• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanırım gebze rosmann a gelmiş yeniden,bugün alanlar olmuş ama tükenmiş olabilir.telefonla bilgi alabilirsiniz.ssoleil arkadaşımız bi çok kepeği denediği için aktarlardaki kepeğin dukanın diyetine uygun kepek olmadığını söylemişti ama rossmandaki çok yakınmış dukanın kepeğine.

orasıda çooook uzak :59:

bekunis... hizli ama cok sanci yapar, kisiye gore kivrandirir bile
hint yagi... bu da oyle
x-m sensonid solusyon... cok fazla guclu. kivrandirir.
magnesi calsine... cok kolay kullanimi var. oneririm.
parafin... onerilir
BUGDAY UNU KEPEGI.... :) gercekten

yulaf kepeğiiii gercekten 2 saat içinde işe yarıyor... lütfen alın İstanbulda olanlar için adres : minibüsyolunda İGDAS'ın oldugu sokakta SOYLU BAHARAT var ordan bulasbilirsiniz

Hanımlar günaydınlar, iyi pazarlar :66:

Ben de indirdim şu su sesini ama günde 6 saat dinlenmez ki, ancak gece uyurken açıp tüm gece dinlenirse. O da tuvaletteyim hissi verip abuk sonuçlara yol açmasın da :9:

Spora gidiyorum kızlarrr, azmettim :))

Son düzenleme:
orasıda çooook uzak :59:

Canım; ben zencefıl aktar nısantası subesınden aldım, ama yulaf kepegının gercegını bılen arkadaslardan olumlu yorumlar almayınca ordan almayacagım ikincisini, elimdekini kullanıyorum ama şimdilik mecburen.

Rossmandan kargo ile alabiliyormuşuz, gecen gun gelecektı ama ben demoralize olup diyeti bırakmayı dusunuyordum o sırada :25:

Bır ara bakalım; gebze rossmanı yardımcı olurlar, kargo ile almak istediğini soylersen yonlendırırler.

Son düzenleme:
yulaf kepeğiiii gercekten 2 saat içinde işe yarıyor... lütfen alın İstanbulda olanlar için adres : minibüsyolunda İGDAS'ın oldugu sokakta SOYLU BAHARAT var ordan bulasbilirsiniz

Merhaba. Ben hic kabizlik sorunu yasamadim, bu konuda bilincli davrandigim icin yasayacagimi da dusunmuyorum. Sadece bilgilerimden dolayi, soran biri olmustu. Ona cevap yazmistim. :)

Ben Bursa'dayim. Elimde 1 paket yulaf kepegi var, sehir disindan getirttik. Ancak Dukanin kendi web sayfasina attigim mesajin cevabinda yerine bugday kepegi kullanabirsiniz yazdigindan artik yulaf kepegi almayi da dusunmuyorum. Birkac sayfa once bu yazismayi da buraya eklemistim.

Ilginiz icin tesekkur ederim.

Canım; ben zencefıl aktar nısantası subesınden aldım, ama yulaf kepegının gercegını bılen arkadaslardan olumlu yorumlar almayınca ordan almayacagım ikincisini, elimdekini kullanıyorum ama şimdilik mecburen.

Rossmandan kargo ile alabiliyormuşuz, gecen gun gelecektı ama ben demoralize olup diyeti bırakmayı dusunuyordum o sırada :25:

Bır ara bakalım; gebze rossmanı yardımcı olurlar, kargo ile almak istediğini soylersen yonlendırırler.

Selam hayatim. Sana gecen yazacaktim ama unuttum sonra. Eger diyeti birakacak olursan 3. evreye gecmeyi unutma. Lutfen onu da yap ki en azindan bu uc kiloyu geri alma. Kitabin her yerinde kilo verilmeye baslanmis ise ve birakmis iseniz bu kilolarin geri donecegini hatirlatiyor. 3. evreyi bitirdikten sonra da persembeleri protein yiyerek hayatina devam edersin.

Opuyorum canim seni.

bende uzuuun düşünmeler sonrasında sürekli başlayıp bıraktığım dukan diyetime bu kez kararlılıkla başladım...sabah tartıldım 73.8 çıktım we kahwaltıda;
-3yumurta+1,5kaşık yuaf ezmeli sıfır yag,çoz az tuzlu omlet yaptım(dershanem war uzuuun süre acıkmayım die 3 yumurtadan yaptım:()
-2-3dilim sucuk
-bi parça peynir yedim
-yanındada 2 bardak açık çay...
şimdiik bu kadar inş bu kez olacak....

günaydın arkadaşlar :16:
atak evrem bitti benim,atak sonundaki hedef kiloya ulaşamadım ama gerçi arada 800-900gr var,kaçamaklarım oldu. şimdi biraz seyirde neler yenebilecek onlara bakayım...
yulaf ezmesinden yaptığım krepler muffinler çok güzeldi,ekmeği hiç aramadık bu dönemde.
yalnız muffinlerim hiç kabarmadı sizinde öyle miydi?

