How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar bu aksam Dr. Oetker light puding yaptim. Evdekiler de istedi ben de 2 poseti de kullandim 1 litre sute. Ama kaynayinca da kivami koyulasmadi. Dokmek zorunda kaldim.

Cok komik ya. Hazir bir urun. Tarifi var ustunde. Ve ben beceremedim. Evdekilere alay konusu oldum. :D

ben yaptım. hatta üzerinde 2,5 bardak yazar ben 3 koyarım çok katı puding sevmediğim için. 3ten bile fazla koymuş olabilirim hatta :)

kızlar çok sevinçliyim saat 17civarlarında tartılıp yazmıştım buraya biraz moralim bozuktu ya hemen evden çıktım benim ufaklıkla beraber 3.5 saatin üstüne eve geldim çarşı market ne varsa dolaştım durdum gelir gelmez tartıldım yürüyünce birazda ödem attım herhalde 300 gr daha eksik çıktım şimdi tam 70.5 olmuşum yarın sabah daha az çıkcamı tahmin ediyorum şimdi seviniyorum yani 3 günün sonunda 1.1kilo iyidir ama öyle değilmi bide ligt pudingi bulamıyorum siz nerden alıyosunuz o kadar market baktım yok yok yok üzerinde ligt mı yazıyor

ben de carrefourun light ürünler bölümünden aldım.

canım dukancım; sımdı orda 2,5 bardak dıyor ya ben 2 bardaktan cok az fazla yapıyorum o zaman kıvamı guzel oluyor yanı cok koyu degıl cok sıvı da degıl benım sevdıgım gıbı oluyor :1:
:D ben de yarım bardak fazlasını yaparım :D
yaptım oldu :)

bosverrrrrrrrrrrrr

:D alemsin :D

aaa çok şaşırdım..ben de bu akşam yaptım içine damla sakızlı nescafe koydum hatta çok güzel oldu...1 lt süt 2 poşet için gayet normal..tarifteki gibi ayrı bardakta karıştırıp yaptın değil mi?

evet oyle yaptim da. yanlis uyguladigim en onemli sey: ocaktaki kaynayacakti da icine bu karisim konacakti ya. ben kaynamasini bekleyemedim. herhalde ondan. tasacak oldu ben de kapadim.

limonata protein günlerinde yasak sebze proteinlerde içebilirsiniz diyor dukan birde eğer kaçamak yapmaktan kendini alıkoyamıyorsan eve alma en iyisi ben hep öyle yaptım canım istesede yoktu ayrıca dukan ın kakao lu tarifi vardı tam olmasada puding e benziyor yani yerini tutmaz ama böyle durumlarda dukanın izin verdiği kendi tariflerini yapmak daha mantıklı önceki sayfalarda yazmıştım ama kimbilir kaç sayfa önce:1: yeniden yazayım

çikolatalı krema

malzemeler

- 3 yemek kaşığı mısır nişastası (tolere)
- Yağsız süt 50 gram
- Toz tatlandırıcı 5 yemek kaşığı
- 2 yemek kaşığı toz yağsız kakao
bir kapta tatlandırıcı nişasta ve kakaoyu karıştırıyorsun yavaş yavaş sütü ekleyip çırpıyorsun sonra tencereye alıp tahta kaşıkla karıştırarak kısık ateşte pişiriyorsun koyulaşınca kaseye döküp dolapta 2 saat dinlendiriyorsun üzerine hindistan cevizi serpebilirsin
çok tatlı sevmiyorsan tatlandırıcı miktarını düşürebilirsin
bu tarif dukandan afiyet olsun

Ben de sekersiz limonata ve cola zero iciyorum.

teşekkür ederim 2.5 ayda ulaştım sonuca diyebiliriz 68.8 dim bu diyete başladığımda 2.5 ayda 10 kilosu gitti ama çok sıkı yapamadım diyeti arada hasta falan olup bozduğum oldu takılmalar falan derken bitti gitti 42 bedenden 38 e indim xl den s ye :34:

