• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neredeyse 1 haftadır 60-60.2 arasında takılmış durumdaydım,artık motivasyonum düşmeye başlamıştı ki bugün 59.7 gördüm sonunda:66: üstelik reglim hala başlamadı ona rağmen tartının uzun aradan sonra düştüğünü görmek süper moral oldu ama bu arada bozmadım diyeti tartı artsa bile aynen devam ettim,bırakmayı düşünen arkadaşlar pes etmek yok,verdiği her 1 kiloda bile takılan bi insan olarak alıştım artık:1: azimle devam edince er geç sonuç olumlu oluyo,int te tesadüf eseri dukan diyetini bulduğum güne şükürler olsun:16:

canım tebrikler:65::65::65::65:inşönümüzdeki hafta 58'i görmüş olursun.ben de perş günü59.9 oldum o günden sonra standart s+p günlerimde60.1 p günlerimde 59.9 çıktım:1:enterasan bir şekilde bu 2 rakam arasında gelip gidiyordum ki dün s+p yapmama rağmen bugün gene 59.9 çıktım çok inatçı

yulaf kepeğiiii gercekten 2 saat içinde işe yarıyor... lütfen alın İstanbulda olanlar için adres : minibüsyolunda İGDAS'ın oldugu sokakta SOYLU BAHARAT var ordan bulasbilirsiniz
canım senin bahsettiğin semt neresi oluyor acaba ?azönce bi ark özel mj attım benim dediğim yerde igdaşın sokağı oluyor o yüzden acaba aynı yerdenmi aldıkki olabilirde yani ama ben aktarın ismine dikkat etmedim hergün ordan geçerim ama adına hiç bakmadım doğrusu normalde alışveriş yaptığım bir yer değil ondan herhalde

Aramıza hoş geldin. Atakta yulaflı kepek uygundur hatta gayet te tok tutuyor. :81::81::81::81::81::81:

hoş bulduk canım benim valla hayatım sürekli diyet halinde geçiyordu zaten ama bu sefer diyorumki hani bi lokmadan bişey olmaz aman 40 yılın başı yedim gibi arızalar yapmadan bide bunu deniycem gerçekten iradem süperdir yemem dedimmi bitmiştir tatlıyı hiç aramam çayım kahvem her türlü içeceğim yıllardır 0 şekerdir ama neyse sadece kilo almam yok vermemde yok benim vucut buna alışmış galiba bide ben genellikle proteğin ağırlıklı besleniyordum zaten özellikle akşam ve sabahları o yüzden bu atak evresinde pek bişey veremiycem diye korkmuyorda değilim hani ve ben kaç gün atak yapmalıyım bilmiyorum

evet ark daşlar sevinckoç arkşın bahsttiği yerle benim dediğim yer aynı yer ümraniyede oturanlar bilir yıkılan igdaş binasının sokağında soylu baharat açık satıyorlar ben 250 gr aldım denemek için sizde bi bakın bakalım doğru kepekmi acaba? bide kızlar çok üzgünüm dün ilk günümdü ya ben akşama doru bir tane ton balığı yedim sade olarak yağını tamamen süzdürdüm ama galiba ilk hatayı yaptım sanıyorum ton balığı yasak sanırsamki

Canım; ben zencefıl aktar nısantası subesınden aldım, ama yulaf kepegının gercegını bılen arkadaslardan olumlu yorumlar almayınca ordan almayacagım ikincisini, elimdekini kullanıyorum ama şimdilik mecburen.

Rossmandan kargo ile alabiliyormuşuz, gecen gun gelecektı ama ben demoralize olup diyeti bırakmayı dusunuyordum o sırada :25:

Bır ara bakalım; gebze rossmanı yardımcı olurlar, kargo ile almak istediğini soylersen yonlendırırler.

tşklr eşim bugün ısrarlarıma dayanamayıp gebzeye götürdü aldık :66:

eşten diyete destek :13:

bakalım ben de yarın arayıp kargoyla sıparıs verecegım. yulaf kepegı ıle yapılan krebı cok sevıyorum cunku hatta dıyetten sonra da un yerıne bunu kullanmayı dusunebılırım.

