• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba bende geldim... yer varmı acep ? :79::79::79::79::79::79:
nasılsınız? ben zorlansam da eh azbucuk veriyorumişte :)

Hoşgeldiinnnn:3::3:
Bu arada boyun 1,75'in üzerinde anladığım kadarıyla...Yanılıyor muyum?
Kilon gayet normal hatta süper gibi duruyor....buna rağmen verebiliyorsan süper...:nazar:

5+5 yapma çünkü kilo vermen durduğunda atak yapma şansın olmuyor ayrıca bir süre sonra sıkılıyorsun 5 gün aynı şeyleri yemekten ben 5+5 yapmıştım ilk sonra 1+1 e döndüm

senin çizilgen yok sanırım nasıl gidiyor peki kilo verme durumları cevabın için teşekkür ederim :34:

Son düzenleme:
canım; ben bu dıyetten once o ayranları cok sevıyordum, ama bır arkadasım kı o sektorle alakalı bır ıs alanında kendisi, bbana aylar once bunların raf omru olsun dıye ıcıne bır madde katıldıgını ve kendım ayran yapma ımkanım oldugu zamanlarda ıcmessem daha ıyı olacagını soylemıstı.

Ben de sek yagsız yogurttan kendım yapıyorum ayranımı :)

sence yoğurtta da aynı maddeden yok mu:)
Hazır olan herşeyde var bu maalesef...En doğrusu sütçüden taze süt alp kendin yapmak ama işte nerdeeee...

Allah'im beni neden siniyorsun:59:ohh ne guzel diyordum buradA pastane filan yok.baklava v.s yok cokta aramam zaten..esime Turkiyeden gelirken iki kilo gulluoglundan fistikli baklava getirmisler ustelik adet uzeriyim tatli krizi sonucu 2,5 tane baklavayi indirdim mideye ..butun gun spor mu yapsam..isin kotusu o baklavalar hala duruyor orada:77:acaba sabahlari sadece bir tane yesem butun gun kosturuyorum(bahanemde hazir:)

mrb arkdaşlar herkesi kutluyorum azminden dolayı geçmişi okuyarak bende bugün başladım dukana ama yanlış yapmaktan çok korkuyorum 71.8 başladım dukana şimdi 5 gün sadece proteğin tüketicem tabi yağsız olmak kaydıyla bide bugün ilk işim yulaf kepeğini aramak oldu direk gittiğim bir aktarda buldum sanırım ta kendisi ama yinede gebzede bir arkadaş oturuyor ona söyledim getircek şimdi ben 5 gün atak yapıcam ya acaba atak evresinde de sabah yulaflı omlet yiyebilirmiyim bu saate kadar 2 lt su içtim onu zaten kiç ihmal etmem normaldede bakalım inş başarıcam sizin sayenizde olcak bu sizlere galiba çok sorular sorucam şimdiden bağaşlayın kızlar

Hoşgeldinn:3::3: Hayırlı olsun diyetin:)
Yulaf kepeğiyle yapabileceğin herşeyden yiyebilirsin sınırı aşmamak koşuluyla...
Çorbalar da yapabilirsin...Kuabiye,krep,omlet,kek vs... de ama dediğim gibi günlük sınırın aşılmaması kaydıyla..

bugün benim güçlendirme evresindeki 5. günüm cuma ve cumartesi günü ciddi kaçamaklarla geçti tabi buna bağlı olarakta kilo artışı yaşadım ama bu sabah dünkü yediklerimede çok dikkat etmeme rağmen tekrar düştü artan kilo tam olarak perşembe saf protein yaptıktan sonra net görüşümü yazacağım ama benim görüşüm ciddi kilo artışı olmayacak çünkü bu hafta yaptığım kaçamakları daha önce yaptığımda çok daha fazla artış oluyordu henüz spor yapma fırsatım da olmadı yani kısacası ilk hafta 3. aşamaya çok uygun geçmedi bugün itibariyle olması gerektiği gibi devam edeceğim artık bu arada erik sanırım diyeti etkilemiyor çünkü eşim nerdeyse gün aşırı epey bir erik yiyor kilo düşüşü devam ediyor bende dün epey yedim ama düşüş oldu bugün birkaç gün daha yedikten sonra bu konudaki görüşümüde net olarak yazacağım

