How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar,25 mayis'ta yulaf kepegi gonderiyorum 250 gr'lik paketlerde organik(bio) Ingiltereden geliyor buraya buradan da size yolluyorum..Istanbul Erenkoy,umraniye ve Mecidiyekoy civari oturanlar kargosuz kolay ulasabilir sanirim..benim evime yakin bir nokta bulabilirsem hem siz gonul rahatligi ile gidip alabilirsiniz..fiyati 8.25 ayrica gojiberry burada daha ucuz isteyen olursa orjinal Cin'den geliyor ve bir de su ozel caydan bir kac paket gonderecegim ssoleil verecegim,he bir de l-carnitin var hazir bu kargo gidiyorken isteyen varsa yollarim ayin 25'i ne kadar bana yazin.
(L-carnitin:egzersiz yaparken vucudunuz icin gereken enerjiyi yaglari parcalayarak alir,idrar ve ter yoluyla hemen atar..ilac DegildiR..)

arkadaşlar pardon tarifdeki süt 50 gr degil 500 gr olacak eksik sayı yazmışım şimdi farkettim bildiğiniz puding gibi oluyor
kakao kullanmak istemeyenler aromada kullanabilir denemedim ama bence güzel olur

limonata protein günlerinde yasak sebze proteinlerde içebilirsiniz diyor dukan birde eğer kaçamak yapmaktan kendini alıkoyamıyorsan eve alma en iyisi ben hep öyle yaptım canım istesede yoktu ayrıca dukan ın kakao lu tarifi vardı tam olmasada puding e benziyor yani yerini tutmaz ama böyle durumlarda dukanın izin verdiği kendi tariflerini yapmak daha mantıklı önceki sayfalarda yazmıştım ama kimbilir kaç sayfa önce:1: yeniden yazayım

çikolatalı krema

malzemeler

- 3 yemek kaşığı mısır nişastası (tolere)
- Yağsız süt 50 gram
- Toz tatlandırıcı 5 yemek kaşığı
- 2 yemek kaşığı toz yağsız kakao
bir kapta tatlandırıcı nişasta ve kakaoyu karıştırıyorsun yavaş yavaş sütü ekleyip çırpıyorsun sonra tencereye alıp tahta kaşıkla karıştırarak kısık ateşte pişiriyorsun koyulaşınca kaseye döküp dolapta 2 saat dinlendiriyorsun üzerine hindistan cevizi serpebilirsin
çok tatlı sevmiyorsan tatlandırıcı miktarını düşürebilirsin
bu tarif dukandan afiyet olsun

Hanımlar selamlar :3:

Dun 3 kase pudıng yedım vıcdan azabıyla sabah tartıya cıktım tabıı azalma beklemıyordum artıs beklıyordum ama en azından artıs da olmamıs cok sevındım cok :1:

Sımdı de ogle yemegımı hazırladım; yanlısımı duzelttım; proteın ve sebzeyı aynı ogunde tuketecegım.

$photo.JPG

Taze fasulyeyi 1 domates 1 sogan ıle bıraz kavurttuktan sonra; 1/2 cay bardagı su koyup tencerenın kapagını kapayıp pısırdım.

ve sevgılı ssoleılcıgım dedıgı gıbı bugun sadece lımonata ıcecegım yanında; proteın gununde lımonata yokk:20:

Son düzenleme:
tamam canım kargo falan ne kadar tutuyor sen tam olarak hesapla ben vereceğin adresten gider alırım bir şekilde teşekkür ederiz sanada zahmet oluyor

Arkadaslar,25 mayis'ta yulaf kepegi gonderiyorum 250 gr'lik paketlerde organik(bio) Ingiltereden geliyor buraya buradan da size yolluyorum..Istanbul Erenkoy,umraniye ve Mecidiyekoy civari oturanlar kargosuz kolay ulasabilir sanirim..benim evime yakin bir nokta bulabilirsem hem siz gonul rahatligi ile gidip alabilirsiniz..fiyati 8.25 ayrica gojiberry burada daha ucuz isteyen olursa orjinal Cin'den geliyor ve bir de su ozel caydan bir kac paket gonderecegim ssoleil verecegim,he bir de l-carnitin var hazir bu kargo gidiyorken isteyen varsa yollarim ayin 25'i ne kadar bana yazin.
(L-carnitin:egzersiz yaparken vucudunuz icin gereken enerjiyi yaglari parcalayarak alir,idrar ve ter yoluyla hemen atar..ilac DegildiR..)

tamam canım kargo falan ne kadar tutuyor sen tam olarak hesapla ben vereceğin adresten gider alırım bir şekilde teşekkür ederiz sanada zahmet oluyor

Rica ederim,bir faydam dokunacaksa ne mutlu bana:)sanirim Avrupa yakasi sana uyar oradan alirsin:34:

Not:bir arkadasim haziran basinda Antalya'ya gidiyor o tarafta isteyen varsa arkadasima rica edebilirim getirmesi icin.

