Arkadaslar,25 mayis'ta yulaf kepegi gonderiyorum 250 gr'lik paketlerde organik(bio) Ingiltereden geliyor buraya buradan da size yolluyorum..Istanbul Erenkoy,umraniye ve Mecidiyekoy civari oturanlar kargosuz kolay ulasabilir sanirim..benim evime yakin bir nokta bulabilirsem hem siz gonul rahatligi ile gidip alabilirsiniz..fiyati 8.25 ayrica gojiberry burada daha ucuz isteyen olursa orjinal Cin'den geliyor ve bir de su ozel caydan bir kac paket gonderecegim ssoleil verecegim,he bir de l-carnitin var hazir bu kargo gidiyorken isteyen varsa yollarim ayin 25'i ne kadar bana yazin.
(L-carnitin:egzersiz yaparken vucudunuz icin gereken enerjiyi yaglari parcalayarak alir,idrar ve ter yoluyla hemen atar..ilac DegildiR..)
sorumu cevaplamıycakmısınız
olmaz öyle...yapma bak bizi de düşün...sen ver diye bekliyoruz burada...hazır vermeye başladın..ne hakkın var bizim hayallerimizi yıkmaya
bir sen bir kahverengi21 bir penac8 verdin deyince ben de rahatlıyorum wallahi...imdi kahverengi21 den mutlu haberler bekliyoruz
Neden kararsizlik yasiyorsunuz?zarari olur diye mi?Yani benim gonderdigim yaziyi eni konu okuduysaniz karnitinin zaten vucudumuzda oldugunu anlamissinizdir..Tereddut ettiginiz sey yeteri kadar spor yapamamaksa o zaman evet iyice dusunun..cunku karnitin aldiktan yarim saat sonra tempolu bir sekilde 45 dakika mumkunse 1 saat spor yapmaniz gerekiyor.
Canim ben 5 paket yulaf kepegi ve gojiberry istiyorum. Gojiberry icin miktari tahmin edemiyorum. Nasil birsey hic bir fikrim yok. Sadece dukanin sayfasindan gordum. Sen ne kadar onerirsen o kadar alabilirim. Sana havale mi yapacagim? Paypal? Sen soyle yeter. Cay istemiyorum. Tayland ve Singapurdan getirdigim bir dunya cay var. Onlari icsem yeter :)
L carnitin antioksidan ve daha bircok iyi ozellikleri ile gercekten destek amacli kullanilmaya deger bir etken madde. Vucutta da uretildiginden masum da goruluyor. Ama ben istemiyorum. Kullanacaklar bunu egzersizle birlikte kullanmalilar. Bu arada disaridan takviye yaptiginiz icin ilac etkisi gosteriyor.
vuvuubir regl olyım o zaman çok mutlu haberler vericem ama mutlu bir haber var aslında. 3 gündür akşamları tuvalete çıkabiliyorm benim için çok mutlu bir haber gerçekten :)
benim hakkaten inişim muhteşem olacak herhaldekuzuların sessizliği bu
canım bence SPLENDA kullanma suklaroz içeriyor yani şekerden yapılma kalorisi azaltılmış bir ürün kalori tablosunda karbonhidrat değeri oldugu yazar zaten yani dukan amcaya göre yasak...bunun yerine aspartam bazlı bir tatlandırıcı kullanmalısın
ve yulaf unuda ayrıca yasak... yulaf kepeği midede büyüdüğü ve gıdalardaki fazla yağı emdiği için özellikle kullanılıyor ve ayrıca kabızlığı ciddi engelliyot. bence kepeği kullanmaya devam etmelisin
ayrıca atak döneminde domates dahil her türlü sebze yasaklılar arasında...
benim atatk gün sayım 6 idi 3 günün sonunda gayet kolaylaştı... insan bünyesi ne tuhaf değilmi hemen her durumua uyum sağlıyor..
kolaylıklar diliyorum....
hadi bakalım regl dan sonra en az 3 kilo olur inşallah...bekliyoruz haberlerini:)
mutlaka bir kırılma noktası vardır zaten eminim...
En kolay ulasabilceklerden birisin..Ablam Mecidiyekoy de calisiyor ..Gojiberry cok arastirmadim sadece 100 gr'lik paket gordum bir yer de 1 kg'luk vardi..isteyen olur mu olmaz mi bilemedim oylesine baktim.Fiyat mi?1kg'luk olan Turk parasi ile 32 gibi birsey ne yalan soyliyeyim asagi yukari bu fiyat..100 gr'lik paketlere yarin hemen bakarim..cok isim var yarin ancak aksam yazabilirim ok.mysky merhaba 25 mayısta gelecek ürünlerden bende istiyorum4 paket yulaf kepeği ve gojiberry yalnız onun miktarını bende kestiremedim kaç gramda ne kadar olur acaba
Bir de Mecidiyeköyde çalışıyorum nasıl temin edebilirim acaba??
Sadece yuruyus yeterli olur ama tempolu yuruyus..Yani bu likiti ictikten yarim saat sonra hizli bir sekilde yurumeye baslamaniz lazim,hatta birazda kosarsaniz super olur..Kolar bacaklar hizli sekilde yokus cikarsaniz o zaman tamam..yürüyüş yapmam yeterli mi ? kol bacak haraketleri vs yapmıyorum çünkü
slm kızlar bende tatilimden döndüm çarşambadan beri önüme ne gelirse yedim karbonhıdrat ozellıkle pizzalar cıps cerezler. 2kılo almısım 66 lardayım cızelgemı daha degıstırmedım.bu sonucu beklıyordum göze almıstım sımdı bugun tekrar atakla basladım belkı 2 belkı 3 gun yapıp seyırle devam edıp 5 kılo vermeyı planlıyorum sonrada guclendırmeye gececegım. cok sıkılmıstım son zamanlarda artık içimde canımın çektiği yıyecek bır sey kalmadı.artık ıkıncı etaba gecıp 1 ay seyır 3 ayda guclendırme olmak uzere ıkıncı doneme gecıyorum. onemlı olan ara verdıgınde dönmek baska rejımlerde bu böyle olmuyordu.ama dukanla rahat döndüm rejıme konsantre oldum bugun cok rahat gecıyor.
