Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canim ben 5 paket yulaf kepegi ve gojiberry istiyorum. Gojiberry icin miktari tahmin edemiyorum. Nasil birsey hic bir fikrim yok. Sadece dukanin sayfasindan gordum. Sen ne kadar onerirsen o kadar alabilirim. Sana havale mi yapacagim? Paypal? Sen soyle yeter. Cay istemiyorum. Tayland ve Singapurdan getirdigim bir dunya cay var. Onlari icsem yeter :)

L carnitin antioksidan ve daha bircok iyi ozellikleri ile gercekten destek amacli kullanilmaya deger bir etken madde. Vucutta da uretildiginden masum da goruluyor. Ama ben istemiyorum. Kullanacaklar bunu egzersizle birlikte kullanmalilar. Bu arada disaridan takviye yaptiginiz icin ilac etkisi gosteriyor.

sorumu cevaplamıycakmısınız

Neden kararsizlik yasiyorsunuz?zarari olur diye mi?Yani benim gonderdigim yaziyi eni konu okuduysaniz karnitinin zaten vucudumuzda oldugunu anlamissinizdir..Tereddut ettiginiz sey yeteri kadar spor yapamamaksa o zaman evet iyice dusunun..cunku karnitin aldiktan yarim saat sonra tempolu bir sekilde 45 dakika mumkunse 1 saat spor yapmaniz gerekiyor.

vuvuu bir regl olyım o zaman çok mutlu haberler vericem ama mutlu bir haber var aslında. 3 gündür akşamları tuvalete çıkabiliyorm benim için çok mutlu bir haber gerçekten :)

benim hakkaten inişim muhteşem olacak herhalde kuzuların sessizliği bu

yürüyüş yapmam yeterli mi ? kol bacak haraketleri vs yapmıyorum çünkü

mysky merhaba 25 mayısta gelecek ürünlerden bende istiyorum 4 paket yulaf kepeği ve gojiberry yalnız onun miktarını bende kestiremedim kaç gramda ne kadar olur acaba

Bir de Mecidiyeköyde çalışıyorum nasıl temin edebilirim acaba??

Son düzenleme:

Bana buraya odeme yapmana gerek yok o zamanda vergilerle beraber cok maliyetli olur..Aldigin yere verebilirsin...Zaten ozellikle organize etmeye calisiyorum ki minumuma insin odenecek miktar.
Gojiberry 100 gr'lik ya da 1 kiloluk paketlerde gordum..Ben kendime bazen acik aliyorum,hangisi kolayima gelirse.Bu arada karnitin evet disaridan alindiginda ve aktivite yapilmadiginda ilac etkisi gosterebilir..Ama spor yapmaya basladiginiz anda yeterli miktarda su ictiginiz icin idrar ve ter yoluyla en cabuk sekilde vucuttan atiliyorBen kimseye karnitin kullanin aman iyidir demiyorum lutfen yanlis anlasilmasin.Ben kullaniyorum,memnunum sizlerle paylasmak istedim..Zaten spor salonlarin da ve gnc magazalarinda satiliyormus dileyen alir ve dener..Ben burada daha uygun oldugu icin dile getirdim sadece.

hadi bakalım regl dan sonra en az 3 kilo olur inşallah...bekliyoruz haberlerini:)
mutlaka bir kırılma noktası vardır zaten eminim...

Dukan kisacasi aspartamdan kim olmus diyor, o yuzden aspartama karismiyor. Ama sukralozu bilhassa oneriyor. Bunun sebebi bircok sey olabilir. Birincisi tadi sekere daha cok benzer, sekere en yakin tatlandiricidir, diger tum tatlandiricilardan daha yogun tatlidir. Yani bundan tukettiginizde de cok daha az tuketirsiniz aslinda. Sicak uygulamalarinda da yani pisirme vs. sukraloz sorun cikarmaz.

Aslinda bir ara vakit buldugumda bu konudaki bilimsel makalelere bakabilirim. Ama bu 2 hafta yogunum.

En kolay ulasabilceklerden birisin..Ablam Mecidiyekoy de calisiyor ..Gojiberry cok arastirmadim sadece 100 gr'lik paket gordum bir yer de 1 kg'luk vardi..isteyen olur mu olmaz mi bilemedim oylesine baktim.Fiyat mi?1kg'luk olan Turk parasi ile 32 gibi birsey ne yalan soyliyeyim asagi yukari bu fiyat..100 gr'lik paketlere yarin hemen bakarim..cok isim var yarin ancak aksam yazabilirim ok.

yürüyüş yapmam yeterli mi ? kol bacak haraketleri vs yapmıyorum çünkü
Sadece yuruyus yeterli olur ama tempolu yuruyus..Yani bu likiti ictikten yarim saat sonra hizli bir sekilde yurumeye baslamaniz lazim,hatta birazda kosarsaniz super olur..Kolar bacaklar hizli sekilde yokus cikarsaniz o zaman tamam..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne diyorsunuz l-carnitin için?
Barro almaya karar verirsen aldığın ürünü ve nerden ne kadar aldığını paylaşır mısın bizimle?
Ben ilk defa mysky dan duydum ürünü,hiçbir fikrim yok..Galiba pahalı da bir ürün...Bir de protein takviyesi gibi geldi bana...Zaten protein alıyoruz.
Ben hafta 4-5 gün 1 saat spor yapıyorum..o konuda bir sorunum yok ama hangi ürünü nasıl alacağımızı da bilemedim...Dukan da ben kullanmıyacağım demiş ve sanırım bu konularda bilgisi benden fazla.
Yurt dışından gönderme amacın ne mysky,daha mı ucuz burdan?

Harika 23 kg vermissiniz. darisi basima...

Canim protein takviyesi demeyelim. Genelde vitamin takviyesi sanilir o da degil. Destek amacli bence kullanabilirsiniz. Kolin, inositol bunlar da kullanilabilir. Lipotrofic factor kullaniyorum ben.

yağsız tavada tavuk ciğeri ve yüreğini birlikte denediniz mi hiç.kekik pulbiber yanında yoğurt fena olmuyor. değişiklik.

Nazar degmesin aman. Harikasin ne guzel. Benimki de cocukla ikisi ayri yemeye dayaniyor. Ben hemen kendi menumu yedim mi kalkiyorum sofradan, onlarinkinde gozum kalmasin diye. O da bunu kabul ediyor.

Ya moralim çok bozuk 200 gr almisim 1 haftadan beri 52 le 52,100 arasında gidip geliyorum.1 haftadır keloks tatlı falan yedim ama iki günden beri uyuyorum,bide disiplinimi kaybettim veremiycem yeralar son 2 kilomu (

regl dönemin yaklaşmış olabilir.yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin pes etme

Benim ablam spor egitmeni Turkiye de pahali oldugunu biliyorum o yuzden paylastim.

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..

geçmişi oku başlangıçta herkes aynı dönemi geçiriyor.ama sonra iltifatlar aldıkça daha gaza geliyorsun.dün rejim yaptığımı duyanlar ihtiyacın yok ki niye yapıyorsun en fazla 65 olduğumu düşünmüşler 82.5 olduğumu söyleyince inanamadılar.hatta şok oldular.çünkü bu diyet direkt yağdan verdiriyor.biraz hareket biraz da başka uğraşlar.gerçekten buna değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…