Afiyet olsun Penac :46:

doktora gittim boğazlarım enfeksiyon olmuş antibiyotik yazdı :50:

dukan amca hastalıkta ne yapacağımıza dair bir fikir vermiş mi bilemiyorum
ben kitabın güçlendirme evresine kadar okudum da henüz :52:

3 güne atlatırsın canım.tekrar geçmiş olsun.Eymen paşamıda öp benim yerime durursa tabi :52:

merhaba arkadaşlar yine ben...
öğle yemeğinde tam anlamı ile doymamış biri olarak yazıyorum size :5:
marketten lıght meyveli yoğurt aldım bugünkü aram için tabiki meyveleri yenmeyecek.
ve bişi gördüm alıp almama konusunda kararsız kaldım
acaba tüketebilirmiyim diye
vollkornbrot diye bişi
tam tahıllı kepekli çavdar ekmeği
içeriği ise: çavdarlı tam tahıl parçaları, çavdarlı tam tahıl unu su tuz yulaf lifleri maya

ne dersiniz bize uygun mu acaba. en azından öğle ve akşam yemeklerinde çok ama çok ince dilim
zaten ekmek gibi değil kaskatı helva görünümü ve sertliğinde ve dilimli

3 güne atlatırsın canım.tekrar geçmiş olsun.Eymen paşamıda öp benim yerime durursa tabi :52:

öpemem zaten doktor öpme dedi :27:
üç günlük bir şeydir inşallah doktor 5 gün sonra gel bir antibiyotik daha kullanman lazım dedi benim kulak zarım delik ya enfeksiyon oraya bile geçmiş neyse geçecek elbet
sağol canım :71:

marketten lıght meyveli yoğurt aldım bugünkü aram için tabiki meyveleri yenmeyecek.
vollkornbrot diye bişi
içeriği ise: çavdarlı tam tahıl parçaları, çavdarlı tam tahıl unu su tuz yulaf lifleri maya

ne dersiniz bize uygun mu acaba. en azından öğle ve akşam yemeklerinde çok ama çok ince dilim

malesef ekmek sadece kiloları verdikten sonra güçlendirme evresinde yenilebiliyor

tam tahıllı ekmek 3. aşamada serbest bence uygun değil

vollkornbrot diye bişi

ayy çok güzel görünüyorlar valla neler var içinde ?

biraz göz kararı oldu ama yaklaşık olarak yazıyım:) 2 orta boy kabağı rendeledim,1 er avuç maydonoz ve dere otu,2-3 ince yeşil soğan.yeşillikleri ince kıyıp kabaklara ekliyoruz kabağınızın miktarına göre yeşillikleri artırıp azaltabilirsiniz.1 çay kaşığı kadar kabartma tozu,1 yumurta ve karışımı toklaştıracak kadar yulaf kepeği.yaparken kaptaki karışım suyunu salmaya başlıyo yulaf kepeği eklemek gerekiyo,toplamda 2 yemek kaşığı kadar koydum.çok az tuz ve pul biber mücverimiz hazır afiyet olsun :56:

600 gram vermişim :64::64::64::64:
ah bi de şu leslie yi yapsam gidecek kilolar da üşengeç insanın hali duman işte :59:

cnm çok sevindimm kırdın sonunda duraklamayı gerisi gelir artık:66::66:

merhabalar
yaklaşık bir haftadır yazılanları hep takip ediyorum dukana ben de başladım bi hafta atak yaptımm 3 kilo verdim sonra araya tatsız olaylar sağlık problemleri girdi bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrar başlyayaım diyorum hergün mutlaka bi kaçamak oluoo bi türlü eski kararlığımı yakalayıp sürdüremedim bu arada fazla 10 kilom var kurtulmak istediğimmm motive olmaya ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr:(((
:43:

merhabalar
yaklaşık bir haftadır yazılanları hep takip ediyorum dukana ben de başladım bi hafta atak yaptımm 3 kilo verdim sonra araya tatsız olaylar sağlık problemleri girdi bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrar başlyayaım diyorum hergün mutlaka bi kaçamak oluoo bi türlü eski kararlığımı yakalayıp sürdüremedim bu arada fazla 10 kilom var kurtulmak istediğimmm motive olmaya ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr:(((
:43:

Bence vakıt kaybetmeden yarın basla hemen; ve burda ol olabıldıgın kadar.

