ben de sana 84 için 2 hafta veriyorum :)) ben daha acımasız oldum.3.2 kilo için 2 hafta yanii :) ben de senin arkadandayım! :)
wallahi ben yaptığım ekmekçiklerden çok memnunum. Acıkmaya başladığım zaman bitki çayının yanında atıştırmalık bir şey oluyor.ayrıca yemeklerin yanında da yiyebiliyorum. Bir dahakine biraz daha fazla lor koyacağım. :)
dukan diyeti tariflerim: JAMBONLU KREP
canım su lınkte sevgılı sımlanın yaptıgı krep tarıfı mevcut ama ben yumurta koymadan yapıyorum.
sadece sut ve 1 kasık yulaf kepegını ıyıce karıstırıyorum boyle tavaya dokulecek kıvama gelene kadar, tavayı yaglı pecete ıle sılıp dokuyorum, muhtesem oluyor, yanı en azından benım ıcın :) ekmek gıbı oluyor lavas gıbı :)
sımlanınkını de canım omlet cekınce yapıyorum cunku o yumurtalı oldugu ıcın yumurta tadı gelıyor ama daha doyurucu oluyor tabıı.
Kızlar ıyı aksamlar;
Bıraz once bır arkadasımla bulustum ona Dukan dıyetını yapıyorum dıyınce; O da 2 kere yapmıs bu dıyetı.
Ve ılkınde bızım yaptıgımız gıbı yapmıs ama ıkıncısınde hıc yogurt yememıs ve cok daha kılo verdıgını gormus.
Boyle bırsey var mıdır sizce? Yanı cunku ben yogurt mutlaka hergun yıyorum.
Canim benim. Insallah...
Ben dun Madodan 3 top light dondurma (visne, sade, cikolata) yedim. Bugun de algidanin 60 kalori olan icinde yag 0 ya da ona yakin olan cocuklar icin cikardigi cubuk (cikolatasiz ama kakaolu) seklinde dondurmasindan yedim.
Bugun bahceye cicek diktim. Arkadaslar tam 150 tane. :) Otur kalk. Heryerim agriyor. Sanirim en iyi aktivitem bu oldu uzun zamandir. Bi de farkinda olmadan yanmisim. Solaryumdan cikmis gibiyim. Yarin isteki arkadaslar gorunce cok sasiracaklar.
Pantalonlarim genis geliyor. Kumaslar daraltilabilir ama kotlar cok pot duruyordu. Dun bir de kendime kot aldim. 46 beden. 50 bedenden 46ye dusmusum. :))))))
Haberler iyi yani........
:)))))))
Ben de istiyorum. Bir ara bana da getir. Artik yerimi biliyorsun.
Kızlar ıyı aksamlar;
Bıraz once bır arkadasımla bulustum ona Dukan dıyetını yapıyorum dıyınce; O da 2 kere yapmıs bu dıyetı.
Ve ılkınde bızım yaptıgımız gıbı yapmıs ama ıkıncısınde hıc yogurt yememıs ve cok daha kılo verdıgını gormus.
Boyle bırsey var mıdır sizce? Yanı cunku ben yogurt mutlaka hergun yıyorum.
yolculuğumuz ve hedeflerimiz çok yakın ,baya yol almışız biri küçük kaçamakla hallederiz gibi:))
Ya sorma hayatim. :)
Bu arada 1 gece bekletmissin dolapta. Benim de bahsettigim soguyana kadardi. Yani hayatim senin damak tadina gore degilmis o zaman. Benim de is arkadaslarim begenmedi zaten. Anliyorum seni. Ama bana iyi geldi.
bugun XXL tshirtlerime veda ettim. Once bir markanin L thsirtler denedim, gayet guzel oldu.hatta giydigim bol tshirtlerden dolayi kilo veridigmi farkedemedigimi anladim aynada kendimi gorunce.
Ardindan baska bir markanin L tshirtunu aldim, denedim. Bol gibi geldi ve M lerini denedim. Diger markanin L si gibi durdu uzerimde. Boylece diyetle, XXL -> M donusumu yasamis oldum.
Kesinlikle cok motive edici. Yarin yenialdigim thsirtleri giyince buyuk ihtimalle sik sik aynaya bakacagim
bu site sayesinde diyete başladım 5 günlük atak evremin son günündeyim trabzonda yulaf kepeği bulamadım yulaf ezmesi buldum napabilirim yulaf ezmesi olur mu
Günaydın 5. atak gününden
Ben yarında atak yapmayı düşünüyorum sonraki gün kahvaltıya davetliyim en azından sebze ve yumurta yerim
bir türlü karar veremedim 5+5 mi yapsam yoksa 1+1 mi ?
dukan amcam ikisinde verilen kilonun aynı olduğunu 1+1 yapanların 20 güns sonra 5+5 yapanla eşit olduğunu yazmış siz nasıl yapıyorsunuz ?
3 Mayıs günü başladım nihayet... bugün 5 kilo gerideyim
6 gün atak 5 gün protein + sebze ile devam ettim şimdi saf protein haftamın ilk günü...
ilk 3 gün zordu gercekten sonra alıştım ve hatta sanki sürekli böyle besleniyormusum gibi geldi...
ağız kuruluğu ve sürekli susama dışında bir zorlugum yok cok sükür...
kabızlık problemi yaşayan arkadaşalar mutlaka yulaf kepeği edinsinler ben küçükyalıda bir aktarda buldum. ince öğütülmüş ve tüketilebilir bir ürün getirmişler üstelik fiyatı da uygun 2,5 tl lik paketlerde satılıyor. 1 defa yoğurduma kattım ve 1 defada omlet yaptım hem lezzetli hem doyurucu hemde inanılmaz bir hızda kabızlık gideriyor ki bu da kilo verme hızınızı etkiliyor...
bu aralar haslanmıs yumurta yemekten tiksindim o nedenle yulaf kepekli omlet yapıyorum kahvaltı için...
öğle ve aksam yemeklerinde genellikle light ton balığı ve tavuk ızgara veya tavuk fırın tuketıyorum...
gecen aksam yagsız kıymadan sadece baharat ve yumurta ile köfte yaptım klasik köfte gibi sekillendirdim ve borcam ile fırına verdim uzerlerı pişince terslerini dönderdim inanılmaz güzel ızgara oldu hatta üzerlerine light kasar peyniri bile koyabilirsiniz
sebze haftasında en keyiflisi sabah kahvaltıda domates ve salatalık yemekti...
bu arada bilginiz olsun şeker içermeyen light meşrubatlar abartmamak kaydı ile serbest ben 11 günde 2 adet ZERO içtim oda bir keyifti benim için...
hepinize basarılı ve azimli gunler diliyorum....
** Yulaf kepeği arayan arkadaşlar küçükyalıdaki aktarın bilgilerini özelde paylaşabilirim...
sıfır yağlı karnıyarık yaptım!! yağsız kıyma ve közlenmiş patlıcan ile
Kızlar; krem vanılyalarım pişti, ama benimkiler çok sarı oldu ya sanki yumurta pişirmişim gibi :)
ve tattım tadı da yumurta tadı gelıyor :) bekledıgım gıbı bırsey olmadı yanı benım damak tadıma uymadı.
Eki Görüntüle 194923
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?