• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanın akıl küpü hatunları benim kafam henüz bu diyeti fazla algılayamadı nedeni şu bugün atağımın 3.günündeyim şimdi kendimce hiç bozmadım diyorum daha önce yazmıştım ton balığından yırtmışım neyseki tonunda ligt hiç sevmiyorum diyeceğim şuki akşam baget patates biber domates az su eşliğinde bir yemek yapmıştım tabi yağ ilavesiz ben bunun sadece haşlama gibi düşünüp 3 tane baget yedim ama galiba yanlış yaptım arkadaşlar değilmi çünkü sebzeyle pişti birde ben arada bir içersem kesinlikle dimesin yüzde yüz meyve sularından içerdim şeker ilavesiz olduğu için içilebilirmi acaba şeker ilavesiz grısini yenilebilirmi çoğu arkşlar krem peynirden bahsediyor ligt olmasımı gerekir yani anlıycanız çok inatçı bir iradem var bilmemezlikten hata yapmak istemiyorum akşam muzlu bisküvülü muhallebi sarma yaptım inanın tadına bakmadım hala dolapta var ama beni ilgilendirmiyor valla daha aklımda çok sorularım var sizlere şu an aklıma gelmiyor ama geldikçe sorucam kusuruma bakmayın kızlar

sadece baget yediysen derisiz sorun olmaz bence
krem peynir beyaz peynir ya da lor süt ve süt ürünleri yağsız olmalı...
meyve suyu içemezsin zira bu diyette meyve bile yokken bir bardak meyve suyunda en az iki üç meyve vardır ! meyve güçlendirme evresinde günde bir porsiyon yeniyor :34:

ben bugün kendimi kötü hissediyorum boğazlarım ve başım çok ağrıyor
bugün bozmadıysam hiç bir zaman bozmam herhalde :27:

az sonra küçükyalı da ki aktarcıdan yulaf kepeği almaya gideceğim umarım bulabilirim

sadece baget yediysen derisiz sorun olmaz bence
krem peynir beyaz peynir ya da lor süt ve süt ürünleri yağsız olmalı...
meyve suyu içemezsin zira bu diyette meyve bile yokken bir bardak meyve suyunda en az iki üç meyve vardır ! meyve güçlendirme evresinde günde bir porsiyon yeniyor :34:

ben bugün kendimi kötü hissediyorum boğazlarım ve başım çok ağrıyor
bugün bozmadıysam hiç bir zaman bozmam herhalde :27:

az sonra küçükyalı da ki aktarcıdan yulaf kepeği almaya gideceğim umarım bulabilirim
canım geçmiş olsun soğuk havadan birden sıcağa geçtik biraz hararet basınca içtiğimiz su soğuk olduğunda şifayı kapıyoruz beni aytınlattığın için sağol varol canım bir şekersiz uludap limonata birde dimesin nar veya karışık meyve sularını içerdim napalım artık ziroyla idare edicem yemeğimde sadece tavukları derisiz yemiştim ama bir daha yemicem

tatlandırıcı ile pudingi nasıl yaptın canım ? Ben açıkçası yumurtasız bir tatlı istiyorum:51:

2 bardak light süte 2 kaşık yulaf kepeği koydum, 3 paket de stevya, 1 kaşık da kakao..ama kıvamı yoktu sıvıydı 1 tatlı kaşığı da mısır nişastası koydum, biraz kıvamlandı, ben de yumurta kokusu alırım korkusuyla koyamıyorum..2 kase çıktı hepsini de yedim, bu sabah da kilo değil ama gr kaybetmiştim

arkadaşlar kıymalı yumurtayı nasıl yapıyorsunuz? onun içinde de kıyma kokuyor bana, soğan konabilir mi P gününde?, yağ olmadığı için kıyma da bir bütün halinde pişiyor,az suda pişiriyorum onun için sonra da yumurtaları kırıyorum,hata var mı?

kızlar yardım edin adet dönemindeyim ve tatlı krizim tutttu :(((
acilen tatlı birşeyler yemem lazım bana birkaç tarif verin denediklerinizden
önerilerinizi bekliormmmmmmmmmmmm :18: :84:
bir iki bardak cola ziro içsen hayatım krızi atlatmana yardımcı olabilirmi yani benim için öyle oluyorda o bakımdan dedim bende midemi şişirmek adına içiyorum sanki dünyanın tatlısını yemiş gibi oluyorum valla

bir iki bardak cola ziro içsen hayatım krızi atlatmana yardımcı olabilirmi yani benim için öyle oluyorda o bakımdan dedim bende midemi şişirmek adına içiyorum sanki dünyanın tatlısını yemiş gibi oluyorum valla

canım hiç de kola içmek istemiyor ki :(
halbuki diyetten önce deli gibi içerdim

atakta üç günü atlattıktan sonra herşey normale giriyor.ben kendimi hep böyle yaşamışım gibi hissediyorum.moralini bozma.senin de okuduğun gibi herkes vermiş .er ya da geç veriliyor.benim ünsilin direncim var ona rağmen verebiliyorum.insan önce hiç bir yere çıkmak bile istemiyor ama ben çantamda light süt ve yoğurt taşıyorum.yanımdakiler zararlı birşeyler yerken ben onları çıkarıyorum.artık herkes biliyor o yüzden ısrar da etmiyorlar. bi de evden çıkarken karnımı doyurup çıkıyorum.çok acıkmaya fırsat vermezsen hiç bir yiyecek o kadar da cazip gelmiyor.bir de bunu yersem kazancım ne olur diye birkaç saniye düşün zahten vazgeçiyorsun.kolay gelsin yılma bence hoşçakal:54::54::54:

saolasın canım desteğin için :46::46:

merhaba bende aranıza yeni geldim, kabul edermisiniz.. :)
Bugün atak'ın 2. günü, biraz baş ağrısı yaşıyorum, açlıkla ve kurallarla ilgili bir sıkıntım yok ama bu baş ağrısı biraz canımı sıktı. Böyle olanlarınız varmıydı?
Birde benim vermek istediğim kilo 20 kilo civarı atak evresini kaç gün yapmalıyım? 10 gün biraz zorlar gb geliyor bana..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

arkadaşlar kıymalı yumurtayı nasıl yapıyorsunuz? onun içinde de kıyma kokuyor bana, soğan konabilir mi P gününde?, yağ olmadığı için kıyma da bir bütün halinde pişiyor,az suda pişiriyorum onun için sonra da yumurtaları kırıyorum,hata var mı?

arkadaşım soğan sarımsak kullanılabiliyor!