En kolay ulasabilceklerden birisin..Ablam Mecidiyekoy de calisiyor ..Gojiberry cok arastirmadim sadece 100 gr'lik paket gordum bir yer de 1 kg'luk vardi..isteyen olur mu olmaz mi bilemedim oylesine baktim.
O zaman nasıl yapacağız senden haber mi bekleyeceğiz ablana ulaşmak için
Arkadaşlar ne diyorsunuz l-carnitin için?
Barro almaya karar verirsen aldığın ürünü ve nerden ne kadar aldığını paylaşır mısın bizimle?
Ben ilk defa mysky dan duydum ürünü,hiçbir fikrim yok..Galiba pahalı da bir ürün...Bir de protein takviyesi gibi geldi bana...Zaten protein alıyoruz.
Ben hafta 4-5 gün 1 saat spor yapıyorum..o konuda bir sorunum yok ama hangi ürünü nasıl alacağımızı da bilemedim...Dukan da ben kullanmıyacağım demiş ve sanırım bu konularda bilgisi benden fazla.
Yurt dışından gönderme amacın ne mysky,daha mı ucuz burdan?
bende ataktayım hala gerçi bgn 3.günüm...
yaaa size gıpta ediyorum ne güzel sürekli bşyler yapma çabası içersindesnz yeni tarifler uygulamalar filan...bn sade tavuk,yumurta,peynir bide zero arasında dönüyorum...kırmızı et dokunuyo gbi hissettgmden tüketmiyorum....balıkta yarın anneme pazardan aldırcam...
atagı 10 gün yaparım diodum ama böle olmuyo sanki...
atak için güzel tarifleriniz yok mu??
Arkadaşlar ben galiba çok şanslıyım
Benim kocam sırf ben yiyemiyorum diye hiçbirşey yiyemiyor,ben zorluyorum nolur ye diye yemiyor.
Ekmek bile yemiyor yemeklerde, ben ne yersem onu yiyor evde..Bir iki kere gizlice arka balkonda birşeyler yediğini görüm...yazıkmış bana,günahmış...olmazmış öyle...
Ne kadar vermek istediğimi bildiği için yapabileceği tüm desteği yapıyor...Benim için iş çıkışı spora geliyormaşallah
Ama şöyle bir problemimiz oluyor bu sefer,gündüz istediğini yemesine rağmen adam benden fazla kilo veriyor ve beni gıcık ediyor
Ya moralim çok bozuk 200 gr almisim 1 haftadan beri 52 le 52,100 arasında gidip geliyorum.1 haftadır keloks tatlı falan yedim ama iki günden beri uyuyorum,bide disiplinimi kaybettim veremiycem yeralar son 2 kilomu(
Arkadaşlar ne diyorsunuz l-carnitin için?
Barro almaya karar verirsen aldığın ürünü ve nerden ne kadar aldığını paylaşır mısın bizimle?
Ben ilk defa mysky dan duydum ürünü,hiçbir fikrim yok..Galiba pahalı da bir ürün...Bir de protein takviyesi gibi geldi bana...Zaten protein alıyoruz.
Ben hafta 4-5 gün 1 saat spor yapıyorum..o konuda bir sorunum yok ama hangi ürünü nasıl alacağımızı da bilemedim...Dukan da ben kullanmıyacağım demiş ve sanırım bu konularda bilgisi benden fazla.
Yurt dışından gönderme amacın ne mysky,daha mı ucuz burdan?
En kolay ulasabilceklerden birisin..Ablam Mecidiyekoy de calisiyor ..Gojiberry cok arastirmadim sadece 100 gr'lik paket gordum bir yer de 1 kg'luk vardi..isteyen olur mu olmaz mi bilemedim oylesine baktim.
O zaman nasıl yapacağız senden haber mi bekleyeceğiz ablana ulaşmak için
Ben paket Istanbul'a ulastiginda haber verecegim buradan,sonra ozelden paslasiriz.
En kolay ulasabilceklerden birisin..Ablam Mecidiyekoy de calisiyor ..Gojiberry cok arastirmadim sadece 100 gr'lik paket gordum bir yer de 1 kg'luk vardi..isteyen olur mu olmaz mi bilemedim oylesine baktim.Fiyat mi?1kg'luk olan Turk parasi ile 32 gibi birsey ne yalan soyliyeyim asagi yukari bu fiyat..100 gr'lik paketlere yarin hemen bakarim..cok isim var yarin ancak aksam yazabilirim ok.
Sadece yuruyus yeterli olur ama tempolu yuruyus..Yani bu likiti ictikten yarim saat sonra hizli bir sekilde yurumeye baslamaniz lazim,hatta birazda kosarsaniz super olur..Kolar bacaklar hizli sekilde yokus cikarsaniz o zaman tamam..
allahımmmmmm
ben acaba bu günleri görecekmiyim
bugün 2cigünün mutsuzumbaşım ağrıyo sürekli bi şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. moralim bozuk buradan görüp aldığım yulaf unu nun yasak olduğunu aldığım splendanın iyi olmadığını duydum.
kızım iki gecedir 1 de uyuyor... uykum varrrr...
dün kocam sırf bana inat marketten gözleme, katmer aldı normalde ben alsam 2 ton laf işitiyodum..
ay bilmiyorum ben bu kilolardan tamamen kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?