Hanımlar;
Benim gibi patlıcan seven biriyseniz;
Patlıcanı kozleyıp kucuk kucuk kıyıp tabagınızın altına koyun,
üzerine bol sarmısaklı yogurt dokun üzerine kırmızı bıber,
onun uzerıne de yagsız dana kıymadan yapılmıs kofte parcacıkları, yanında da cola zero
valla hıc dıet yemegı gıbı degıldı tavsıye edılır :))
bir sorum olacak bu yulaf kepeğinin gerçeği nasıl görünüyor? alırken ona göre alayım.
mrb arkdaşlar herkesi kutluyorum azminden dolayı geçmişi okuyarak bende bugün başladım dukana ama yanlış yapmaktan çok korkuyorum 71.8 başladım dukana şimdi 5 gün sadece proteğin tüketicem tabi yağsız olmak kaydıyla bide bugün ilk işim yulaf kepeğini aramak oldu direk gittiğim bir aktarda buldum sanırım ta kendisi ama yinede gebzede bir arkadaş oturuyor ona söyledim getircek şimdi ben 5 gün atak yapıcam ya acaba atak evresinde de sabah yulaflı omlet yiyebilirmiyim bu saate kadar 2 lt su içtim onu zaten kiç ihmal etmem normaldede bakalım inş başarıcam sizin sayenizde olcak bu sizlere galiba çok sorular sorucam şimdiden bağaşlayın kızlar
kızlar bugün tansaşa gittim buğday kepeği alabilmek için ama bulamadımaradım taradım görevliye bile sordum ama o da bulamadı.siz nerden temin ediyorsunuz ve bi marka var mı kullandığınız yardım lütfen
canım tebriklerinşönümüzdeki hafta 58'i görmüş olursun.ben de perş günü59.9 oldum o günden sonra standart s+p günlerimde60.1 p günlerimde 59.9 çıktım enterasan bir şekilde bu 2 rakam arasında gelip gidiyordum ki dün s+p yapmama rağmen bugün gene 59.9 çıktım çok inatçı
canım bozma moralini birden gidiyo onlar:)
carrefour'da var. unların olduğu yerde. envayi çeşit un bulabilirsin carrefourdan:)
evet tansaşta da envai çeşit un var yulaf kepeklisinden tut da kek ununna kadar fakat benim anlamadığım sizin tükettiğiniz kepekli un mu sırf kepek mi eğer kepekli unsa evet gördüm ama sırf kepek bulamadım.ve izmir de carrefour yok malesef.neyse bir de migrosa bakayım
kızlar kilo çizelgemi yapamıyorum biri yardımcı olabilir mi?
aaizmirde carrefour var canım sen nerede oturuyorsun?hem bostanlı tarafında hem de narlıderede var
Arkadaşlar,
Nolur bana ekmek tarifi verin, çok ihtiyaç hissediyorum şu sıralar
Sanırım yapanlarınız var
ben bugün krep yapmayı denedim olmadııı, ekmek özledimmm yaaa
cidden yulaf kepeğinden ekmek yapılmaz mı:)un su tuz değilmi normalide....yaparsak olur bence...
evet tansaşta da envai çeşit un var yulaf kepeklisinden tut da kek ununna kadar fakat benim anlamadığım sizin tükettiğiniz kepekli un mu sırf kepek mi eğer kepekli unsa evet gördüm ama sırf kepek bulamadım.ve izmir de carrefour yok malesef.neyse bir de migrosa bakayım
izmirde carrefour olmaz mıymış yahubahsettiğimiz un değil. ben diyecektim ki carrefourdaki envayi çeşit unların olduğu reyonda satılıyor. ben öneden almştım bugün de aldım. raflardakiler azalınca hemen yenisini ekliyorlar. yani sürekli getirilen bir ürün olsa gerek :) hem de yarım kilosu 2 lira :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?