Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf yine 52 yim ya napcam bilmiyorum 9 günden beri aynı kilodayim sinir oldum ya.atakmi yapsam napsam bilemedim.[/QUOTE
canım bence atak filan yapma, zaten 1.5kg kalmış hedefine, güçlendirmeye geç ve hareketini arttır kendiliğinden gider o 1.5 da , daha deneyimliler ne der bilemiyorum ama p.dukan da çok durursa güçlendirmeyi öneriyor
benim kilom da 6 gündür 77.7 üç tane yediyi bir arada görmekten bıktım yarın 77,2 görmek istiyorum! en az!
Amaniiiiiiin
Kızlar kilo vermişim
Geçen çarşamba başlamıştım 2,5 kiloyu geçtim neredeyse
Seni seviyorum DUKAN
tebrikler bende bugün başladım bakalım :26:
Arkadaşım kolay gelsin
İnşallah tez zamanda istediğin sonuca ulaşırsın
evet oldu ama ben atak yapmadan diyete aynen devam ettim 1800 artmıştı indi birkaç günde bue gün atak yaptığına göre sabah tartının durumuna göre karar ver istersen valla bu hafta yediklerimi görsen duysan şaşar kalırsın önce çıktı şimdi 100 gr da aşagıdayım :)ve 6 gündür hiç atak yapmadım perşembe yapacağım
geçmişi oku başlangıçta herkes aynı dönemi geçiriyor.ama sonra iltifatlar aldıkça daha gaza geliyorsun.dün rejim yaptığımı duyanlar ihtiyacın yok ki niye yapıyorsun en fazla 65 olduğumu düşünmüşler 82.5 olduğumu söyleyince inanamadılar.hatta şok oldular.çünkü bu diyet direkt yağdan verdiriyor.biraz hareket biraz da başka uğraşlar.gerçekten buna değer
Tavuk salatası yenebılır degıl mı ? Yogurt tavuk ve az bısı kornıson
içinde başka bişi yok mu ki salatanın anlamadım?Tavuk salatası yenebılır degıl mı ? Yogurt tavuk ve az bısı kornıson
bi 58 gördüm sankiii... ayy kızlar çok mutluyum 2 haftadır bi inip bi çıkan genelde de duran kilom son 4 günde 1.5 kilo indi,59 ları bi görsem derken 58.7 yim bugun reglimin başlaması da etken oldu muhakkak ama en çok ta wc konusunun öncekine göre düzene girmiş olmasıda etkili sanırım.aman deyim sakın bırakmayın diyeti.takılmaları kırmak için inatla sarılın.öyle bi diyetki kilo veremezsem diye bişey yok er geç gidiyolar
p+s günlerinizde yiyebilirsiniz ama ya hiç yağ olmayacak yada çok az.Dukan kitapta bunada değinmiş salata yiyelim derken yeşilliklerin kat kat fazlası kaloriyi yağdan almayalım diye.
yumurtaya alerjisi olan ya da yumurta tadından hoşlanmayan arkadaşlarım
krebi bugün ölçüyle yapmaya çalıştım kesin olması için
1 kaşık buğday kepeği 2 kaşık yulaf kepeğinin içine yarım su bardağı yarım yağlı süt koydum bıraktım 20 dakika falan içine çekip şişti
sonra da minik krep tavasında pişirdim ocağın en küçük gözünde kısık ateşte
böyle tadı daha hafif oluyo yumurtayla ağır geliyordu yanında yediğimin tadını bastırıyordu
bi 58 gördüm sankiii... ayy kızlar çok mutluyum 2 haftadır bi inip bi çıkan genelde de duran kilom son 4 günde 1.5 kilo indi,59 ları bi görsem derken 58.7 yim bugun reglimin başlaması da etken oldu muhakkak ama en çok ta wc konusunun öncekine göre düzene girmiş olmasıda etkili sanırım.aman deyim sakın bırakmayın diyeti.takılmaları kırmak için inatla sarılın.öyle bi diyetki kilo veremezsem diye bişey yok er geç gidiyolar
hadi gözün aydın yeni kilon kutlu olsun ama ömrü az olsun inşallah
bende yaklaşık 10 gündür aynı bölgede takılıyorum valla canım üst üste protein günü de yapmak istemiyor (yani atak) ama bu arada ayna da kendimi daha da zayıflamış görüyorum acaba yağlar kasa dönüşüyor da o yüzden tarı değişmiyor ama görüntüm mü değişiyor yoksa ben böyle bir aşamayamı geçtimmm