nasıl yapıyosunuz krebi tarifini yazarmısınız bende bugün kabağı karnıyarık gibi oydum içini hazır köfteyine içine yerleştirdim birazda peynir serpyim fırın torbasında fırına verdim harika oldu yaa

nasıl yapıyosunuz krebi tarifini yazarmısınız bende bugün kabağı karnıyarık gibi oydum içini hazır köfteyine içine yerleştirdim birazda peynir serpyim fırın torbasında fırına verdim harika oldu yaa

dukan diyeti tariflerim: JAMBONLU KREP

canım su lınkte sevgılı sımlanın yaptıgı krep tarıfı mevcut ama ben yumurta koymadan yapıyorum.

sadece sut ve 1 kasık yulaf kepegını ıyıce karıstırıyorum boyle tavaya dokulecek kıvama gelene kadar, tavayı yaglı pecete ıle sılıp dokuyorum, muhtesem oluyor, yanı en azından benım ıcın :) ekmek gıbı oluyor lavas gıbı :)

sımlanınkını de canım omlet cekınce yapıyorum cunku o yumurtalı oldugu ıcın yumurta tadı gelıyor ama daha doyurucu oluyor tabıı.

canım su lınkte sevgılı sımlanın yaptıgı krep tarıfı mevcut ama ben yumurta koymadan yapıyorum.

sadece sut ve 1 kasık yulaf kepegını ıyıce karıstırıyorum boyle tavaya dokulecek kıvama gelene kadar, tavayı yaglı pecete ıle sılıp dokuyorum, muhtesem oluyor, yanı en azından benım ıcın :) ekmek gıbı oluyor lavas gıbı :)

sımlanınkını de canım omlet cekınce yapıyorum cunku o yumurtalı oldugu ıcın yumurta tadı gelıyor ama daha doyurucu oluyor tabıı.

tamam teşekkürler

ben yumurtasız yapmayı denedim tavaya yapıştı kaldı ya yumurtaya alerjim var fazla yemek istemiyorum neden olmadı ben yapınca :50:

ben yumurtasız yapmayı denedim tavaya yapıştı kaldı ya yumurtaya alerjim var fazla yemek istemiyorum neden olmadı ben yapınca :50:

canım aynen bende de fazla yumurta hemen kucuk kucuk sıvılceler cıkarır cıldımde :(

ılk gun ben yagsız tavada yaptım yapıstı ama cok kısık ateste pecete ıle de sıvı yag surunce tavaya hıc yapısmadı bır daha, ama cok cok kısık ateste.

canım aynen bende de fazla yumurta hemen kucuk kucuk sıvılceler cıkarır cıldımde :(

ılk gun ben yagsız tavada yaptım yapıstı ama cok kısık ateste pecete ıle de sıvı yag surunce tavaya hıc yapısmadı bır daha, ama cok cok kısık ateste.

benimde işte her yerim kaşınıyo bi de yumurtayı fazla yersem ki her gün yememem lazım kesinlikle bir de böyle deneyeyim ocağın büyük gözünde yaptım ondan yapıştı belki de :56:

neredeyse 1 haftadır 60-60.2 arasında takılmış durumdaydım,artık motivasyonum düşmeye başlamıştı ki bugün 59.7 gördüm sonunda:66: üstelik reglim hala başlamadı ona rağmen tartının uzun aradan sonra düştüğünü görmek süper moral oldu ama bu arada bozmadım diyeti tartı artsa bile aynen devam ettim,bırakmayı düşünen arkadaşlar pes etmek yok,verdiği her 1 kiloda bile takılan bi insan olarak alıştım artık:1: azimle devam edince er geç sonuç olumlu oluyo,int te tesadüf eseri dukan diyetini bulduğum güne şükürler olsun:16:

canım bozma moralini birden gidiyo onlar:)

evet ark daşlar sevinckoç arkşın bahsttiği yerle benim dediğim yer aynı yer ümraniyede oturanlar bilir yıkılan igdaş binasının sokağında soylu baharat açık satıyorlar ben 250 gr aldım denemek için sizde bi bakın bakalım doğru kepekmi acaba? bide kızlar çok üzgünüm dün ilk günümdü ya ben akşama doru bir tane ton balığı yedim sade olarak yağını tamamen süzdürdüm ama galiba ilk hatayı yaptım sanıyorum ton balığı yasak sanırsamki

Ton balığı yasak değil. her türlü balık serbest. Ama o konserveler çok yağlı oluyor. Sıcak sudan geçirseydin :) bir de marketlerde light ton balıkları var belki görmüşsündür. çok seviyorsan onlardan al bence. Sevgiler.

