• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yağ oranı azaltılmış kakao tozları var ama yağsız kakao daha önce hiç duymamıştım.
Bu konuda bilgisi olanlar bizlerle paylaşırsa ben de çok sevinirim :)

30 dk dan fazla egzersiz yapmamızın bir sakıncası var mı?
30 dk dan fazla egzersiz yapmak zor oluyor aslında, ben tükendiğimi hissediyorum ama biraz daha zorlayabilirim kendimi.

arkadaşlar bugün dördüncü günüm. üç günde 2,6 kg vermişim. bugün yürüyüş yapmaya da başlayacağım. zaten ilk üç gün önerilmiyordu. baş dönmeleri sebebiyle. iyi gidiyorum gibi, ne dersiniz?

3 günlük zaman süresinde 2,6 kg verebilmişsin, çok güzel bir başarı, tebrik ederim :16:

kızlar gerçekten de bu insan vücudu çok enteresan ya benim bugün atakta 4. günüm ve ben dün de dahil tamamen iştahımı kaybettim ne yicemi şaşırmış durumdayım midemden sesler geliyor yinede canım hiç bişey istemiyor daha öncede çok proteğin tüketiyordum ama karbonhidratı sınırlıda olsa yinede yediğim için olsa gerek böyle iştahımı kaybetmiyordum en büyük şikayetimde ağız kuruluğu ondada tek kurtarıcım ziro oluyor valla belki çok diceksiniz ama nerdeyse günlük 1 lt içiyorum bugün bu saat olmuş sabah yediğim sadece haşlanmış 2 yumurta var başka hiççççç bişey ne yicem onuda daha bulamadım

Zorda olsa muhakak siklikla birseyler atistirin,metabolizma siz yedikce calisiyor..yemeyince kilo gitmiyor.

ben erenköydeyim yulaf kepeği alabilirim , bu arada fiyat 8.25 TL mi EURO mu ?
euro da olur:82:ama Turk lirasi fiyati benim yazdigim;)

canım ben ümraniyede oturuyorum yulaf kepeginden 4tane alsam çok gelir mı acaba.diğerleri Ne ise yapıyor?
Valla krep.kek v.s yapacaksan cok gelmez ama siz bilirsiniz..gojiberry Dukan'in tavsiye ettigi bir cesit uzum Turkiye de kurt uzumu deniliyor ama kilosu 60 liraymis burada kilosu 32 lira mi ne ..tatli istediginiz zamanlar bu uzumu yiyorsunuz..L-carnitin de spor yapanlar icin ama gercekten spor yapanlar icin yag yakici.umarim yardimci olabilmisimdir.

Yağ oranı azaltılmış kakao tozları var ama yağsız kakao daha önce hiç duymamıştım.
Bu konuda bilgisi olanlar bizlerle paylaşırsa ben de çok sevinirim :)

30 dk dan fazla egzersiz yapmamızın bir sakıncası var mı?
30 dk dan fazla egzersiz yapmak zor oluyor aslında, ben tükendiğimi hissediyorum ama biraz daha zorlayabilirim kendimi.

size tavsiyem carnitin kullanin ben kullaniyorum spor yapmadan yarim saat once iciyorum bir saat deli gibi spor yapiyorum sonra eve kosarak geliyorum:46:Eger spor salonuna gidiyorsaniz orada satiliyordur ya da egitmenlerden bilgi alabilirsiniz.

Selam. Arkadaslar tartiya guvenemedigimden Wee'ye ciktim. Kayitli eski verilere de baktim yaptigi tablodan. Durum su:

16 Ocak'ta BKI: 36.73, agirlik: 95.2 kg

28 Nisan'da Dukan diyetine baslamistim.

2 Mayis'ta wee'ye cikmisim

2 Mayis'ta BKI: 35.38 agirlik: 91.7 kgBugun 16 Mayis'ta BKI: 34.68 agirlik: 89.9 kg

Sevinmeli miyim, uzulmeli mi bilmiyorum. Tartida 87 gorunce mutlu oluyordum. Hatta bugun iste 86.5 bile gostermisti. Wee garanti. Tek sorun aksamlari tartiliyorum. Uzerimdeki kiyafet farkli olabiliyor.

Uzun zaman aralıklarında yavaş bir şekilde kilo vermişsin, yani en ideali :)
Sana imrendim, çok tebrik ederim :46:
Şu an diyetin nasıl gidiyor?

size tavsiyem carnitin kullanin ben kullaniyorum spor yapmadan yarim saat once iciyorum bir saat deli gibi spor yapiyorum sonra eve kosarak geliyorum:46:Eger spor salonuna gidiyorsaniz orada satiliyordur ya da egitmenlerden bilgi alabilirsiniz.

