sanırım gebze rosmann a gelmiş yeniden,bugün alanlar olmuş ama tükenmiş olabilir.telefonla bilgi alabilirsiniz.ssoleil arkadaşımız bi çok kepeği denediği için aktarlardaki kepeğin dukanın diyetine uygun kepek olmadığını söylemişti ama rossmandaki çok yakınmış dukanın kepeğine.
bekunis... hizli ama cok sanci yapar, kisiye gore kivrandirir bile
hint yagi... bu da oyle
x-m sensonid solusyon... cok fazla guclu. kivrandirir.
magnesi calsine... cok kolay kullanimi var. oneririm.
parafin... onerilir
BUGDAY UNU KEPEGI.... :) gercekten
orasıda çooook uzak
yulaf kepeğiiii gercekten 2 saat içinde işe yarıyor... lütfen alın İstanbulda olanlar için adres : minibüsyolunda İGDAS'ın oldugu sokakta SOYLU BAHARAT var ordan bulasbilirsiniz
Canım; ben zencefıl aktar nısantası subesınden aldım, ama yulaf kepegının gercegını bılen arkadaslardan olumlu yorumlar almayınca ordan almayacagım ikincisini, elimdekini kullanıyorum ama şimdilik mecburen.
Rossmandan kargo ile alabiliyormuşuz, gecen gun gelecektı ama ben demoralize olup diyeti bırakmayı dusunuyordum o sırada
Bır ara bakalım; gebze rossmanı yardımcı olurlar, kargo ile almak istediğini soylersen yonlendırırler.
valla canım ben ümraniyedeyim burada bir aktarda buldum eminim anlatılana çok benziyor dur bakalım gebzedeki gelince bide onlan karşılaştırırız o zaman belli olur
merhaba bende geldim... Yer varmı acep ? :79::79::79::79::79::79:
Nasılsınız? Ben zorlansam da eh azbucuk veriyorumişte :)
mrb arkdaşlar herkesi kutluyorum azminden dolayı geçmişi okuyarak bende bugün başladım dukana ama yanlış yapmaktan çok korkuyorum 71.8 başladım dukana şimdi 5 gün sadece proteğin tüketicem tabi yağsız olmak kaydıyla bide bugün ilk işim yulaf kepeğini aramak oldu direk gittiğim bir aktarda buldum sanırım ta kendisi ama yinede gebzede bir arkadaş oturuyor ona söyledim getircek şimdi ben 5 gün atak yapıcam ya acaba atak evresinde de sabah yulaflı omlet yiyebilirmiyim bu saate kadar 2 lt su içtim onu zaten kiç ihmal etmem normaldede bakalım inş başarıcam sizin sayenizde olcak bu sizlere galiba çok sorular sorucam şimdiden bağaşlayın kızlar
bende uzuuun düşünmeler sonrasında sürekli başlayıp bıraktığım dukan diyetime bu kez kararlılıkla başladım...sabah tartıldım 73.8 çıktım we kahwaltıda;
-3yumurta+1,5kaşık yuaf ezmeli sıfır yag,çoz az tuzlu omlet yaptım(dershanem war uzuuun süre acıkmayım die 3 yumurtadan yaptım)
-2-3dilim sucuk
-bi parça peynir yedim
-yanındada 2 bardak açık çay...
şimdiik bu kadar inş bu kez olacak....
Günaydınlarrr.....ben de hala regl olamadım. tam1 hafta gecikti. Bu diyetin yan etkileri bu sanırım. ama olsun 77.7yim yine100 gr ileri 100gr geri devam ediyorum :) bu arada sebzeye kavuşmanın mutluluğu ne hoş sebze günlerini iple çekiyorum resmen. yiyemediğimiz hiç bir şey olmuyor o zaman neredeyse. aşırı yağlı yapılmadıktan sonra br yere yemeğe gittiğimizde bile bir çok seçeneğimiz var. 75 olduğum gün bayram edicem. Hepinize sevgiler... :)
vallaaaa, mehter takımına döndük iki ileri , bir geri . Olsun öyle de böylede biraz sabırla gidiyor kilolar.
DEVAM, DEVAM TAM GAZ İLERİİİİİİİİ.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?