dukanın akıl küpü hatunları benim kafam henüz bu diyeti fazla algılayamadı nedeni şu bugün atağımın 3.günündeyim şimdi kendimce hiç bozmadım diyorum daha önce yazmıştım ton balığından yırtmışım neyseki tonunda ligt hiç sevmiyorum diyeceğim şuki akşam baget patates biber domates az su eşliğinde bir yemek yapmıştım tabi yağ ilavesiz ben bunun sadece haşlama gibi düşünüp 3 tane baget yedim ama galiba yanlış yaptım arkadaşlar değilmi çünkü sebzeyle pişti birde ben arada bir içersem kesinlikle dimesin yüzde yüz meyve sularından içerdim şeker ilavesiz olduğu için içilebilirmi acaba şeker ilavesiz grısini yenilebilirmi çoğu arkşlar krem peynirden bahsediyor ligt olmasımı gerekir yani anlıycanız çok inatçı bir iradem var bilmemezlikten hata yapmak istemiyorum akşam muzlu bisküvülü muhallebi sarma yaptım inanın tadına bakmadım hala dolapta var ama beni ilgilendirmiyor valla daha aklımda çok sorularım var sizlere şu an aklıma gelmiyor ama geldikçe sorucam kusuruma bakmayın kızlar
sadece baget yediysen derisiz sorun olmaz bence
krem peynir beyaz peynir ya da lor süt ve süt ürünleri yağsız olmalı...
meyve suyu içemezsin zira bu diyette meyve bile yokken bir bardak meyve suyunda en az iki üç meyve vardır ! meyve güçlendirme evresinde günde bir porsiyon yeniyor
ben bugün kendimi kötü hissediyorum boğazlarım ve başım çok ağrıyor
bugün bozmadıysam hiç bir zaman bozmam herhalde
az sonra küçükyalı da ki aktarcıdan yulaf kepeği almaya gideceğim umarım bulabilirim