• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de sana 84 için 2 hafta veriyorum :)) ben daha acımasız oldum. :91: 3.2 kilo için 2 hafta yanii :) ben de senin arkadandayım! :)

Canim benim. Insallah...

Ben dun Madodan 3 top light dondurma (visne, sade, cikolata) yedim. Bugun de algidanin 60 kalori olan icinde yag 0 ya da ona yakin olan cocuklar icin cikardigi cubuk (cikolatasiz ama kakaolu) seklinde dondurmasindan yedim.

Bugun bahceye cicek diktim. Arkadaslar tam 150 tane. :) Otur kalk. Heryerim agriyor. Sanirim en iyi aktivitem bu oldu uzun zamandir. Bi de farkinda olmadan yanmisim. Solaryumdan cikmis gibiyim. Yarin isteki arkadaslar gorunce cok sasiracaklar.

Pantalonlarim genis geliyor. Kumaslar daraltilabilir ama kotlar cok pot duruyordu. Dun bir de kendime kot aldim. 46 beden. 50 bedenden 46ye dusmusum. :))))))

Haberler iyi yani........

:)))))))

wallahi ben yaptığım ekmekçiklerden çok memnunum. Acıkmaya başladığım zaman bitki çayının yanında atıştırmalık bir şey oluyor.ayrıca yemeklerin yanında da yiyebiliyorum. Bir dahakine biraz daha fazla lor koyacağım. :) :91:

Ben de istiyorum. Bir ara bana da getir. Artik yerimi biliyorsun.

dukan diyeti tariflerim: JAMBONLU KREP

canım su lınkte sevgılı sımlanın yaptıgı krep tarıfı mevcut ama ben yumurta koymadan yapıyorum.

sadece sut ve 1 kasık yulaf kepegını ıyıce karıstırıyorum boyle tavaya dokulecek kıvama gelene kadar, tavayı yaglı pecete ıle sılıp dokuyorum, muhtesem oluyor, yanı en azından benım ıcın :) ekmek gıbı oluyor lavas gıbı :)

sımlanınkını de canım omlet cekınce yapıyorum cunku o yumurtalı oldugu ıcın yumurta tadı gelıyor ama daha doyurucu oluyor tabıı.

ben bunu kepek kullanmadan yapıyorum.hindi füme yağsız peynir yağsız süt ve yumurtayla.fümeyi zar boyutunda doğrayıp doğranmış peynirle beraber tavaya koyuyorum peynir suyunu çekene kadar arada karıştırarak pişiriyorum sonra yarım çay bar.sütle iki yumurtayı çırpıp ekliyorum.tavaya kapak kapatıp altını sonrada diğer tarafını pişiriyorum.gerçekten denemeye değer çok güzel oluyor.:56::56::56::56:

Kızlar ıyı aksamlar;

Bıraz once bır arkadasımla bulustum ona Dukan dıyetını yapıyorum dıyınce; O da 2 kere yapmıs bu dıyetı.

Ve ılkınde bızım yaptıgımız gıbı yapmıs ama ıkıncısınde hıc yogurt yememıs ve cok daha kılo verdıgını gormus.

Boyle bırsey var mıdır sizce? Yanı cunku ben yogurt mutlaka hergun yıyorum.

Yogurt peklik yapiyor. Belki onda fazla yapmistir.

Canim benim. Insallah...

Ben dun Madodan 3 top light dondurma (visne, sade, cikolata) yedim. Bugun de algidanin 60 kalori olan icinde yag 0 ya da ona yakin olan cocuklar icin cikardigi cubuk (cikolatasiz ama kakaolu) seklinde dondurmasindan yedim.

Bugun bahceye cicek diktim. Arkadaslar tam 150 tane. :) Otur kalk. Heryerim agriyor. Sanirim en iyi aktivitem bu oldu uzun zamandir. Bi de farkinda olmadan yanmisim. Solaryumdan cikmis gibiyim. Yarin isteki arkadaslar gorunce cok sasiracaklar.

Pantalonlarim genis geliyor. Kumaslar daraltilabilir ama kotlar cok pot duruyordu. Dun bir de kendime kot aldim. 46 beden. 50 bedenden 46ye dusmusum. :))))))

Haberler iyi yani........

:)))))))

Tebrikler :) 2 beden düşmüşsünn :)
Ben de istiyorum. Bir ara bana da getir. Artik yerimi biliyorsun.

getiririm.. tabağını da ulaştırıcam en kısa zamanda merak etme :)

Kızlar ıyı aksamlar;

Bıraz once bır arkadasımla bulustum ona Dukan dıyetını yapıyorum dıyınce; O da 2 kere yapmıs bu dıyetı.

