canım bende ümraniyede oturuyorum hangi aktarda buldun?
yulaf kepeğiiii gercekten 2 saat içinde işe yarıyor... lütfen alın İstanbulda olanlar için adres : minibüsyolunda İGDAS'ın oldugu sokakta SOYLU BAHARAT var ordan bulasbilirsiniz
slm kızlar bugn atak evremin 6.cı günü 10 gün kadar yapmayı planlıyorum ilk 5 günde 3 kiloya yakın vermişim. ben yulaf kepeği de kullanıyorum (gerçeğinden) çünkü zaten yurtdışındayım ve burda heryerde bulunabiliyor bu konuda çok şanslıyım
slm kızlar bugn atak evremin 6.cı günü 10 gün kadar yapmayı planlıyorum ilk 5 günde 3 kiloya yakın vermişim. ben yulaf kepeği de kullanıyorum (gerçeğinden) çünkü zaten yurtdışındayım ve burda heryerde bulunabiliyor bu konuda çok şanslıyım
merhaba;
benım de baslangıc kılom sana yakındı. once ben de 10 gun yapmayı planladım.
Ama burdakı tecrubelı arkadaslarımın tavsıyesıyle 5 gun yaptım, cunku kıloyla dogru orantılı kac gun yapacagın.
Paylasayım dedım :93:
bir sorum olacak bu yulaf kepeğinin gerçeği nasıl görünüyor? alırken ona göre alayım.
yulap kepeği ile bir kaç denemem oldu, tatlandırıcı ile yaptığım tarçınlı zencefilli muffinlerin güzel olacağını düşünmüştüm ama bana pişen tatlandırıcılılar uymadı, çiğneyip durdum bir türlü yutulamadı ve bir sıvıyla kakıtmak gerekti. En beğendiğim muffin ise peynirli, dereotlu,yeşil biberli olan oldu, hem kahvaltıda oluyor hem akşam üzeri çayla, hatta üzerine bir dilim de kaşar koyarsanız daha da güzel oluyor
bu muffin diyette serbest mi?
bu muffin diyette serbest mi?
Kızlarr size süprüsümm varr Ekmek yaptım. Ekmek mi desem kurabiye mi desemmm! Ekmeğe daha yakın çünkü yumuşak bişiyy :) ve tadı da harika 1 kişi çıkmayacak eminim tadı güzel olmadı diyen!
Göz kararı koyduğum için birebir tarifini veremeyeceğim ama şöyle izah etmeye çalışayım!
2 yumurta
Bir su bardağı buğday kepeği
Yarım bu sabardağı kadar yulaf kepeği
Bir buçuk yemek kaşığı lor
Biraz tuz
(Ben koymadım ama eminim maydonoz da çok yakışacaktır.)
Bu ölçüler yaklaşık olarak verildi.dediğim gibi göz kararı yaptım ben. Cıvık bir hamur oluyor.
işte resmiii :) çayın yanında da harika
tekrar yapsan böyle ölçülü falan bize net söylesen ne güzel oluuuuuuuuur
bi de nasıl pişirdiğini falan tavada gözüküyolar ama nasıl tavada pişecek ki onlar?
ya bir dahaki sefere ölçülü de koyarım yazarım ama 2 ymurtaya cıvık olacak şekilde buğday kepeği ve yulaf kepeği koyulacak işte :) bir de lor. Krep tavasında yaptım ben zeytinyağı döküp peçeteyle sildim. asla yapışmadı tek bir tanesi bile. çok güzel pişti.
afiyetler olsun
da buğday kepeği yulaf kepeğinden az olmalı günlük tüketimde
ekmek deyince şimdi ohoo ekmek dürüm yiyesim var zaten yapsam mı bende
mısır unu ekmeğini biliyor musunuz onun gibi bir şey hafif lor tadı da var. tuzlu kurabiye gibi diyelim :)) doğru ismi ben de bulamadım vallahi
aman tanrıım mısır ekmeğine bayılırım ya ben hii yapmak lazım o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?