How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar merhaba bugün ilk günüm.
ağzım çamur gibi. ve öğleden sonra bi şeyler yeme krizim tuttu onun dışında bişey yok. tabi ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum onu nasıl atlatıcam bilmiyorum???
size bişi sormak istiyorum.
gün içinde splendalı çay kahve maximum ne kadar içebilirz ???

İstediğin kadar içebilirsin diyet açısından zararı yok ama selülit açısından oldukça zararlı, tam zayıflamaya çalışırken bir de selülit ekleme bence :1:

merhaba bende aranıza yeni geldim, kabul edermisiniz.. :)
Bugün atak'ın 2. günü, biraz baş ağrısı yaşıyorum, açlıkla ve kurallarla ilgili bir sıkıntım yok ama bu baş ağrısı biraz canımı sıktı. Böyle olanlarınız varmıydı?
Birde benim vermek istediğim kilo 20 kilo civarı atak evresini kaç gün yapmalıyım? 10 gün biraz zorlar gb geliyor bana..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Atak evreni 5 gün yapabilirsin, fazlasının çok bir etkisi olmuyor 5 günden sonra.Ama eğer kilonu söylersen belki herkes daha fazla yardımcı olabilir.

neden atak yapmayı düşünüyorsun ki bence aynen devam etmelisin atak için çok erken eğer kilo vermen durursa 1 hafta ve üzeri 3 gün yapabilirsin sonraki ataklar ilk atak gibi olmuyor daha az kilo kaybı oluyor hatırladığım kadarıyla vermeye başlamıştın arada birşey mi kaçırdım :) kaçamak yaptıysan bile aynen devam etmelisin

Evet sevgili ssoleilcimm 61.1 e inmistim ama tartilmayacagim dememe ragmen yine dayanamayip tartildim 2 gundur 61.5 :(

Bir de yine puding kacamagi :( ay utaniyorum valla soylerken :(

kızlar diyet mücver yaptım :1: un yerine yulaf kepeği koydum tuz çok az koydum onun dışında aynen bildiğimiz mücver gibi yaptım.tavayıda ilk sefer için krep yaptığımız zamanki gibi az yağ döküp peçeteyle dağıttım ve lezzet olarak normalinden hiç fark olmadı belki sizede sebze günlerinde alternatif olur diye paylaşmak istedim afiyet olsun:10:

$16052011198.jpg $16052011197.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar kıymalı yumurtayı nasıl yapıyorsunuz? onun içinde de kıyma kokuyor bana, soğan konabilir mi P gününde?, yağ olmadığı için kıyma da bir bütün halinde pişiyor,az suda pişiriyorum onun için sonra da yumurtaları kırıyorum,hata var mı?

Soğan ve sarımsak kullanabilirsin P günlerinde ben hep kullandım, halen kullanıyorum. Ayrıca p günlerinde fazla olmamak kaydı ile 2-3 adet küçük kornişon turşu da yiyebilirsin

offfffffffff ya kızlar benimde çok canım sıkıldı gerçi ben alışkınım bu duruma ama yinede çok ümitliydim bugün atakta 3.günüm ilk defa az önce tartıldım 71.6 kilodan sadece 70.8 olmuşum işte yani benim vereceğim kilo bu kadar olur yani ama devam edicem 7 gün atağı tamamlamayı düşünüyorum

offfffffffff ya kızlar benimde çok canım sıkıldı gerçi ben alışkınım bu duruma ama yinede çok ümitliydim bugün atakta 3.günüm ilk defa az önce tartıldım 71.6 kilodan sadece 70.8 olmuşum işte yani benim vereceğim kilo bu kadar olur yani ama devam edicem 7 gün atağı tamamlamayı düşünüyorum

herkesin metabolizması farklıdır bence ümitsizliğe kapılma,olumsuz düşünüp kendini sıkıntıya sokmak emin ol kilo vermeni yavaşlatıcak çünkü stres yağ tutucu hormonu artırıyo :D ona göre pozitif düşünücez yavaş yada hızlı eninde sonunda kilolardan kurtulucaz herşeyin başı moral:34:

Benim su içmekten yana sıkıntım yok çok şükür. Bugün sabahtan beri çay,kahve vs dışında 3,5 lt ye yakın su içtim, sürekli tuvalete gidiyorum ama yaptığım tek hata öğle tatilinde tam da sıcağın çok olduğu bir anda 50 dk hızlı yürümek zorunda kaldım ve çoook terledim, sanırım o etkildei beni..
Ekmek tariflerine bakıyordum, buğday kepeğinden bahsedilmiş serbest mı? ben sadece yulaf kepeği sanıyordum.