Eger ben bu rejımı bırakmadıysam burdakı arkadasların sayesınde, her konuda cok destek ve yardımcılar saolsunlar.

Sen gel yarın basla bız senı gaza getırır engellerız :13:

herkese günaydınnnnn
bugün atak ta 2 ci günüm dün nasıl geçti ?? eh işte kafamdan bu diyet psikolojisini atmam lazım uyuyana kadar aklımda tokum biliyorum ama canım bişiler yemek istiyo. sizde böyle bişi oldu mu ???
olduysa nasıl atlattınız??
dün kahvaltıda haşlanmış yumurta ve lıght lapne splendalı çay tükettim.
arada bişi yemedim fırsatım olmadı
öğlen tavuk baget (derisi yok tabi) 4 adet / 4 adet köfte yedim 1/4 domates cola zero
arada ise lor peyniri ve çay
akşam ise 1 tavuk göğsü / yoğurtlu labneli sos ve cola zero içtim
arada ise 1 kutu lıght süt ve biraz kaşar yedim.

deneyimli arkadaşlar sizce abartmışmıyım ????
olmuş mu ????

bugün sabah ise 2 yumurta/yarım çay bardağı lıght süt /1 çk yulaf unu ile hazırlanmış krep arasında hindi jambon ve lor yanında da splendalı çay içtim.
bende kitap var ama ne yazık ki okumaya bile fırsatım yok.
uyku yoksunu bir kızım var. dün kreplerimi bilr gece 01:15 de yaptım.
buradan sizin yorumlarınızdan okuduğum kadarı ile yapıyorum işte.
bide ben ankaradan f....z marketten yulaf kepeği aldım ama krep olmuyor. onun yerine yulaf unu aldım ne yapim. günde 1-1,5 yemek kaşığı sınırım o kadar zararı dokunmaz.
ne dersiniz????
nasıl gidiyorum???
atak gün sayım dukan amcaya göre 7 gün

doyana kadar yeme hakkın var kaşar yasak yemesen daha iyi gerçi az yemişsin bir süre sonra diyete öyle alışacak ki miden sen çok yemek istesende o istemeyecek çok yediğinde ağrıyacak ilk günler çeşitli sıkıntılar oluyor ama kısa sürede geçiyor meraklanma

canım bence SPLENDA kullanma suklaroz içeriyor yani şekerden yapılma kalorisi azaltılmış bir ürün kalori tablosunda karbonhidrat değeri oldugu yazar zaten yani dukan amcaya göre yasak...:45: bunun yerine aspartam bazlı bir tatlandırıcı kullanmalısın

ve yulaf unuda ayrıca yasak... yulaf kepeği midede büyüdüğü ve gıdalardaki fazla yağı emdiği için özellikle kullanılıyor ve ayrıca kabızlığı ciddi engelliyot. bence kepeği kullanmaya devam etmelisin:56:

ayrıca atak döneminde domates dahil her türlü sebze yasaklılar arasında...:50:

benim atatk gün sayım 6 idi 3 günün sonunda gayet kolaylaştı... insan bünyesi ne tuhaf değilmi hemen her durumua uyum sağlıyor..

kolaylıklar diliyorum....

Merhaba herkese,
İşlerden dolayı yazamadım bugün bir türlü, okudum ama yazamadım :)
Benim bugüm 3. atak günüm, herşey gayet güzel gidiyor. :)
Sabah tartıldığımda başlangıç kiloma göre 2900 gr vermişim, çok şaşırdım ama çoook mutlu oldum :64::64::64::64:
Ben doğum kontrol hapı kullandığım için hep rejimlerde zorlanırım, kolay kilo veremem ama bu sefer zinciri kırdım sanırım.. :)
Kitabı henüz bitiremedim, merak ettiğim birşey var lightta olsa dondurmayı ne zaman sokacağım diyetime, böyle bir hakkım oalcak demi :)
Paylaştığınız tüm deneyimler için hepinize tek tk teşekkür ederim. Henüz bütün sayfaları okuyamadım eminim çok güzel deneyimler vardır, zaman buldukça okuyacağım...

Back