Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin çizilgen yok sanırım nasıl gidiyor peki kilo verme durumları cevabın için teşekkür ederim
ben de hep yulaf ezmesi kullandım vallabuğday kepeğini de listeme ekledim bundan sonra ikisini karıştırıp kullancam
bugün kahvaltıda yarım domates ve 1 salatalık yedim.akşam için brokoli haşlıyordum ve canım çekti ucundan biraz alayım dedim az tuz bol limonla yarım kilo brokoliyi şunu da yesem nolur diye diye mideye indirdim kendime inanamıyorum.bu durumda akşam sebze yemesem mi i napsam
Buğday kepeğini ben de kullandım ama üzerinde çok güçlü bir besin olduğu ve ilk zamanlar günde 1 tatlı kaşığından fazla tüketilmemesi gerektiği yazıyordu :)
Ben bu uyarı nedeniyle fazla tüketemedim.
bencede cnm sen akşama protein li bişeyler yap
hımm bunu bilmiyordum o zaman 1yk kaşık yulaf ezmesine 1 tk buğday kepeği ideal olur sanırım
yulap kepeği ile bir kaç denemem oldu, tatlandırıcı ile yaptığım tarçınlı zencefilli muffinlerin güzel olacağını düşünmüştüm ama bana pişen tatlandırıcılılar uymadı, çiğneyip durdum bir türlü yutulamadı ve bir sıvıyla kakıtmak gerekti. En beğendiğim muffin ise peynirli, dereotlu,yeşil biberli olan oldu, hem kahvaltıda oluyor hem akşam üzeri çayla, hatta üzerine bir dilim de kaşar koyarsanız daha da güzel oluyor
Kızlar; krem vanılyalarım pişti, ama benimkiler çok sarı oldu ya sanki yumurta pişirmişim gibi :)
ve tattım tadı da yumurta tadı gelıyor :) bekledıgım gıbı bırsey olmadı yanı benım damak tadıma uymadı.
Eki Görüntüle 194923
Dukan Kitaabı sayfa 96'da diyor ki : Şu hatayı sakın yapmayın Protein almadan yalnızca sebzeyle beslenmek yok !
Tariflere bakıldığında da anlaşılan o ki sadece sebze bir öğün de olamaz protein artı sebze olmalı arkadaşlar ! Adı üstünde zaten protein+ sebze günü !
Ben hatami buldummm
Ben mesela dun s+p gunumdu oglen pazi yedim aksam kirmizi et (
Ay canımmm çok güldüm valla cidden zerde gibi olmuş valla bende yaptım beğenmedim zaten normalde krem karamelde sevmem yoğurta splenda katıp yemek daha cazip geliyor bana.
Tatlandırıcı olarak splenda granülü kullanırsanız böyle bir sorun olmuyor..Benim diyette olmayan arkadaşlarım bile afiyetle yiyor tarçınlı keklerimi...hatta eşim çok seviyor diyet yapmıyor..
canım ben stevia kullandım 3 paket koydum, yine aynı tatlandırıcı ile puding yaptım tadı ne şekere benziyor ne de tatlandırıcıya pişince, yine sanırım tatlandırıcılı yoğurda talim tatlı ihtiyacında.. bi de yoğurdu süzüp vanilya ve tatlandırıcı ile dondurmayı deneyeceğim..