Güzel tavsiyen için çok teşekkür ederim :)
Bana da genelde L-carnitine kullanmam tavsiye edildi, enerji vereceği söylendi ama güvenemedim.
Normalde de kullanmaktan çekinirdim, bir de dukan diyeti gibi bir diyet yapınca daha çok tereddüt ettim.
Ne kadar zamandan beri kullanıyorsun, günde ne kadar alıyorsun?

selamlar herkese.bugün bütün günümü okulda geçirdim ve çok yorgunum eve geldim bişiler atıştırırken yazdıklarınızı okuyordum.nihayet biti:1:canım çok sıkkın çünkü 6 gün oldu tartım hala 59.9'u gösteriyor:59::59:off puff ben de diyordum ki 10 günde 1 kg gitse yeter bana die ama olmuyor işte olmuyor.hersabah bir hevesle çıkıyorum o tartıya ama:50:tık yok gerçi dukanın sitesinde benim ideal kilom 59.4 çıkmıştı dukan hocamız bişi biliyorda konuşuyor sanırım.ama bakalım ben düz 59'u görmeden güçlendirmeye geçmicem 58'i isteyip istemediğime ise daha sonra karar vericem.haydi hayırlısı .
bu arada kızlar belim iyice inceldi ama göbeğim hala var.ondan nasıl kurtulurum bilemiyorum.

Kesinlikle sizlere katılıyorum..Bu rejimi yapmıyor olsaydım burger king,pizza hut,bol bol pasta börek gibi çok sağlıklı (!) şeylerle besleniyor olurdum herhalde :)
Ben de hiç bu kadar sağlıklı beslendiğimi bilmem..Bir kere insan herşeyi evde kendisi yapıyor...Tatlandırıcı dışında neredeyse sunii hiçbirşey yok..He4r güt süt,yoğurt,et yiyorsun..Nasıl sağlıksız olabilir ben de anlamadım..Bu diyetin sağlık açısından tek kötü yönü meyvesizlik=vitaminsizlik bence...Ama onu da goji berry yiyerek engelliyoruz( dünyadaki en çok vitamin-minerale sahip olduğu söyleniyor) Ayrıca isteyen vitamin takviyesi de alabilir tabii...
Ben de kendimi çok enerjik ve çok hafif hissediyorum...Hele bu diyetin adet dönemlerinde sorun yaratmasını hiç anlayamadım.Bence bu 4 arkadaşın durumu şöyle olabilir,bu diyetle beraber bir zayıflama ilacı kullanmışlardır ve onun da bu etkisi olmuştur..Çünkü zayıflama ilaçları tüm metabolizmayı bozabiliyor...Öyle olabilir mi acaba idildil???
Ama
kesinlikle zayıflama hapı kullanmadım, arkadaşlarımda çok güzel zayıfladı ama hepimizde hemen hemen aynı sıkıntılar oluştu.. siz başarımlı olursunuz insallah..

Hanımlar selamlar :3:

Dun 3 kase pudıng yedım vıcdan azabıyla sabah tartıya cıktım tabıı azalma beklemıyordum artıs beklıyordum ama en azından artıs da olmamıs cok sevındım cok :1:

Sımdı de ogle yemegımı hazırladım; yanlısımı duzelttım; proteın ve sebzeyı aynı ogunde tuketecegım.

Eki Görüntüle 196040

Taze fasulyeyi 1 domates 1 sogan ıle bıraz kavurttuktan sonra; 1/2 cay bardagı su koyup tencerenın kapagını kapayıp pısırdım.

ve sevgılı ssoleılcıgım dedıgı gıbı bugun sadece lımonata ıcecegım yanında; proteın gununde lımonata yokk:20:
yemeklerdeki protein sebzelerden çok olmalı.yani ağırlık protein olacak dukan amcanın deyişi bu valla ben uydurmuyorum.sebze ağırlıkta olunca kilolar daha zor gidiyor yada duraklama oluyor..

kesinlikle zayıflama hapı kullanmadım, arkadaşlarımda çok güzel zayıfladı ama hepimizde hemen hemen aynı sıkıntılar oluştu.. siz başarımlı olursunuz insallah..

peki gojy berry ya da vitamin takviyesi yapmışmıydınız? ve ne kadar süre devam ettiniz diyete? daha önce doktor beslenme bozukluğu tarzı bişey dedi demiştiniz diye hatırlıyorum.açıkçası kendi adıma beslenmem düzene bile girdi,kan tahlillerimi bu hafta yaptrıcam bakalım,yaptıran bi çok arkadaşlrda olumlu sonuçlar almış,buradaki bukadar insan kötü sonuc almazken siz grup olarak olumsuz sonuc almanız hepiniz birden biyerlerde yanlıslıkmı yaptınız diye düşündürüyo insanı.herne sebeple olursa olsun tabi ki geçmiş olsun umarım sağlığınıza kavusmussunuzdur.