:52::52::52:

:52::52::52::52:ssoleil seni tebrik ediyorum gerçekten bravo darısı başıma kaçtan düşmüştün ne kadar zamanda

Son düzenleme:
tabiki dukana göre hareket etmelisin soğuk için diyor hatta yemekten önce yemek arasında ve sonrasında 1 bardak soğuk su için mutlaka diyor ben unutuyorum genelde ama aklıma geldikçe yapıyorum yemek esnasından gerçi su olmasada soğuk bir içeceğim oluyor mutlaka

bu soğuk sıcak olayını da hala çözebilmiş değilim ben
kimi diyor ki soğuk içilen şeyler vücudun sıcaklığından farklı olduğu için vücuttan direk atılır faydası görülmez o yüzden
kimi de diyor ki soğuk içilenleri vücut kendi sıcaklığına getirmek için ısıtır bu da enerji harcatır
hangisine göre hareket edeyim ki ben şimdi

sabah uyanınca ve aynı kıyafetle tartılırsan canın çok fazla sıkılmaz :34: akşamları benim kilo 1 1.5 kilo farkediyor sabah tartılıyorum daha gerçekci

Selam. Arkadaslar tartiya guvenemedigimden Wee'ye ciktim. Kayitli eski verilere de baktim yaptigi tablodan. Durum su:

16 Ocak'ta BKI: 36.73, agirlik: 95.2 kg

28 Nisan'da Dukan diyetine baslamistim.

2 Mayis'ta wee'ye cikmisim

2 Mayis'ta BKI: 35.38 agirlik: 91.7 kg

Bugun 16 Mayis'ta BKI: 34.68 agirlik: 89.9 kg

Sevinmeli miyim, uzulmeli mi bilmiyorum. Tartida 87 gorunce mutlu oluyordum. Hatta bugun iste 86.5 bile gostermisti. Wee garanti. Tek sorun aksamlari tartiliyorum. Uzerimdeki kiyafet farkli olabiliyor.

dün çok yorucu birgün olmasına rağmen sabahın 6 sında uyandım oldukça da enerjik başladım güne :) güçlendirmenin bugün 6. günü onca kaçamağa rağmen artışların hepsi gitti kilom aynı dün diyete daha uygun yemekler yedim meyve miktarı biraz fazlaydı sadece güçlendirmeye başladığınızda artış yaşasanızda oda gidiyor panik yapmayın ben aslında kaçamakları özellikle yaptım bakalım ne olacak diye artıyor iniyor muhtemelen bir süre sonra artmayacak zaten güçlendirmede bunun için kaldı 104 gün bakalım göreceğiz hep birlikte neler olacak :) herkese güzel birgün diliyorum

nerede bu aktar canım ?

küçükyalı kadir has cad. igdaşa gitmeden solda soylu baharat canım

sanırım yarm kiloluk paket 2,5 tl

ben dün krep yaptım güzel oldu ekmeksizlikten iyidir yani

ben çok hastayım boğazlarımın ağrısı kulaklarıma vuruyor eymen uyansın doktora gideceğim :50:

limonata protein günlerinde yasak sebze proteinlerde içebilirsiniz diyor dukan birde eğer kaçamak yapmaktan kendini alıkoyamıyorsan eve alma en iyisi ben hep öyle yaptım canım istesede yoktu ayrıca dukan ın kakao lu tarifi vardı tam olmasada puding e benziyor yani yerini tutmaz ama böyle durumlarda dukanın izin verdiği kendi tariflerini yapmak daha mantıklı önceki sayfalarda yazmıştım ama kimbilir kaç sayfa önce:1: yeniden yazayım

çikolatalı krema

malzemeler

- Yağsız süt 50 gram
bir kapta tatlandırıcı nişasta ve kakaoyu karıştırıyorsun yavaş yavaş sütü ekleyip çırpıyorsun sonra tencereye alıp tahta kaşıkla karıştırarak kısık ateşte pişiriyorsun koyulaşınca kaseye döküp dolapta 2 saat dinlendiriyorsun üzerine hindistan cevizi serpebilirsin

Harikasin... coooooooook tesekkurler. en cok benim isime yarayacak :)

sabah uyanınca ve aynı kıyafetle tartılırsan canın çok fazla sıkılmaz :34: akşamları benim kilo 1 1.5 kilo farkediyor sabah tartılıyorum daha gerçekci

Canim bu sabah su kafayi yediran tartimda tartildim. 86.4 kg.