7günlük atak evresinde 2.9 kilo vermişim,ama son 4günde hiç spor yapamadım,yürümek istedim hep yağmurluydu hava,inşallah seyirde daha fazla gider :81:

neredeyse 1 haftadır 60-60.2 arasında takılmış durumdaydım,artık motivasyonum düşmeye başlamıştı ki bugün 59.7 gördüm sonunda:66: üstelik reglim hala başlamadı ona rağmen tartının uzun aradan sonra düştüğünü görmek süper moral oldu ama bu arada bozmadım diyeti tartı artsa bile aynen devam ettim,bırakmayı düşünen arkadaşlar pes etmek yok,verdiği her 1 kiloda bile takılan bi insan olarak alıştım artık:1: azimle devam edince er geç sonuç olumlu oluyo,int te tesadüf eseri dukan diyetini bulduğum güne şükürler olsun:16:

bu arada dukan diyeti kitabımı aldım ve yarısını geçtim bile
roman gibi mübarek :))

ama herkese kitabı almayı tavsiye ediyorum çünkü kulaktan dolma bilgilerle yapılamayacak
kadar detaylı bir diyet ve her yerde hakkında başka bir şey yazdığı için birinci elden
bilgileri almanız en güzel olanı...

sevgiler :))

Günaydınlarrr.....ben de hala regl olamadım. tam1 hafta gecikti. Bu diyetin yan etkileri bu sanırım. ama olsun 77.7yim yine :D 100 gr ileri 100gr geri devam ediyorum :) bu arada sebzeye kavuşmanın mutluluğu ne hoş :D sebze günlerini iple çekiyorum resmen. yiyemediğimiz hiç bir şey olmuyor o zaman neredeyse. aşırı yağlı yapılmadıktan sonra br yere yemeğe gittiğimizde bile bir çok seçeneğimiz var. 75 olduğum gün bayram edicem. Hepinize sevgiler... :)

Son düzenleme:
mrb arkdaşlar herkesi kutluyorum azminden dolayı geçmişi okuyarak bende bugün başladım dukana ama yanlış yapmaktan çok korkuyorum 71.8 başladım dukana şimdi 5 gün sadece proteğin tüketicem tabi yağsız olmak kaydıyla bide bugün ilk işim yulaf kepeğini aramak oldu direk gittiğim bir aktarda buldum sanırım ta kendisi ama yinede gebzede bir arkadaş oturuyor ona söyledim getircek şimdi ben 5 gün atak yapıcam ya acaba atak evresinde de sabah yulaflı omlet yiyebilirmiyim bu saate kadar 2 lt su içtim onu zaten kiç ihmal etmem normaldede bakalım inş başarıcam sizin sayenizde olcak bu sizlere galiba çok sorular sorucam şimdiden bağaşlayın kızlar

Aramıza hoş geldin. Atakta yulaflı kepek uygundur hatta gayet te tok tutuyor. :81::81::81::81::81::81:

bende uzuuun düşünmeler sonrasında sürekli başlayıp bıraktığım dukan diyetime bu kez kararlılıkla başladım...sabah tartıldım 73.8 çıktım we kahwaltıda;
-3yumurta+1,5kaşık yuaf ezmeli sıfır yag,çoz az tuzlu omlet yaptım(dershanem war uzuuun süre acıkmayım die 3 yumurtadan yaptım:()
-2-3dilim sucuk
-bi parça peynir yedim
-yanındada 2 bardak açık çay...
şimdiik bu kadar inş bu kez olacak....

Aman kardeş , 3 yumurta diyorsun ama kolesterolün fırlamasın sonra :50::50::50::50::50::50::50:

Günaydınlarrr.....ben de hala regl olamadım. tam1 hafta gecikti. Bu diyetin yan etkileri bu sanırım. ama olsun 77.7yim yine :D 100 gr ileri 100gr geri devam ediyorum :) bu arada sebzeye kavuşmanın mutluluğu ne hoş :D sebze günlerini iple çekiyorum resmen. yiyemediğimiz hiç bir şey olmuyor o zaman neredeyse. aşırı yağlı yapılmadıktan sonra br yere yemeğe gittiğimizde bile bir çok seçeneğimiz var. 75 olduğum gün bayram edicem. Hepinize sevgiler... :)

vallaaaa, mehter takımına döndük iki ileri , bir geri . Olsun öyle de böylede biraz sabırla gidiyor kilolar.

DEVAM, DEVAM TAM GAZ İLERİİİİİİİİ....... :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back