Ve ılkınde bızım yaptıgımız gıbı yapmıs ama ıkıncısınde hıc yogurt yememıs ve cok daha kılo verdıgını gormus.

Boyle bırsey var mıdır sizce? Yanı cunku ben yogurt mutlaka hergun yıyorum.

evet arkadaşın haklı...yoğurt yenmediğinde daha fazla kilo verliyor. sebebi de şu: yoğurt enteresan bir yiyecek hem protein hem karbonhidrat içerdiği için yenmediğinde daha hızlı kilo veriliyor. mesela sabah yumurta öğlen tavuk akşam et yediğinde daha çabuk sonuç alıyorsun. ama yoğurt yemediğimde ben çok mutsuz oluyorum o sebeple yiyorum. napalım geç olsun ama temiz olsun...

Günaydın 5. atak gününden :46:
Ben yarında atak yapmayı düşünüyorum sonraki gün kahvaltıya davetliyim en azından sebze ve yumurta yerim
bir türlü karar veremedim 5+5 mi yapsam yoksa 1+1 mi ?
dukan amcam ikisinde verilen kilonun aynı olduğunu 1+1 yapanların 20 güns sonra 5+5 yapanla eşit olduğunu yazmış siz nasıl yapıyorsunuz ?

Sizleri her gün okuyorum, motivasyonumun artmasına oldukça katkı sağlıyorsunuz teşekkür ederim. Haftasonu annem geldi ve dolayısıyla diyeti bozdum, düşündüm düşündüm bol su ve kayısılı form çay içtim tartıya bu sabah sadece 300 gr yansımış, çok mutlu oldum. Normalde de ben çok peynir, süt ve et tüketen biriydim, tüketilenleri yağsıza çevirince diyet bana hiç zor gelmedi. Dün ilk kez krep yaptım sabah kahvaltısı için (1,5 kaşık yulaf kepeği, 2 yumurta ve yarım çay bardağı yağsız süt) sabah light kaşar peyniri ile çok iyi geldi. Ben gün içinde çok sık atıştırıyorum, bahçıvan'ın dilim kaşar peynirlerinden alıyorum (light) şekersiz red bull ile atıştırıyorum, çok tıkıyor ve severek yiyorum. Herkese bol kilo vermeli günler..(24.günüm)

yolculuğumuz ve hedeflerimiz çok yakın ,baya yol almışız biri küçük kaçamakla hallederiz gibi:))

Di mi doğru diyorsun...sebze yerine karpuz yeriz mesela...
Ben dün ilk meyve kaçamağımı yaptım bile...Bir avuç dolusu kiraz ve 5-6 tane taze altın çilek yedşm...mmmm...:16:
pişmanlık duymuyorum çok güzeldi...
Buna rağmen sabah 200 gr gitmişti ama bu duruma çok da güvenmeyin kızlar,yani ben güvenmeyeyim :) çünkü 1 haftadır neredeyse durmuştu kilom..Bir gün her halükarda gidecekti...Belki onları yemesem 800 gr gidecekti...o yüzden tam olarak bilemem...

Ya sorma hayatim. :)

Bu arada 1 gece bekletmissin dolapta. Benim de bahsettigim soguyana kadardi. Yani hayatim senin damak tadina gore degilmis o zaman. Benim de is arkadaslarim begenmedi zaten. Anliyorum seni. Ama bana iyi geldi.

Yine de sağol dukan...sanırım yoğun yumurta bana hoş gelmeyen kısmı...
Neyse sana afiyet olsun :)

bugun XXL tshirtlerime veda ettim. Once bir markanin L thsirtler denedim, gayet guzel oldu. :66: hatta giydigim bol tshirtlerden dolayi kilo veridigmi farkedemedigimi anladim aynada kendimi gorunce.