süperrrr...çok sevimdim...tarif için teşekkürler..deneyeceğim,umarım güzel olur.
Sütü ne kadar koyduğunu hatırlamıyorsun sanırım değil mi?
Ya aslında ben böyle didik didik sormam hiçbirşeyi,herşeyi göz kararı yaparım ama hiç istediğim gibi olmayınca bari bu sefer olsun diyorum:1:

özür dilerim ya cevabım çok gecikti ama göz kararı koyuyorum yani ölçü yok asla olsa söylerdim ölçüyü de yarın yaparken ölçüyle yaparım söylerim :69:

Arkadaslar,25 mayis'ta yulaf kepegi gonderiyorum 250 gr'lik paketlerde organik(bio) Ingiltereden geliyor buraya buradan da size yolluyorum..Istanbul Erenkoy,umraniye ve Mecidiyekoy civari oturanlar kargosuz kolay ulasabilir sanirim..benim evime yakin bir nokta bulabilirsem hem siz gonul rahatligi ile gidip alabilirsiniz..fiyati 8.25 ayrica gojiberry burada daha ucuz isteyen olursa orjinal Cin'den geliyor ve bir de su ozel caydan bir kac paket gonderecegim ssoleil verecegim,he bir de l-carnitin var hazir bu kargo gidiyorken isteyen varsa yollarim ayin 25'i ne kadar bana yazin.
(L-carnitin:egzersiz yaparken vucudunuz icin gereken enerjiyi yaglari parcalayarak alir,idrar ve ter yoluyla hemen atar..ilac DegildiR..)

l carnitin hangi marka kullanıyodunuz acaba bi de kapsül mü çiğneme tableti mi ?
ben carnitin istiyorum ama buradaki markaları pek önermiyolar o yüzden soruyorum çiğneme tableti almayı düşünüyorum gerçi ben
cnm çok sevindimm kırdın sonunda duraklamayı gerisi gelir artık:66::66:

ay inşallah ama bugün makarna yedim ahaha verdikçe hırslanacağıma salıyorum kendimi bakalım :30:

ay inşallah ama bugün makarna yedim ahaha verdikçe hırslanacağıma salıyorum kendimi bakalım :30:

aynı sorun bende de var kilo düşünce bi rehavete kapılıyorum,kaçamak olmasa da biraz salıyorum ondan sonra duruncada gaza gelip sıkıyorum bu şekilde kısır döngü içinde bi ileri bi geri kurtulucaz fazlalıklardan :1:

aynı sorun bende de var kilo düşünce bi rehavete kapılıyorum,kaçamak olmasa da biraz salıyorum ondan sonra duruncada gaza gelip sıkıyorum bu şekilde kısır döngü içinde bi ileri bi geri kurtulucaz fazlalıklardan :1:

yaz gelmiş her tarafta dondurma rengarenk meyveler falan otur habire et ye zor geliyo bana ama kilolardan da artık kurtulmam lazım bi şekilde
carnitine kullanmaya karar verdim ama onu da ya internet üzerinden almam lazım ya da içime sinmeyen bi markadan bilemiyorum nasıl yapacağımı

yaz gelmiş her tarafta dondurma rengarenk meyveler falan otur habire et ye zor geliyo bana ama kilolardan da artık kurtulmam lazım bi şekilde
carnitine kullanmaya karar verdim ama onu da ya internet üzerinden almam lazım ya da içime sinmeyen bi markadan bilemiyorum nasıl yapacağımı

evet dondurma konusu beni de mahvediyo,markete gidince özelliklede magnumun küçük boyları birarada bi kutuda olanından gözümü alamıyorum ama neyse biraz daha sabır :91: l-carnitine de GNC mağazalarında satılanı güvenilir değilmidirki,ben pek araştırmadım ama güvenilirdir gibime geliyo:44:

evet dondurma konusu beni de mahvediyo,markete gidince özelliklede magnumun küçük boyları birarada bi kutuda olanından gözümü alamıyorum ama neyse biraz daha sabır :91: l-carnitine de GNC mağazalarında satılanı güvenilir değilmidirki,ben pek araştırmadım ama güvenilirdir gibime geliyo:44:

gnc deme bana ya
bugün kadıköy bahariyedeki gnc ye gittim erkek arkadaşımla
carnitin sormaya kapsül ve sıvı varmış
ama kadının bakışlar bi garip bi bana bakıyo bi erkek arkadaşıma
kaç tane almak lazım dedim
1 saatten fazla yapıyosanız 2 tane 1 saatten azsa 1 tane dedi pis bi gülümsemeyle
ya anlamadım carnitin ne amaçla kullanılıyo sanki sinir oldum çıktık ordan kadın sapık mıdır manyak mıdır nedir

Back