28 nisandan bu yana tartiya gore 5 kg vermisim. mantikli gibi. yine de bugun yeni bir tarti almayi dusunuyorum.

nintendo wee'de de guya 1.8 vermisim 2 mayistan bu yana.

Benim tarti bozuk bile olsa 86 insani motive ediyor. yoksa zaten nasil 2 beden kuculebilirim.

En kisa zamanda yeni tarti alacagim :)

verilen kilo önemli ama şunuda gözardı etmemeliyiz protein fazla miktarda tükettiğimiz için kasda yapıyoruz o yüzden kıyafetleri dikkate almak lazım yani 2 beden indiğine göre bu çok güzel bir başarı yeni tartı almak daha mantıklı kafanda şüphe kalmaz ben 1 ayda 5300 vermiştim ve bunu büyük başarı olarak gördüm diyetisyenlerle üstelik sporda yaparak verememiştim ve o diyetlerde hiç kaçamak yapmıyordum :) bundada spor yapsam ve hiç bozmasam daha fazlasıda giderdi ama olsun sonuçta amaca ulaştım darısı hepinize

Canim bu sabah su kafayi yediran tartimda tartildim. 86.4 kg.

28 nisandan bu yana tartiya gore 5 kg vermisim. mantikli gibi. yine de bugun yeni bir tarti almayi dusunuyorum.

nintendo wee'de de guya 1.8 vermisim 2 mayistan bu yana.

Benim tarti bozuk bile olsa 86 insani motive ediyor. yoksa zaten nasil 2 beden kuculebilirim.

En kisa zamanda yeni tarti alacagim :)

herkese günaydınnnnn
bugün atak ta 2 ci günüm dün nasıl geçti ?? eh işte kafamdan bu diyet psikolojisini atmam lazım uyuyana kadar aklımda tokum biliyorum ama canım bişiler yemek istiyo. sizde böyle bişi oldu mu ???
olduysa nasıl atlattınız??
dün kahvaltıda haşlanmış yumurta ve lıght lapne splendalı çay tükettim.
arada bişi yemedim fırsatım olmadı
öğlen tavuk baget (derisi yok tabi) 4 adet / 4 adet köfte yedim 1/4 domates cola zero
arada ise lor peyniri ve çay
akşam ise 1 tavuk göğsü / yoğurtlu labneli sos ve cola zero içtim
arada ise 1 kutu lıght süt ve biraz kaşar yedim.

deneyimli arkadaşlar sizce abartmışmıyım ????
olmuş mu ????

bugün sabah ise 2 yumurta/yarım çay bardağı lıght süt /1 çk yulaf unu ile hazırlanmış krep arasında hindi jambon ve lor yanında da splendalı çay içtim.
bende kitap var ama ne yazık ki okumaya bile fırsatım yok.
uyku yoksunu bir kızım var. dün kreplerimi bilr gece 01:15 de yaptım.
buradan sizin yorumlarınızdan okuduğum kadarı ile yapıyorum işte.
bide ben ankaradan f....z marketten yulaf kepeği aldım ama krep olmuyor. onun yerine yulaf unu aldım ne yapim. günde 1-1,5 yemek kaşığı sınırım o kadar zararı dokunmaz.
ne dersiniz????
nasıl gidiyorum???
atak gün sayım dukan amcaya göre 7 gün

