merhaba bende geldim... yer varmı acep ? :79::79::79::79::79::79:
nasılsınız? ben zorlansam da eh azbucuk veriyorumişte :)
5+5 yapma çünkü kilo vermen durduğunda atak yapma şansın olmuyor ayrıca bir süre sonra sıkılıyorsun 5 gün aynı şeyleri yemekten ben 5+5 yapmıştım ilk sonra 1+1 e döndüm
canım; ben bu dıyetten once o ayranları cok sevıyordum, ama bır arkadasım kı o sektorle alakalı bır ıs alanında kendisi, bbana aylar once bunların raf omru olsun dıye ıcıne bır madde katıldıgını ve kendım ayran yapma ımkanım oldugu zamanlarda ıcmessem daha ıyı olacagını soylemıstı.
Ben de sek yagsız yogurttan kendım yapıyorum ayranımı :)
mrb arkdaşlar herkesi kutluyorum azminden dolayı geçmişi okuyarak bende bugün başladım dukana ama yanlış yapmaktan çok korkuyorum 71.8 başladım dukana şimdi 5 gün sadece proteğin tüketicem tabi yağsız olmak kaydıyla bide bugün ilk işim yulaf kepeğini aramak oldu direk gittiğim bir aktarda buldum sanırım ta kendisi ama yinede gebzede bir arkadaş oturuyor ona söyledim getircek şimdi ben 5 gün atak yapıcam ya acaba atak evresinde de sabah yulaflı omlet yiyebilirmiyim bu saate kadar 2 lt su içtim onu zaten kiç ihmal etmem normaldede bakalım inş başarıcam sizin sayenizde olcak bu sizlere galiba çok sorular sorucam şimdiden bağaşlayın kızlar
Akşam bir dolu avuç çekirdek ve kabak çekirdeği yedim
Acaba kendimi camdan atmalımıyım
merhab arkadaşalr bende aranıza katılmak isityorum genelde zaten protein ağırlıklı beslenen birisiyim ve ufak çaplı araştırmada dukan diyetinin bana uyduğunu anladım..vermem gereken 6 kilo var.. yanlız adte öncesi uygulanmamamsı gerekiyormuş.şimdi adet öncesindeyim tam bitince yapmak uygunmuş ama bu süreçte araştırma yapacağım..
Bencede kızlar kendi yoğurdunuzu kendiniz yapın
Çok kolay
İster sulu olsun ister ekşi yinede kendiniz yapın
merhab arkadaşalr bende aranıza katılmak isityorum genelde zaten protein ağırlıklı beslenen birisiyim ve ufak çaplı araştırmada dukan diyetinin bana uyduğunu anladım..vermem gereken 6 kilo var..
Ben bugüne kadar yulaf ezmesi ve buğday kepeği kullandım hep(1 buçuk ay oldu)..Daha bu hafta yulaf kepeğine kavuşacağım ilk defa rossmann dan...Yani bulamıyorsan kullan bence..İkisinin de lif oranı yüksek..çok sağlıklı karbonhidratlar...
...Veee -600 gr = 59.11 haftadır duranlar 2 günde toptan gitti resmen
ayy hadi gözün aydın tatlım:)tebriklersüpersin umarım arkandan gelirim ben de çünkü 5 gündür tık yok ben de hala.
Allah'im beni neden siniyorsunohh ne guzel diyordum buradA pastane filan yok.baklava v.s yok cokta aramam zaten..esime Turkiyeden gelirken iki kilo gulluoglundan fistikli baklava getirmisler ustelik adet uzeriyim tatli krizi sonucu 2,5 tane baklavayi indirdim mideye ..butun gun spor mu yapsam..isin kotusu o baklavalar hala duruyor orada acaba sabahlari sadece bir tane yesem butun gun kosturuyorum(bahanemde hazir:)
inşallah canım ya çok inatçı çıktı şu 59.9.artıkın kurtulmak istiyorum şu .9'dan 59.8 olsa bir oh çekicemçok tşk ederim cnm benimm.. hiç merak etme seninde birden gitmeye başlar bu günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?