Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynen benim de közlenmiş patlıcan ile yapılmş karnıyarığım vardı bugün. yanında da zero ile tükettim. ve yaptığım küçük ekmekçiklerle güzel oldu :)

arkadaşlar bugün yedklerimi yazıcam. acaba vicdan azabı çekmem gereken bir durum var mıı! sanki bana sebzeyi fazla kaçırdım gibi geliyor da:

sabah:2 suda yumurta,yarım kaşık lor ,yarım domates yarım salatalık

öğlen: 1 karnıyarık, yoğurt kola zero

akşam: 3 tane küçücük salatalık turşusu, mantar sote, zero

1-2 saat sonra da bir kase light puding yicem.

Sebze fazla mı olmuş ne diyorsunuz ?

aynen devam .doğru yoldasın istediğini sorabilirsin kesin bilen biri olacaktır.başarılar sana.....

carrefour'da var. unların olduğu yerde. envayi çeşit un bulabilirsin carrefourdan:)

canım bozma moralini birden gidiyo onlar:)

tşk ederim kızlar yine bi durakla dönemini daha kırdım,kilolar inatçıysa biz daha inatçıyız,durmak yok yola devam

carrefour'da var. unların olduğu yerde. envayi çeşit un bulabilirsin carrefourdan:)

evet tansaşta da envai çeşit un var yulaf kepeklisinden tut da kek ununna kadar fakat benim anlamadığım sizin tükettiğiniz kepekli un mu sırf kepek mi eğer kepekli unsa evet gördüm ama sırf kepek bulamadım.ve izmir de carrefour yok malesef.neyse bir de migrosa bakayım

izmirde carrefour var canım sen nerede oturuyorsun?hem bostanlı tarafında hem de narlıderede var

Arkadaşlar,

Nolur bana ekmek tarifi verin, çok ihtiyaç hissediyorum şu sıralar

Sanırım yapanlarınız var

ben bugün krep yapmayı denedim olmadııı, ekmek özledimmm yaaa

cidden yulaf kepeğinden ekmek yapılmaz mı:)un su tuz değilmi normalide....yaparsak olur bence...

2-3 sayfa önceye bakarsanız ben fotoğraflı bir tarif koymuştum. içine lor koymazsan ekmek tadına daha yakın olabilir.

izmirde carrefour olmaz mıymış yahu bahsettiğimiz un değil. ben diyecektim ki carrefourdaki envayi çeşit unların olduğu reyonda satılıyor. ben öneden almştım bugün de aldım. raflardakiler azalınca hemen yenisini ekliyorlar. yani sürekli getirilen bir ürün olsa gerek :) hem de yarım kilosu 2 lira :)

Yarın itibariyle diyete başlayalı dolu dolu 5 hafta olmuş olacak. 11 Nisan'dan bu yana. 10 gün atakta 3 kilo, 25 gün seyirde 4 kilo olmak üzere toplam 7 kilo verdim. Daha gidecek çok yolum var ama dukan bu kadar kolay uygulanabilir olduğu için hiç gözümde büyümüyor. Bence bu bir beslenme biçmi. Kafanada matemetiği çözdüğün zaman korkacak hiçbir şeyin kalmıyor.

Mesela içki içilecek bir yemeğe mi katılmam gerekiyor, önceki 2 gün ve sonraki 2 gün çok katı şekilde uyguluyorum dukanın dediklerini ve kilo vermeye devam ediyorum. Yememem gereken şeyler de yemek durumunda kaldığım oluyor. Ekmek yada tatlı değil ama mesela ortaya gelen salataya yağ da konmuş oluyor, ben üstten üstten yağsız yerinden yemeye çalışıyorum. Bazen P+P başladığım günün sonunda mecburen P+S ye dönmek durumunda da kalabiliyorum ama ertesi gün kesin P+P yaparak bir önceki akşamın borcunu ödüyorum. P+S günlerimde akşam yemeklerinde sebze yememeye, yiyeceksem de erken saatte sebze faslını kapatmaya çabalıyorum.

İlk 3 hafta her gün spor yaptım, çok faydasını gördüm ama bu aralar çok yoğun olduğum için eve döndüğümde bir an önce uyumak istiyorum. Bu aralar tempom çok yoğun, sporun yerini tutuyormudur bilmem ama enerjimi tamamen tükettiğini söyleyebilirim.

Yulaf kepeği konusunda ben de sıkıntı yaşıyordum. O samanlardan ben de aldım. Şimdilik şöyle bir çözüm buldum eşit ölçüde saman ve yulaf ezmesine yarım ölçü buğday kepeği, çeyrek ölçü de ruşeym ekliyorum, hepsini rondoda çekiyorum elde ettiğim karışımdan 1,5 kaşık kullanıyorum. Her gün kullanmıyorum bu karışımı, haftada ya 1 ya 2, o yüzden zararı olmayacağını düşünüyorum.

Yarın 6 ay sonunda eşim askerden dönüyor. Keşke bu kitabı ve kk'de yazılanları daha önce keşfetmiş, kilolarımdan daha erken kurtulmaya başlamış olsaydım. Yine de ofiste olsun, dışarıda olsun insanlar çok kilo verdin dedikçe mutuluktan deliriyorum. 20 gün önce giydiğim aynı kıyafeti dün giydiğimde gördüm ki kotum rapçilerinki gibi duruyor üzerimde. Oturup kalktıkça ağı neredeyse dizlerime iniyor.

Verdiğim kilo rakam olarak çok değil ama gözle görülür bir incelme var. Hem selülitler de kayboldu. Daha ne isterim ki!!! Kuralların dışına hiç çıkmadan devam edebilseydim eminim şuan daha fazla kilo vermiş olurdum ama sıkılıp bozma riski de daha fazla olurdu haliyle. Böyle kontrollü gidince daha yavaş ama daha kolay gidiyor sanki.

Burada yazılanları her gün takip ediyorum. Diyete başlamadan benden önce yazılmış yaklaşık 300 sayfayı okudum. Diğer dukancıların tecrübelerinden faydalandım. Şimdi hedefe ulaşanları, güçlendirme ve koruma evrelerine geçenleri gördükçe biliyorum ki o günler benim için de çok uzak değil. Tartıda gördüğüm değerin azalması bir yana burada okuduklarım da beni çok iyi motive ediyor.

Hepimize herşeyin istediğimiz gibi olacağı günler diliyorum.

dediğim gibi demek ki benim dikkatimi çekmemişyarın bakarım artık.aslında tansaşta olmaması şaşırtıcı.iyi bakalım ben de bundan sonra yulaf ezmesiyle buğday kepeğini karıştırıp kullanıcam.dukan arkadaşın mailine gelen sonuç beni de kurtardı yulaf kepeği derdinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…