Products | Nutrend D.S. ben bunu kullaniyorum..yaklasik 60 lira ama ayni markanin 40 liraya olani var ilk onu kullanmistim..likit de çabuk bitiyo devamlı alıp durman gerekir dedi arkadaş
o önerdi zaten çiğneme tabletini ama bilemedim ki bende nasıl yapacağımı
burda multipowerın tek içimlik tüpte likiti var
solgarın litrelik likiti var
bir de bugün gnc de power bilmem neli bi markanınkini gördüm çeşit oldukça kısıtlı
siz orda ne kadara hangi markanın ne miktarda olanını alıyosunuz acaba?
Products | Nutrend D.S. ben bunu kullaniyorum..yaklasik 60 lira ama ayni markanin 40 liraya olani var ilk onu kullanmistim..
Sizin icin demiyorum ama isteyen olsada yollayamam sanirim kiloyu asabilirim.Onu hic dusunmemistim.
iyi geceler,yaza yaza yaz geldi
bende ataktayım hala gerçi bgn 3.günüm...
yaaa size gıpta ediyorum ne güzel sürekli bşyler yapma çabası içersindesnz yeni tarifler uygulamalar filan...bn sade tavuk,yumurta,peynir bide zero arasında dönüyorum...kırmızı et dokunuyo gbi hissettgmden tüketmiyorum....balıkta yarın anneme pazardan aldırcam...
atagı 10 gün yaparım diodum ama böle olmuyo sanki...
atak için güzel tarifleriniz yok mu??
aaaah ah benimkide bugün erik ve midye dolması getirmiş sevdiğimi bile bile ama yemiycem
yeme yeme gidecek kilolar da
midye yumuşak deniz şeysine girmiyo mu neden yemedin ki?
gerçi bi egenin midyesini yemek lazım o bile zararlı ya işte en iyi o yine
sade midye olsa yerdim midye dolması içinde pirinç var
amaaaan çok seviyosan ye gitsin ne güzel destek oluyorum ahahah
midye ne ki sanki içindeki pirinç ne olacak sanki
az yersin nefse işkence etmeye gerek yok ama bence yarın ye gecenin bu kör saatinde yeme de yarın ye
ya da pirinci ayıkla ye olmaz mı hiç midye yemedim valla sallıyorum artık tuttuğu tarafını kaale al
yok yemiıim yaaa yaz geldi nerdeyse tatile gidene kadar vermem lazım bu kiloları
hım hım hım bikini telaşı kokusu aldım sanki
vallahi hiç öyle yaz kış derdim yok da gitsinler artık şu bıngıl bıngıl kilolar
aynen öle valla bişey giydinmide yakışacak ne o öle her taraftan fışkırmış yağlar
e kolay gelsin o vakit kapalıyım ben bikini giysem de uçan kuştan başkası görmeyeceğinden dert değil hani aahhaha
Selam arkadaşlar; perşembe itibariyle bende dukana başlamak istiyorum. Kitabımı aldım okudum ama yulaf kepeği bulamadım az biraz buğday kepeği kullanmayı düşünüyorum. Azminizi gördükçe bende heveslendim yalnız ğrenciyim ve günde en az bir öğün dışarda yiyorum ps dönemlerinde tavuklu salata gibi yemeklerle idare edilebilir ama pp dönemlerinde nasıl bi yol izleyebilirim önerileriniz var mı? Nerde ne sipariş edebilirim gibi....
Bence vakıt kaybetmeden yarın basla hemen; ve burda ol olabıldıgın kadar.
Eger ben bu rejımı bırakmadıysam burdakı arkadasların sayesınde, her konuda cok destek ve yardımcılar saolsunlar.
Sen gel yarın basla bız senı gaza getırır engellerız :13:
Gunaydiiin kizlaarben cikiyorum simdi evden artik aksam uzeri donerim kendinize iyi bakin
dukan'la kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?