Arkadaslar bu aksam Dr. Oetker light puding yaptim. Evdekiler de istedi ben de 2 poseti de kullandim 1 litre sute. Ama kaynayinca da kivami koyulasmadi. Dokmek zorunda kaldim.
Cok komik ya. Hazir bir urun. Tarifi var ustunde. Ve ben beceremedim. Evdekilere alay konusu oldum.
ben yaptım. hatta üzerinde 2,5 bardak yazar ben 3 koyarım çok katı puding sevmediğim için. 3ten bile fazla koymuş olabilirim hatta :)
kızlar çok sevinçliyim saat 17civarlarında tartılıp yazmıştım buraya biraz moralim bozuktu ya hemen evden çıktım benim ufaklıkla beraber 3.5 saatin üstüne eve geldim çarşı market ne varsa dolaştım durdum gelir gelmez tartıldım yürüyünce birazda ödem attım herhalde 300 gr daha eksik çıktım şimdi tam 70.5 olmuşum yarın sabah daha az çıkcamı tahmin ediyorum şimdi seviniyorum yani 3 günün sonunda 1.1kilo iyidir ama öyle değilmi bide ligt pudingi bulamıyorum siz nerden alıyosunuz o kadar market baktım yok yok yok üzerinde ligt mı yazıyor
ben de carrefourun light ürünler bölümünden aldım.
ben de yarım bardak fazlasını yaparımcanım dukancım; sımdı orda 2,5 bardak dıyor ya ben 2 bardaktan cok az fazla yapıyorum o zaman kıvamı guzel oluyor yanı cok koyu degıl cok sıvı da degıl benım sevdıgım gıbı oluyor
yaptım oldu :)
bosverrrrrrrrrrrrr
alemsin