Bugün atak'ın 2. günü, biraz baş ağrısı yaşıyorum, açlıkla ve kurallarla ilgili bir sıkıntım yok ama bu baş ağrısı biraz canımı sıktı. Böyle olanlarınız varmıydı?
Birde benim vermek istediğim kilo 20 kilo civarı atak evresini kaç gün yapmalıyım? 10 gün biraz zorlar gb geliyor bana..

hoş geldin baş ağrısı ben de yaşıyorum fazla yumurta sarısı tüketme
atak dönemi 2-7 gün arası yapabilirsin 10 gün obez vakalar için...

kızlar yardım edin adet dönemindeyim ve tatlı krizim tutttu :(((
acilen tatlı birşeyler yemem lazım bana birkaç tarif verin denediklerinizden
önerilerinizi bekliormmmmmmmmmmmm :18: :84:

Dr. Oetker'in light pudinglerini alıp yapabilirsin.

Soğan yok P gününde sebze yerine geçiyormuş. suyunu kullan

arkadaşlar merhaba bugün ilk günüm.
ağzım çamur gibi. ve öğleden sonra bi şeyler yeme krizim tuttu onun dışında bişey yok. tabi ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum onu nasıl atlatıcam bilmiyorum???
size bişi sormak istiyorum.
gün içinde splendalı çay kahve maximum ne kadar içebilirz ???

patates 3. aşamaya kadar yasak biber ve domates sebze günlerinde serbest atağa uygun bir yemek olmamış malesef ama moralini bozma meyve suyuda yasak şekersiz olsa bile meyve suyu işte gerçi içlerinde ne kadar meyve var tartışılır ama ligt gazlı içecekler tüketebilirsin

dukanın akıl küpü hatunları benim kafam henüz bu diyeti fazla algılayamadı nedeni şu bugün atağımın 3.günündeyim şimdi kendimce hiç bozmadım diyorum daha önce yazmıştım ton balığından yırtmışım neyseki tonunda ligt hiç sevmiyorum diyeceğim şuki akşam baget patates biber domates az su eşliğinde bir yemek yapmıştım tabi yağ ilavesiz ben bunun sadece haşlama gibi düşünüp 3 tane baget yedim ama galiba yanlış yaptım arkadaşlar değilmi çünkü sebzeyle pişti birde ben arada bir içersem kesinlikle dimesin yüzde yüz meyve sularından içerdim şeker ilavesiz olduğu için içilebilirmi acaba şeker ilavesiz grısini yenilebilirmi çoğu arkşlar krem peynirden bahsediyor ligt olmasımı gerekir yani anlıycanız çok inatçı bir iradem var bilmemezlikten hata yapmak istemiyorum akşam muzlu bisküvülü muhallebi sarma yaptım inanın tadına bakmadım hala dolapta var ama beni ilgilendirmiyor valla daha aklımda çok sorularım var sizlere şu an aklıma gelmiyor ama geldikçe sorucam kusuruma bakmayın kızlar

ben aklıma her estiğinde içiyorum oldukça fazla yani bir zararı yok

ağzım çamur gibi. ve öğleden sonra bi şeyler yeme krizim tuttu onun dışında bişey yok. tabi ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum onu nasıl atlatıcam bilmiyorum???

hoşgeldin :)baş ağrısı ağız kuruluğu v.s bende 2. gün çok fazla olmuştu hatta atak evresini 5 gün planlamışken sabredip 3. günüde yapıp seyire geçmeyi düşünmüştüm ama 3. gün herşey normale döndü bol su içebilirsin bunlar geçici şikayetler atak 7 günden fazla yapmamalısın 7 yada 5 yeterli bence

Son düzenleme:
neden atak yapmayı düşünüyorsun ki bence aynen devam etmelisin atak için çok erken eğer kilo vermen durursa 1 hafta ve üzeri 3 gün yapabilirsin sonraki ataklar ilk atak gibi olmuyor daha az kilo kaybı oluyor hatırladığım kadarıyla vermeye başlamıştın arada birşey mi kaçırdım :) kaçamak yaptıysan bile aynen devam etmelisin

Kizlar birsey sorucam sizce bir 5 gunluk atak yapayim mi??

yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza,diyetinizde başarılar.ilk günlerde baş ağrısı olması çok normal çünkü vücut aşırı derecede su kaybediyo ilk etapta hızlı olarak tartının azalmasını giden sular sağlıyo ve içtiğimiz su miktarıda bu açığı kapatacak düzeyde olmayabilir.Böbrekler su kaybettikleri ve vücutta üreyi atıcak yeterli su bulamadıkları zaman salgılanan hormon su kaybını önlemek için damarlarda daralma yapar buda en çok beyindeki damarlarda hissedilir boyutta etki yapıp baş ağrısı yapar.yani tek çözüm içebildiğiniz kadar bol su içmek :)

Son düzenleme:
Back