• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün kahvaltıda yarım domates ve 1 salatalık yedim.akşam için brokoli haşlıyordum ve canım çekti ucundan biraz alayım dedim az tuz bol limonla yarım kilo brokoliyi şunu da yesem nolur diye diye mideye indirdim kendime inanamıyorum.bu durumda akşam sebze yemesem mi i napsam

ben de hep yulaf ezmesi kullandım valla:1:buğday kepeğini de listeme ekledim bundan sonra ikisini karıştırıp kullancam

Buğday kepeğini ben de kullandım ama üzerinde çok güçlü bir besin olduğu ve ilk zamanlar günde 1 tatlı kaşığından fazla tüketilmemesi gerektiği yazıyordu :)

Ben bu uyarı nedeniyle fazla tüketemedim.

bugün kahvaltıda yarım domates ve 1 salatalık yedim.akşam için brokoli haşlıyordum ve canım çekti ucundan biraz alayım dedim az tuz bol limonla yarım kilo brokoliyi şunu da yesem nolur diye diye mideye indirdim kendime inanamıyorum.bu durumda akşam sebze yemesem mi i napsam

bencede cnm sen akşama protein li bişeyler yap

Buğday kepeğini ben de kullandım ama üzerinde çok güçlü bir besin olduğu ve ilk zamanlar günde 1 tatlı kaşığından fazla tüketilmemesi gerektiği yazıyordu :)

Ben bu uyarı nedeniyle fazla tüketemedim.

hımm bunu bilmiyordum o zaman 1yk kaşık yulaf ezmesine 1 tk buğday kepeği ideal olur sanırım

Dukan Kitaabı sayfa 96'da diyor ki : Şu hatayı sakın yapmayın Protein almadan yalnızca sebzeyle beslenmek yok !
Tariflere bakıldığında da anlaşılan o ki sadece sebze bir öğün de olamaz protein artı sebze olmalı arkadaşlar ! Adı üstünde zaten protein+ sebze günü !

yulap kepeği ile bir kaç denemem oldu, tatlandırıcı ile yaptığım tarçınlı zencefilli muffinlerin güzel olacağını düşünmüştüm ama bana pişen tatlandırıcılılar uymadı, çiğneyip durdum bir türlü yutulamadı ve bir sıvıyla kakıtmak gerekti. En beğendiğim muffin ise peynirli, dereotlu,yeşil biberli olan oldu, hem kahvaltıda oluyor hem akşam üzeri çayla, hatta üzerine bir dilim de kaşar koyarsanız daha da güzel oluyor

Tatlandırıcı olarak splenda granülü kullanırsanız böyle bir sorun olmuyor..Benim diyette olmayan arkadaşlarım bile afiyetle yiyor tarçınlı keklerimi...hatta eşim çok seviyor diyet yapmıyor..

Kızlar; krem vanılyalarım pişti, ama benimkiler çok sarı oldu ya sanki yumurta pişirmişim gibi :)

ve tattım tadı da yumurta tadı gelıyor :) bekledıgım gıbı bırsey olmadı yanı benım damak tadıma uymadı.

Eki Görüntüle 194923

Ay canımmm çok güldüm valla cidden zerde gibi olmuş :37:valla bende yaptım beğenmedim zaten normalde krem karamelde sevmem yoğurta splenda katıp yemek daha cazip geliyor bana.

Dukan Kitaabı sayfa 96'da diyor ki : Şu hatayı sakın yapmayın Protein almadan yalnızca sebzeyle beslenmek yok !
Tariflere bakıldığında da anlaşılan o ki sadece sebze bir öğün de olamaz protein artı sebze olmalı arkadaşlar ! Adı üstünde zaten protein+ sebze günü !

Ben hatami buldummm :(

Ben mesela dun s+p gunumdu oglen pazi yedim aksam kirmizi et :((

dukanın akıl küpü hatunları benim kafam henüz bu diyeti fazla algılayamadı nedeni şu bugün atağımın 3.günündeyim şimdi kendimce hiç bozmadım diyorum daha önce yazmıştım ton balığından yırtmışım neyseki tonunda ligt hiç sevmiyorum diyeceğim şuki akşam baget patates biber domates az su eşliğinde bir yemek yapmıştım tabi yağ ilavesiz ben bunun sadece haşlama gibi düşünüp 3 tane baget yedim ama galiba yanlış yaptım arkadaşlar değilmi çünkü sebzeyle pişti birde ben arada bir içersem kesinlikle dimesin yüzde yüz meyve sularından içerdim şeker ilavesiz olduğu için içilebilirmi acaba şeker ilavesiz grısini yenilebilirmi çoğu arkşlar krem peynirden bahsediyor ligt olmasımı gerekir yani anlıycanız çok inatçı bir iradem var bilmemezlikten hata yapmak istemiyorum akşam muzlu bisküvülü muhallebi sarma yaptım inanın tadına bakmadım hala dolapta var ama beni ilgilendirmiyor valla daha aklımda çok sorularım var sizlere şu an aklıma gelmiyor ama geldikçe sorucam kusuruma bakmayın kızlar

Tatlandırıcı olarak splenda granülü kullanırsanız böyle bir sorun olmuyor..Benim diyette olmayan arkadaşlarım bile afiyetle yiyor tarçınlı keklerimi...hatta eşim çok seviyor diyet yapmıyor..

canım ben stevia kullandım 3 paket koydum, yine aynı tatlandırıcı ile puding yaptım tadı ne şekere benziyor ne de tatlandırıcıya pişince, yine sanırım tatlandırıcılı yoğurda talim tatlı ihtiyacında.. bi de yoğurdu süzüp vanilya ve tatlandırıcı ile dondurmayı deneyeceğim..

canım ben stevia kullandım 3 paket koydum, yine aynı tatlandırıcı ile puding yaptım tadı ne şekere benziyor ne de tatlandırıcıya pişince, yine sanırım tatlandırıcılı yoğurda talim tatlı ihtiyacında.. bi de yoğurdu süzüp vanilya ve tatlandırıcı ile dondurmayı deneyeceğim..

tatlandırıcı ile pudingi nasıl yaptın canım ? Ben açıkçası yumurtasız bir tatlı istiyorum:51:

Back