığımı duyanlar ihtiyacın yok ki niye yapıyorsun en fazla 65 olduğumu düşünmüşler 82.5 olduğumu söyleyince inanamadılar.hatta şok oldular.çünkü bu diyet direkt yağdan verdiriyor.biraz hareket biraz da başka uğraşlar.gerçekten buna değer:21::21::21:

evet başı ağrıyan arkadaşım ben de aynı şeyleri yaşadım bugün 5 gün ve azaldı o baş dönmeleri ve ağrıları. zaten bir hafta sürüyo adapte olmak. onun için bozma moralini. bende de olmuştu sanki hiç bişey yememişim gibi sürekli bişeyler yeme isteği. ama geçiyor. biraz dayan canın hiç bişey yemek istemeyecek iştah kesilmesi yaşayacaksın. biraz sabır...o eşine de söyle sabote etmesin diyetini günah yaa...seni böyle de seviyorum diyorlar sonra başka kadınlar buluyorlar. şekil :A bakınız:ben...eski kocam hep beni şişman halimle sevdiğini söylerdi ama nedense şu an evli değiliz ve hep zayıf kadınlara gözü kayardı. anladın?

yumurtaya alerjisi olan ya da yumurta tadından hoşlanmayan arkadaşlarım
krebi bugün ölçüyle yapmaya çalıştım kesin olması için
1 kaşık buğday kepeği 2 kaşık yulaf kepeğinin içine yarım su bardağı yarım yağlı süt koydum bıraktım 20 dakika falan içine çekip şişti
sonra da minik krep tavasında pişirdim ocağın en küçük gözünde kısık ateşte
böyle tadı daha hafif oluyo yumurtayla ağır geliyordu yanında yediğimin tadını bastırıyordu :56:

bi 58 gördüm sankiii...:91: ayy kızlar çok mutluyum 2 haftadır bi inip bi çıkan genelde de duran kilom son 4 günde 1.5 kilo indi,59 ları bi görsem derken 58.7 yim bugun :66: reglimin başlaması da etken oldu muhakkak ama en çok ta wc konusunun öncekine göre düzene girmiş olmasıda etkili sanırım.aman deyim sakın bırakmayın diyeti.takılmaları kırmak için inatla sarılın.öyle bi diyetki kilo veremezsem diye bişey yok er geç gidiyolar:10:

Tavuk salatası yenebılır degıl mı ? Yogurt tavuk ve az bısı kornıson
içinde başka bişi yok mu ki salatanın anlamadım?

bi 58 gördüm sankiii...:91: ayy kızlar çok mutluyum 2 haftadır bi inip bi çıkan genelde de duran kilom son 4 günde 1.5 kilo indi,59 ları bi görsem derken 58.7 yim bugun :66: reglimin başlaması da etken oldu muhakkak ama en çok ta wc konusunun öncekine göre düzene girmiş olmasıda etkili sanırım.aman deyim sakın bırakmayın diyeti.takılmaları kırmak için inatla sarılın.öyle bi diyetki kilo veremezsem diye bişey yok er geç gidiyolar:10:

çok sevindim senin adınaaaa maşallah inşallah takılmadan takır takır gider hepsii

p+s günlerinizde yiyebilirsiniz ama ya hiç yağ olmayacak yada çok az.Dukan kitapta bunada değinmiş salata yiyelim derken yeşilliklerin kat kat fazlası kaloriyi yağdan almayalım diye.

evet yağla kalorinin ne kadar yükseldiği vardı kitapta şaşırmıştım baya ama yağda koymak lazım illa ki vitaminleri alabilmek için

yumurtaya alerjisi olan ya da yumurta tadından hoşlanmayan arkadaşlarım
krebi bugün ölçüyle yapmaya çalıştım kesin olması için
1 kaşık buğday kepeği 2 kaşık yulaf kepeğinin içine yarım su bardağı yarım yağlı süt koydum bıraktım 20 dakika falan içine çekip şişti
sonra da minik krep tavasında pişirdim ocağın en küçük gözünde kısık ateşte
böyle tadı daha hafif oluyo yumurtayla ağır geliyordu yanında yediğimin tadını bastırıyordu :56:

Teşekkürler barro..deneyeceğim..afiyet olsun..

hadi gözün aydın yeni kilon kutlu olsun ama ömrü az olsun inşallah :1:

bende yaklaşık 10 gündür aynı bölgede takılıyorum valla canım üst üste protein günü de yapmak istemiyor (yani atak) ama bu arada ayna da kendimi daha da zayıflamış görüyorum acaba yağlar kasa dönüşüyor da o yüzden tarı değişmiyor ama görüntüm mü değişiyor yoksa ben böyle bir aşamayamı geçtimmm:37:

merhaba vücut kilo verdiği dönemlerde bazen kas kitlesi artıyor.yağdan verdiğiniz halde kilo almış gibi gösteriyor tartı.çünkü kas yağdan daha ağır çekiyor.diyetisyenim tanitayla ölçüm taptığında yağımın gitmiş ama kilomun artmış olduğunu görüyordum.diyetisyenim böyle açıkladı.ben sporu bu ara arttırdım belki o yüzden benim kilom da 2 gündür 1-1.5 artmış gözüküyor.inşallah kasım artmıştır diyorum:1::1::1:

ne mutlu size inşş bende göreceğim o günleriii süper valla tebrik ederimmm

Back