Bu arada ben Light puding aldım Dr. Oetker'in. tatlandırıcı ve yağsız kakao ile yapılmış. Mısır nişastası da var tabi kıvam vermek için. Dukan zaten arada bir izin veriyor bir tatlı kaşığı nişastaya. Bir pakette de ancak o kadar vardır herhalde. Sadece içindeki fruktoz kafamı karıştırdı.Meyve yasak ya o yüzden... Ama günde bir kaseden bir şey olacağını düşünmüyorum. Vücudun günde 15grama kadar ihtiyacı varmış buna. Fazlası karaciğerde yağlanma yaparmış. Zaten yağsız süt ile de hazırlandığında bir kasede 68 kalori varmış. Çok masum olmasa da diyete uygunsuz değil bence.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Hanımlar;

Benim gibi patlıcan seven biriyseniz;

Patlıcanı kozleyıp kucuk kucuk kıyıp tabagınızın altına koyun,
üzerine bol sarmısaklı yogurt dokun üzerine kırmızı bıber,
onun uzerıne de yagsız dana kıymadan yapılmıs kofte parcacıkları, yanında da cola zero

valla hıc dıet yemegı gıbı degıldı tavsıye edılır :))

Ton balığı yasak değil. her türlü balık serbest. Ama o konserveler çok yağlı oluyor. Sıcak sudan geçirseydin :) bir de marketlerde light ton balıkları var belki görmüşsündür. çok seviyorsan onlardan al bence. Sevgiler.

Bu arada ben Light puding aldım Dr. Oetker'in. tatlandırıcı ve yağsız kakao ile yapılmış. Mısır nişastası da var tabi kıvam vermek için. Dukan zaten arada bir izin veriyor bir tatlı kaşığı nişastaya. Bir pakette de ancak o kadar vardır herhalde. Sadece içindeki fruktoz kafamı karıştırdı.Meyve yasak ya o yüzden... Ama günde bir kaseden bir şey olacağını düşünmüyorum. Vücudun günde 15grama kadar ihtiyacı varmış buna. Fazlası karaciğerde yağlanma yaparmış. Zaten yağsız süt ile de hazırlandığında bir kasede 68 kalori varmış. Çok masum olmasa da diyete uygunsuz değil bence.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

canım valla ben bır kere aldım yaptım tatlı duskunu bırı olarak 1 kase yetmedı oturdum hepsını yedım o yuzden bır daha almayı dusunmuyorum. Ama sen yapıp sadece 1 kasesını yemekle yetıneceksen kı burda arkadaslar soylemıstı daha once gunde 1 kase yıyıp kılo verenler vardı ama tabıı her gun degıl :1:

bende şimdi yulaflı tarçınlı tatlandırıcılı sütümü kaşıklıyorum :))
süpperr, sahlep içiomuşum gibi sıcak ,)

yanlız taze ve kuru meyve yasak değil miydi:18::18::18:

Evet yasak ama ne yapayim,dayanamadim neyse ki kalorisi cok degil spor yapiyorum 10 dk fazla kosarim:34:

Bu arada benim size verdigim linkte sadece 30 dk yaziyor."New Age müzikler eşliğinde hazırlanan zayıflama telkinli mp3 ü 30 dakikalık bir çalışmadır"ve surekli dinlemiyorsunuz..7 gun dinleyip ara veriyormussunuz sonra yine bir 7 gun toplam 21 gunmus yani.
Ben kk'da kini bilmiyorum dinleyen arkadaslar daha iyi bilir herhalde aynisi mi diye.

Back