merhab arkadaşalr bende aranıza katılmak isityorum genelde zaten protein ağırlıklı beslenen birisiyim ve ufak çaplı araştırmada dukan diyetinin bana uyduğunu anladım.:34:.vermem gereken 6 kilo var..:8:yanlız adte öncesi uygulanmamamsı gerekiyormuş.şimdi adet öncesindeyim tam bitince yapmak uygunmuş ama bu süreçte araştırma yapacağım..

Akşam bir dolu avuç çekirdek ve kabak çekirdeği yedim
Acaba kendimi camdan atmalımıyım:27:

Hayır atma çünkü ben de yedim 2 gece önce :D ama burdakiler bilmiyor şşt aramızda kalsın :D

ben bugün gene 77.8im :D 4 gündür 100gr verip alıyorum :D sporu bıraktım ondan herhalde. ama bugün yapıcam :) hem de 1 saaaaat ((:

merhab arkadaşalr bende aranıza katılmak isityorum genelde zaten protein ağırlıklı beslenen birisiyim ve ufak çaplı araştırmada dukan diyetinin bana uyduğunu anladım.:34:.vermem gereken 6 kilo var..:8:yanlız adte öncesi uygulanmamamsı gerekiyormuş.şimdi adet öncesindeyim tam bitince yapmak uygunmuş ama bu süreçte araştırma yapacağım..

hoş geldin adet döneminde vucut su tutuyor ve kilo vermemiş gibi gözüküyor insan ama bitti mi her şey normale dönüyor tabi bu durum motivasyonu etkileyeceğinden başlamasan daha iyi olur

Bugün kitabımın gelmesini bekliyorum
O zaman daha bilinçli yapacağım sanırım
2,5 gün atak yaptım
cumartesi okulla pikniğe gittik
2 yumurta süt ayran ve 3 hamburger köftesi salata yedim bütün gün
Yani iki gündür sebzeye geçtim
bilemiyom gari akıbetim nolucu:37:

Bencede kızlar kendi yoğurdunuzu kendiniz yapın
Çok kolay
İster sulu olsun ister ekşi yinede kendiniz yapın

sütçüden alıp yapacağımız yoğurt diyet için yağlı olur diye düşünüyorum :44:

merhab arkadaşalr bende aranıza katılmak isityorum genelde zaten protein ağırlıklı beslenen birisiyim ve ufak çaplı araştırmada dukan diyetinin bana uyduğunu anladım.:34:.vermem gereken 6 kilo var..:8:

hoşgeldin aramıza,başarılar diyetinde :80:

Ben bugüne kadar yulaf ezmesi ve buğday kepeği kullandım hep(1 buçuk ay oldu)..Daha bu hafta yulaf kepeğine kavuşacağım ilk defa rossmann dan...Yani bulamıyorsan kullan bence..İkisinin de lif oranı yüksek..çok sağlıklı karbonhidratlar...

ben de hep yulaf ezmesi kullandım valla:1:buğday kepeğini de listeme ekledim bundan sonra ikisini karıştırıp kullancam

Allah'im beni neden siniyorsun:59:ohh ne guzel diyordum buradA pastane filan yok.baklava v.s yok cokta aramam zaten..esime Turkiyeden gelirken iki kilo gulluoglundan fistikli baklava getirmisler ustelik adet uzeriyim tatli krizi sonucu 2,5 tane baklavayi indirdim mideye ..butun gun spor mu yapsam..isin kotusu o baklavalar hala duruyor orada:77:acaba sabahlari sadece bir tane yesem butun gun kosturuyorum(bahanemde hazir:)

dün yediklerin konusunda diyecek yok yedin oldu bitti ama bidaha yapma bence.hatta sen eve misafir çağır ve baklavaları onlara yedirt yada eşine çocuklarına falan derken bitsin onlar gözünün önünde durmasın.yoksa hergün vicdan azabı çekersin:34:

Back