he bravo,benim aklima gelmemisti arkadaslar tarifi buna gore yaparlar tesekkur ederimcanım oradaki c cup yani fincan ingilizler türk kahvesi içmeddiği için de çay fincanı yani bizim kupa dediğimiz şeya iyet olsun
bu soğuk sıcak olayını da hala çözebilmiş değilim ben
kimi diyor ki soğuk içilen şeyler vücudun sıcaklığından farklı olduğu için vücuttan direk atılır faydası görülmez o yüzden
kimi de diyor ki soğuk içilenleri vücut kendi sıcaklığına getirmek için ısıtır bu da enerji harcatır
hangisine göre hareket edeyim ki ben şimdi
Dukanin kitabinda soguk tuketim diyor. Senin de dedigin gibi sogugu vucut kendi sicakligina getirmek icin kalori harciyormus. sayfa 240.
Hatta buz emmeyi oneriyor gunde 6 adet.
Sayfa 242'de su tablo var:
10 derecede 2 lt su icmek ........... 60 kalori
6 tane buz emmek...................... 60 kalori
25 derecede 2 dk dus..................100 kalori
oda sicakligini 3 derece dusurmek...100 kalori
hafif giyinmek.............................100 kalori
-------------------------------------------------
bunlari yaparsak gunde 420 kalori harcarmisiz
Teşekkürler ssoleil...Ama sanki bu light pudingden daha zararlı gibi duruyor...Bir de yağsız kakao var mı hiç bir yerde?
Ben migros ve macro center da bulamamıştım..
kızlar diyet mücver yaptımun yerine yulaf kepeği koydum tuz çok az koydum onun dışında aynen bildiğimiz mücver gibi yaptım.tavayıda ilk sefer için krep yaptığımız zamanki gibi az yağ döküp peçeteyle dağıttım ve lezzet olarak normalinden hiç fark olmadı belki sizede sebze günlerinde alternatif olur diye paylaşmak istedim afiyet olsun
Eki Görüntüle 195607 Eki Görüntüle 195608
Selam. Arkadaslar tartiya guvenemedigimden Wee'ye ciktim. Kayitli eski verilere de baktim yaptigi tablodan. Durum su:
16 Ocak'ta BKI: 36.73, agirlik: 95.2 kg
28 Nisan'da Dukan diyetine baslamistim.
2 Mayis'ta wee'ye cikmisim
2 Mayis'ta BKI: 35.38 agirlik: 91.7 kg
Bugun 16 Mayis'ta BKI: 34.68 agirlik: 89.9 kg
Sevinmeli miyim, uzulmeli mi bilmiyorum. Tartida 87 gorunce mutlu oluyordum. Hatta bugun iste 86.5 bile gostermisti. Wee garanti. Tek sorun aksamlari tartiliyorum. Uzerimdeki kiyafet farkli olabiliyor.
Arkadaslar bu aksam Dr. Oetker light puding yaptim. Evdekiler de istedi ben de 2 poseti de kullandim 1 litre sute. Ama kaynayinca da kivami koyulasmadi. Dokmek zorunda kaldim.
Cok komik ya. Hazir bir urun. Tarifi var ustunde. Ve ben beceremedim. Evdekilere alay konusu oldum.
aaa çok şaşırdım..ben de bu akşam yaptım içine damla sakızlı nescafe koydum hatta çok güzel oldu...1 lt süt 2 poşet için gayet normal..tarifteki gibi ayrı bardakta karıştırıp yaptın değil mi?
Harikasin... coooooooook tesekkurler. en cok benim isime yarayacak :)
aaa çok enteresan vanilyalı liğht pudinge damla sakızlı nescafemi karıştırdın ne kadar nesacafe koydun 2 poşete ?
küçükyalı kadir has cad. igdaşa gitmeden solda soylu baharat canım
sanırım yarm kiloluk paket 2,5 tl
ben dün krep yaptım güzel oldu ekmeksizlikten iyidir yani
ben çok hastayım boğazlarımın ağrısı kulaklarıma vuruyor eymen uyansın doktora gideceğim
Altıncı ve son atak günümden günaydın
Yarın sebzelere kavuşuyorum yaşasın
he bravo,benim aklima gelmemisti arkadaslar tarifi buna gore yaparlar tesekkur ederim
Evet soguk ictiginiz her bardakta 20 kcal harciyorsunuz vucut onu kendi sicakligina getirmeye calisiyor.ayrica ishal olanlara soguk su icirilir bagirsaklari toparlansin diye..Sicak su ise bilakis bagirsaklari yumusatir hazmi kolaylastirir..su hersekilde faydali yani
Buna bir ilave yapmak isterim,son zamanlarda yeni teknik var zayiflamak icin sogutarak gobek ve bel cevrasinde ki yaglari bir seferde %20-%40 eritiyorlar,bir seferlik seansta..Bunun orataya cikisi soyle olmus;Buzlu dondurma yiyen cocuklarda bir zaman sonra yanaklarinda ice cokme olusmus bunun nedenlrini arastitinca buzun yaglari yaktigi kesfedilmis ve bu kavitasyon yontemi gelistirilmis..Dolayisiyla buz yardimci olacaktir bu diyeti yapmaya devam ettigimizde.
doğru kavitasyon bu sıralar çok kullanılıyo soğutma yöntemi
ama o zaman dukan ayıp etmiş hepimizi kabız etti bi de üstüne soğuk için düğümlenin diyor olacak iş mi yani
bu arada bana yumurtasız krep oluyor diyen arkadaş kimdi unuttum adını çok özür dilerim ama dün yaptım leziz oldu ben yumurtalı halinden daha çok sevdim tadını hem de yumurta yoğurt peynir katmakla zaman kaybetmedim hiç teşekkür ederimmm
Penac82 yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam barro..
Ben de bu diyette birçok yeni tarif denedim,hemen hepsi güzel oldu ama şu krebi bi tutturamadım ya da bir beğenemedim..Bir de bunu deneyeyim..Koyduğun miktarları hatırlıyormusun yoksa göz kararı mıydı,püf noktası filan var mı yapışmaması için..
600 gram vermişim
ah bi de şu leslie yi yapsam gidecek kilolar da üşengeç insanın hali duman işte
Ben atak evresini pek beceremedim
Saf protein tüketemiyorum
PS dönemide olmuyor
Yani akşama kadar proteinle idare ediyorum ama akşam mutlaka sebze oluyor
2,5 gün atakta 1,5 kg den biraz fazla verdim sonra durağana geçtim
Ama böylede olsa devam etmeye çalışacağım
En azından şeker ve ekmek tüketmiyorum
Öyle yada böyle kilo veririm diii mi kızlar
(Lütfen EVEEEEET deyin)
ssoleil mısır nişastası tolere demek ne demek ?
süperrrr...çok sevimdim...tarif için teşekkürler..deneyeceğim,umarım güzel olur.
Sütü ne kadar koyduğunu hatırlamıyorsun sanırım değil mi?
Ya aslında ben böyle didik didik sormam hiçbirşeyi,herşeyi göz kararı yaparım ama hiç istediğim gibi olmayınca bari bu sefer olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?