Evet sevgili ssoleilcimm 61.1 e inmistim ama tartilmayacagim dememe ragmen yine dayanamayip tartildim 2 gundur 61.5 :(

Bir de yine puding kacamagi :( ay utaniyorum valla soylerken :(

light puding mi yedin :D o kaçamak mı oluyor :D light işte yaa :D ben de yapıyorum günde 2gündür 1buçk kase yiyorum günde ama kiloma yansımadı henüz :D

kızlar dün hiç giremedim nete ve tam bir ssat 15 dk dır geçmişi okuyorum:37::37:

dün gayet güzel beslendim bugün de p+s ye geçtim benim atak evrem fazla verimli geçmedi bazı kaçamaklarım oldu:17::17:1+1 yapmayı düşünüyorum bundan sonra bakalım nolcak :44:

şimdi çıkıyorum herkesi kocamaaannnn öpüyorum :54::54:

canım geçmiş olsun soğuk havadan birden sıcağa geçtik biraz hararet basınca içtiğimiz su soğuk olduğunda şifayı kapıyoruz beni aytınlattığın için sağol varol canım bir şekersiz uludap limonata birde dimesin nar veya karışık meyve sularını içerdim napalım artık ziroyla idare edicem yemeğimde sadece tavukları derisiz yemiştim ama bir daha yemicem

şekersiz limonata ve şekersiz sade gazoz içebilirsin benim bildiğim kadarıyla..Ben içiyorum..

kızlar diyet mücver yaptım :1: un yerine yulaf kepeği koydum tuz çok az koydum onun dışında aynen bildiğimiz mücver gibi yaptım.tavayıda ilk sefer için krep yaptığımız zamanki gibi az yağ döküp peçeteyle dağıttım ve lezzet olarak normalinden hiç fark olmadı belki sizede sebze günlerinde alternatif olur diye paylaşmak istedim afiyet olsun:10:

Eki Görüntüle 195607 Eki Görüntüle 195608

oooo süper görünüyor mücverede bayılırım nasılsa sebze günümdeyim hemen deneyeceğiim teşekkürler :29:

neden bu frumda en yavaş kilo veren benim acabaaaa!!! 5 mayıstan berii 12 gün oldu ben ancak 1,3 verebildimm :(

moralini bozma bende yavas veriyordum sonra hizlanir kuzenimle ayni baslamistik ben 2 kilo verdigimde o 4,5 kilo vermisti ama onun kilosu daha coktu bide o daha hizli alip veriyodu o birakti ben devam ediyorum.vucudun direnc gösteriyodur ama zaman gecince hizlanir kilo vermen.

rica ederim ben 3. evreye geçtim hedef kilomun altına inerek 60 hedeflemiştim 57.9 la güçlendirmeye geçtim :34:

hedefimiz aynıymış.ne güzel sen sonuca ulaşmışsın tebrikler inşallah bir daha kilo sorunu yaşamassın .bende haziran ortası gibi umuyorum 3.evreyi.bende 100 gram 100 gram eksiliyor.ama yılmak yok.

kizlar neyi farkettim biliyomusunuz bu diyete baslayalidan beri face msn yada baska sayfalardan cok buraya bakiyorum sabah kalkar kalkmaz yorumlara bakiyorum sizdede öyle mi?bagimlisi oldum sayfanin :)))

aynen cnm benimde öyle oldu diyete başladığımdan beri ilk önce burayı acıyorum pc acık oldugu surece sayfa acık ara ara gelip gidip bakıyorum hep :1:

Back