Ardindan baska bir markanin L tshirtunu aldim, denedim. Bol gibi geldi ve M lerini denedim. Diger markanin L si gibi durdu uzerimde. Boylece diyetle, XXL -> M donusumu yasamis oldum. :65:

Kesinlikle cok motive edici. Yarin yenialdigim thsirtleri giyince buyuk ihtimalle sik sik aynaya bakacagim :66:

Motive edici ne demek...3 beden casperl...3 bedennn:52:
süper walla maşallahhhh:nazar:...tickerını koysan da görsek ama değil mii :)

bu site sayesinde diyete başladım 5 günlük atak evremin son günündeyim trabzonda yulaf kepeği bulamadım yulaf ezmesi buldum napabilirim yulaf ezmesi olur mu

Ben bugüne kadar yulaf ezmesi ve buğday kepeği kullandım hep(1 buçuk ay oldu)..Daha bu hafta yulaf kepeğine kavuşacağım ilk defa rossmann dan...Yani bulamıyorsan kullan bence..İkisinin de lif oranı yüksek..çok sağlıklı karbonhidratlar...

5+5 yapma çünkü kilo vermen durduğunda atak yapma şansın olmuyor ayrıca bir süre sonra sıkılıyorsun 5 gün aynı şeyleri yemekten ben 5+5 yapmıştım ilk sonra 1+1 e döndüm

Günaydın 5. atak gününden :46:
Ben yarında atak yapmayı düşünüyorum sonraki gün kahvaltıya davetliyim en azından sebze ve yumurta yerim
bir türlü karar veremedim 5+5 mi yapsam yoksa 1+1 mi ?
dukan amcam ikisinde verilen kilonun aynı olduğunu 1+1 yapanların 20 güns sonra 5+5 yapanla eşit olduğunu yazmış siz nasıl yapıyorsunuz ?

3 Mayıs günü başladım nihayet... bugün 5 kilo gerideyim:52:

6 gün atak 5 gün protein + sebze ile devam ettim şimdi saf protein haftamın ilk günü...

ilk 3 gün zordu gercekten sonra alıştım ve hatta sanki sürekli böyle besleniyormusum gibi geldi...

ağız kuruluğu ve sürekli susama dışında bir zorlugum yok cok sükür...

kabızlık problemi yaşayan arkadaşalar mutlaka yulaf kepeği edinsinler ben küçükyalıda bir aktarda buldum. ince öğütülmüş ve tüketilebilir bir ürün getirmişler üstelik fiyatı da uygun 2,5 tl lik paketlerde satılıyor. 1 defa yoğurduma kattım ve 1 defada omlet yaptım hem lezzetli hem doyurucu hemde inanılmaz bir hızda kabızlık gideriyor ki bu da kilo verme hızınızı etkiliyor...

bu aralar haslanmıs yumurta yemekten tiksindim o nedenle yulaf kepekli omlet yapıyorum kahvaltı için...

öğle ve aksam yemeklerinde genellikle light ton balığı ve tavuk ızgara veya tavuk fırın tuketıyorum...

gecen aksam yagsız kıymadan sadece baharat ve yumurta ile köfte yaptım klasik köfte gibi sekillendirdim ve borcam ile fırına verdim uzerlerı pişince terslerini dönderdim inanılmaz güzel ızgara oldu hatta üzerlerine light kasar peyniri bile koyabilirsiniz

sebze haftasında en keyiflisi sabah kahvaltıda domates ve salatalık yemekti...

bu arada bilginiz olsun şeker içermeyen light meşrubatlar abartmamak kaydı ile serbest ben 11 günde 2 adet ZERO içtim oda bir keyifti benim için...

hepinize basarılı ve azimli gunler diliyorum.... :nazar:

** Yulaf kepeği arayan arkadaşlar küçükyalıdaki aktarın bilgilerini özelde paylaşabilirim...

Hoşgeldin:3::3:

Bu arada maşallah ama süper bir hız 10 günde 5 kilo inanılmaz:nazar:...ben 1 ayda verdim 5 kiloyu..
Kaçtan düşüyorsun?

sıfır yağlı karnıyarık yaptım!! yağsız kıyma ve közlenmiş patlıcan ile (:

Kusura bakmayın biraz geriden geliyorum yazdıklarınıza :)
diyetten sonra da karnıyarık yaparsam közlenmiş ile yapıcam...Ben %100 yağsız değil de az yağlı kıyma kullanmıştım o yüzden lezzeti yerindeydi baya:)

Kızlar; krem vanılyalarım pişti, ama benimkiler çok sarı oldu ya sanki yumurta pişirmişim gibi :)

ve tattım tadı da yumurta tadı gelıyor :) bekledıgım gıbı bırsey olmadı yanı benım damak tadıma uymadı.

Eki Görüntüle 194923

sen de bendensin yani ;) Ziyanlığı hiç sevmem ama benim 5 kasenin 4'ü çöptü maalesef :(

Back