Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım oradaki c cup yani fincan ingilizler türk kahvesi içmeddiği için de çay fincanı yani bizim kupa dediğimiz şeyaiyet olsun
he bravo,benim aklima gelmemisti arkadaslar tarifi buna gore yaparlar tesekkur ederim

Evet soguk ictiginiz her bardakta 20 kcal harciyorsunuz vucut onu kendi sicakligina getirmeye calisiyor.ayrica ishal olanlara soguk su icirilir bagirsaklari toparlansin diye..Sicak su ise bilakis bagirsaklari yumusatir hazmi kolaylastirir..su hersekilde faydali yani

Buna bir ilave yapmak isterim,son zamanlarda yeni teknik var zayiflamak icin sogutarak gobek ve bel cevrasinde ki yaglari bir seferde %20-%40 eritiyorlar,bir seferlik seansta..Bunun orataya cikisi soyle olmus;Buzlu dondurma yiyen cocuklarda bir zaman sonra yanaklarinda ice cokme olusmus bunun nedenlrini arastitinca buzun yaglari yaktigi kesfedilmis ve bu kavitasyon yontemi gelistirilmis..Dolayisiyla buz yardimci olacaktir bu diyeti yapmaya devam ettigimizde.

ayy çok güzel görünüyorlar valla neler var içinde ?

bence sevinmelisin canım ayrıcana da çok güzel vermişsin tebrik ediyorum seni üzerindekiler için ve akşam tartıldığın için 2 kilo çık harika bence

Ben hep iki paketi aynı anda yapıyorum ama ufak bir trik var :) 1 çay bardağı sütü ayır 1 lt.nin içinden onu afiyetle iç kalanı ile yap, o zaman ne çok sıvı ne çok katı çok güzel oluyor :)

Bu arada bulamayanlar için vanilya ve kakaolusu mevcut 3M Migrosların hepsinde bulunuyor.

Son düzenleme:

aaa çok enteresan vanilyalı liğht pudinge damla sakızlı nescafemi karıştırdın ne kadar nesacafe koydun 2 poşete ?

aaa çok enteresan vanilyalı liğht pudinge damla sakızlı nescafemi karıştırdın ne kadar nesacafe koydun 2 poşete ?

Ben pudinglerden bir tanesini yapıyorum genelde...Çok olmasın da yemeyeyim diye :)
1 poşeti de minik minik 5 kaseye koyuyorum,her akşam bir tane yiyorum..
neyse evet canım vanilyalı pudinge yarım paket damla sakızlı nescafe koydum..(cafe crown un nescafeleri çok güzel,2 si bir aradalar var damla sakızlı,vanilyalı vs.. onlardan yarım paket koydum)
hani yarım bardak sütte karıştırıyorsun ya pundingi o sırada nescafeyi de koydum bardakta karıştırdım...Aynı tarif yani...Daha çok da koyabilirsin ama çok yoğun nescafeli puding denemiştim çook önce pek güzel olmamıştı..O yüzden riske girmek istemedim,yarım paket koydum..çook güzel oldu..
Bir dahakine de türk kahvesi koymayı deneyeceğim

Altıncı ve son atak günümden günaydın

Yarın sebzelere kavuşuyorum yaşasın

aaa canım benim çok geçmiş olsun.
bizde oğluşla yürüye yürüye gidelim bari aktara.

doğru kavitasyon bu sıralar çok kullanılıyo soğutma yöntemi
ama o zaman dukan ayıp etmiş hepimizi kabız etti bi de üstüne soğuk için düğümlenin diyor olacak iş mi yani

bu arada bana yumurtasız krep oluyor diyen arkadaş kimdi unuttum adını çok özür dilerim ama dün yaptım leziz oldu ben yumurtalı halinden daha çok sevdim tadını hem de yumurta yoğurt peynir katmakla zaman kaybetmedim hiç teşekkür ederimmm

Penac82 yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam barro..
Ben de bu diyette birçok yeni tarif denedim,hemen hepsi güzel oldu ama şu krebi bi tutturamadım ya da bir beğenemedim..Bir de bunu deneyeyim..Koyduğun miktarları hatırlıyormusun yoksa göz kararı mıydı,püf noktası filan var mı yapışmaması için..

püf noktası ımm püf noktası sayılmaz sanırım ama
bi kaşık buğday kepeği iki kaşık da yulaf kepeği koydum süt ekledim üstüne
sonra onları bi başlarına bırakıp odamı topladım geri gelene kadar kepekler sütü çekip şişmişti tekrar süt ekledim karıştırdım tavayı ısıtıp yağladım tabi peçeteyle fazla yağı aldım
sonra ocağın en küçük gözünde mum alevinde pişirdim ama baya uzun sürdü pişmesi yani bi tanesinin pişmesine kadar ben baya iş gördüm zaten pişince kenarları kıvrıldı o zaman çevirdim önce elleyince dağıldı çünkü
ama bence tadı daha hafif oldu zaten şimdi sıcaklarda bastırdı yumurtalı yesem kızamık dökmüş gibi olurum

Kitabım geldi
1 tatlı kaşığı mısırunu atak evresinde verilmiş
Çok sevindim
Çorba yapabilirim
Bi de ben yine akşam çekirdek çitledim
Çook güzel kokuyordu dayanamadım
Siz görmüyorsunuz ama utançtan kıpkırmızıyım şu anda:26:

Ben atak evresini pek beceremedim
Saf protein tüketemiyorum
PS dönemide olmuyor
Yani akşama kadar proteinle idare ediyorum ama akşam mutlaka sebze oluyor
2,5 gün atakta 1,5 kg den biraz fazla verdim sonra durağana geçtim
Ama böylede olsa devam etmeye çalışacağım
En azından şeker ve ekmek tüketmiyorum
Öyle yada böyle kilo veririm diii mi kızlar
(Lütfen EVEEEEET deyin)

600 gram vermişim
ah bi de şu leslie yi yapsam gidecek kilolar da üşengeç insanın hali duman işte

süperrrr...çok sevimdim...tarif için teşekkürler..deneyeceğim,umarım güzel olur.
Sütü ne kadar koyduğunu hatırlamıyorsun sanırım değil mi?
Ya aslında ben böyle didik didik sormam hiçbirşeyi,herşeyi göz kararı yaparım ama hiç istediğim gibi olmayınca bari bu sefer olsun diyorum

Evet illaki verirsin..Ama hazır bu sıkıntıyı çekiyorken hazır, diyete de uysan 2 yerine 4 kilo versen...
Sonra uğraşmasan,diyetten sıkılıp bozmasan ( diğer diyetin daha çok zaman alacağı için daha çabuk sıkılma olasılığın yüksek ) Hani diyorum alıştırsan kendini sonra zaten hiç zorlanmamaya başlasan.Bu şekilde iki ileri bir geri olur..
Ama yine sen bilirsin...Bu şekilde bile yavaş da olsa kilo verirsin ve herşeye saldırmaktan çok çok daha iyidir :)

Canim sutu karisimi akici kivama getirene kadar koyuyorum ve iyice cirpiyorum ben hic miktarli koymadim yani tavaya akitacak kivama gelene kadar ekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…