doyana kadar yeme hakkın var kaşar yasak yemesen daha iyi gerçi az yemişsin bir süre sonra diyete öyle alışacak ki miden sen çok yemek istesende o istemeyecek çok yediğinde ağrıyacak ilk günler çeşitli sıkıntılar oluyor ama kısa sürede geçiyor meraklanma

herkese günaydınnnnn
bugün atak ta 2 ci günüm dün nasıl geçti ?? eh işte kafamdan bu diyet psikolojisini atmam lazım uyuyana kadar aklımda tokum biliyorum ama canım bişiler yemek istiyo. sizde böyle bişi oldu mu ???
olduysa nasıl atlattınız??
dün kahvaltıda haşlanmış yumurta ve lıght lapne splendalı çay tükettim.
arada bişi yemedim fırsatım olmadı
öğlen tavuk baget (derisi yok tabi) 4 adet / 4 adet köfte yedim 1/4 domates cola zero
arada ise lor peyniri ve çay
akşam ise 1 tavuk göğsü / yoğurtlu labneli sos ve cola zero içtim
arada ise 1 kutu lıght süt ve biraz kaşar yedim.

deneyimli arkadaşlar sizce abartmışmıyım ????
olmuş mu ????

bugün sabah ise 2 yumurta/yarım çay bardağı lıght süt /1 çk yulaf unu ile hazırlanmış krep arasında hindi jambon ve lor yanında da splendalı çay içtim.
bende kitap var ama ne yazık ki okumaya bile fırsatım yok.
uyku yoksunu bir kızım var. dün kreplerimi bilr gece 01:15 de yaptım.
buradan sizin yorumlarınızdan okuduğum kadarı ile yapıyorum işte.
bide ben ankaradan f....z marketten yulaf kepeği aldım ama krep olmuyor. onun yerine yulaf unu aldım ne yapim. günde 1-1,5 yemek kaşığı sınırım o kadar zararı dokunmaz.
ne dersiniz????
nasıl gidiyorum???
atak gün sayım dukan amcaya göre 7 gün

çikolatalı krema

malzemeler

- Yağsız süt 50 gram

Teşekkürler ssoleil...Ama sanki bu light pudingden daha zararlı gibi duruyor...Bir de yağsız kakao var mı hiç bir yerde?
Ben migros ve macro center da bulamamıştım..

herkese günaydııınnnn:34:

sabah 5 km yürüdüm geldikten sonra cam sildim sonra 2 yumurtayla omlet yaptım yanında light peynir şimdi deee çayımı yudumlarken geçmişi okuyoruuuummm:66::66:

öğle tavuk şinitsel akşamda köfte yemeyi düşünüyorum nasıl mönü güzel dimi kızlaarrr :52::52: bugün sp yapıyorum 1/1 yapıcam bundan sonra....

Arkadaşlar hepinize günaydın bu arada:3::3::3:
Herkese bol güneşli az kalorili günler diliyorummm...
Tartım benimle oyun oynuyor sanki,10 gündür 6 lı rakamları görmek için can atıyorum...
Dün çok yaklaşmıştım 70.2 idim...
Sonunda bu sabah bir çıktım tartıya ne göreyim 69,7 :52::52::52:
Amaa tartıdan tam ineceğim 70.0 oluveriyor...Bir daha çıktım 69.7 tam incem 70.0
Bir daha çıktım 69.7 tam incem 70.0 :1::1::1:
sabah sabah elimde tartı yer beğenemiyorum işe bile geç kaldım:1::1:
Yani sinir oldum..sanki bana 6 ları göstermemeye ahdetmiş kalleş tartı...
Ama olsun yaa 70.0 bile iyi bana yaa,200 gr vermiş oluyorum..:66::66::66:
Mendili bidahaki sefere sallıycaz "shahdaroba" bak sözün var :1::1:
Bu arada face e,msn ye hiç girmiyorum bile ben..sadece gazeteler ve bu sayfa..sürekli refresh modunda :)

Back